שרשור תרנגול!

yotam2233

New member
זה בגלל שאני אדם טוב לב!!!!!!

אני רק רציתי לעזור... !!!!!! לכןןןן כשביקשו ממני הסכמתי!!!!!#@$$@#! כי אני בן אדם טוב לב ונדיב ועוזר לבריות D: את מכירה אותי רותם... שאני אעשה משהו רע?!?! חס ושלום אני כולי טוב לב והדר~!

מממ... כן, רותמצ'י צודקת.

אני יודעת פשוט כי... אתה אוטאקו [לולולול, תאכל ת'לב~]. וככזה - אתה מרבה לדבר על האנימות/מנגות שאתה אוהב 3: [אז... תאכל ת'לב...?]

yotam2233

New member
אני לא מרבה לדבר בשיט!@#

את סתם גזענית בגלל שאני לא רוסי!!! אני לא מרבה לדבר... אלא אם שואלים אותי שאלות... המקרים היחידים שאני מדבר זה רק אם יש סדרות ממש ממש טובות... אולם, הן צריכות להיות מאוווווווווד טובות!!!! אני זוכר את התיקיית אנימות שלך, אז אל תגידי שאת לא אוטאקו!!! אבל בראסמי.... רותם הכייייאעאייי אוטאקואית פה....!!!!!!!!!!!!!!!@!#$#@$

yotam2233

New member
את גם קוראת מנגה?!?! טפו... גועל נפש.. *מקיא*

*אוכל את הקיא בחזרה כי יש ילדים באפריקה בלי די וי די*

Hawkgirl

New member
אייכסס יא דוחה!! #$^$#@

אשכרה גרמת לי לעוויתות מהגועל, תחנק!! #&%$#&%$ אוי איכסה, נו עכשיו לי בא להקיא &%$#$#&%#&%$ ><"

Hawkgirl

New member
זה מסוג המשפטים האלו שלא קשורים אבל

חייבים לומר אותם, הא? XD

Hawkgirl

New member
פפפפפ.. פפפפפפפ......... פחחחח.....

פפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה