שרשור תרנגול!

---> תיקון לינק <---

נדמה לי שהתכוונת יותר לזה...? לול 3: אגב, אני רחוקה מלהיות אוטאקו ואני בכל זאת מכירה את השיר XD זאת אחת האנימות המוכרות שיש, אז... יאר~

yotam2233

New member
פפפחחחחחחעאעחחחחחח

מה את משחקת אותהההאעאעאעה?!@?!?!?! תכלס את הכי אוטאקו!!!!!!! את כל כך אוטאקו שכשהיית קטנה היית רצה כמו נארוטו כי חשבת שזה מגניב! (אחחעחעחעחעחעחעחעחעחע)

לול~

תראו אותו זה, איך תפס עליי טוסיק D: לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תחזור לקוד גיאס הזה שלך! מממ... לא, עכשיו ברצינות ^^ האנימות היחידות בהן צפיתי - לא ריתקו אותי במיוחד. ז"א - היו כמה אנימות שדי ניהנתי לצפות בהן, אבל מעולם לא "נשאבתי" לזה. מעולם גם לא התחברתי לדמות ברמה שהיא מעבר ל"שיואו, היא מזכירה לי את X" או "וואי, היא חמודה/מגניבה". לסיכום - לצפות באנימה זה נחמד... וזהו D: עכשיו... מי מאיתנו הוא האוטאקו, הא?!??

Hawkgirl

New member
את O:

טוב, אולי לא אוטאקו, אבל ברור שיצאת מאיזו סדרת אנימה, השאלה האמיתית היא... מאיזו?!

XDDD

זה מוזר, הרבה מאוד אנשים אומרים לי את זה O: אבל נדמה לי שכולנו ככה, בתור מדבבים. כולנו נראים כאילו יצאנו מסרט מצויר כזה או אחר ^^

Hawkgirl

New member
ממש, מאיזו סדרה אני?

כזו שהופקה באפריקה? T_T כוסעמק עם העור שלי =.= *מתיישבת בפינה חשוכה ומציירת עיגולים על הריצפה*

yotam2233

New member
לא.. אם תהיי בפינה חשוכה לא יראו אותך!!!!!

פחחחחחחחחחחחחחעחעחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעחעחחעחעחע !@##!@#@!##!@$ כככככוווווווווווווווווווווששששששששששששייייייייייייתתת!!! את אפילו יותר שחורה ממני...... וזה המון!!!!

Hawkgirl

New member
ידעתי שתגיב על זה!!!!

חשבתי על זה אחרי ששלחתי ת'הודעה XD לך! לך תאיר לנהגים ת'כבישים אתה! עוד מעט מתחילה המשמרת שלך! #&%$

yotam2233

New member
המשך...

כוסאמאשלתפוז!!!!!! על כל פנים.... תעשי איזה ריקוד הגשם קצת... אולי ככה הזאתי מהפרסומות תפסיק להתקלף!!!!!

Hawkgirl

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

דפווווווווקקקקקקקק היא ממזמן הפסיקה להתקלף XDDDDDDDD

yotam2233

New member
המשך....

איך את יודעת שראיתי קוד גיאס לא מזמן :O וואי זו סדרה פצצצהההאעאעההה!!!!! העלילה הדמויות ההתפתחות הסוף!!!! הכל!!!!!!$#%@!@!@ ממליץ בחום =] חוץ מזהההאעאעהההה את הכי אוטאקו... את עם כל האוטאקואים החנונים האלה בקהילה.. אלה הכאפות שהם ביזבוז אוויר מוחלט בעולם...!! מהסוג שכשאני רואה אותם עולה בי הדחף הרצחני להרוג אותם ולגאול אותם מיסוריהם D:

Hawkgirl

New member
כי אתה לא מפסיק לחפור על הסדרה

טמאאאאאאאאאא, אל תדבר ככה אל מירי-טאאאאןןןןןן חולירעעע #^$#&%$%$#&#%$& בנתיים אתה זה שמגיע בקוספליי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה