שרשור ערפאת

מטרניך

New member
גוש שלום כותבים אל ראיסם ערפאת

המסר הבא נשלח היום ליאסר ערפאת בפאריס: 1 בנובמבר, ‏2004 לנשיא יאסר ערפאת, בית החולים "פרסי", פאריס. אדוני הנשיא, בדאגה עמוקה אנו עוקבים אחרי מאבקך האמיץ במחלתך. אין שיעור לתרומתך לעמך. במשך עשרות שנים הובלת אותו ממצב של חידלון אל שערי העצמאות הלאומית. אין שיעור לחשיבות פעולתך למען השלום הישראלי-פלסטיני, המבוסס על דו-קיום של שתי המדינות, ישראל ופלסטין. כתנועה ישראלית הנאבקת למען השלום, אנחנו מקווים שתחזור לאיתנך בהקדם ותשוב למלא את מלוא תפקידך כמנהיג העם הפלסטיני. אתה הפרטנר לשלום! גוש שלום / קותלת א-סלאם http://gush-shalom.org/

all

New member
ולאחר שהיהוד הרעילו את בארות

הפלסטינים, הם גם הרעילו את ערפת! והשאלה הנשאלת היא, מי מהיהודים היה מספיק קרוב לערפת ע"מ להרעיל אותו? רק השמאלנים הקיצוניים דוגמת אורי אבנרי שהיו סביבו במוקעטה יום ולילה. ואם הטענה הפלסטינית אכן נכונה (והשמאל הקיצוני קרוב לודאי שיצווח יחד עם הפלסטינים שהיא אכן נכונה). נשאלת השאלה מה הייתה הסיבה של אלה שהרעילו להרעיל אותו. אחת ההשארות היא שערפת היה מתון מדי לטעמם. יש לכם השארות נוספות?

מטרניך

New member
להרבה פלסטינים נמאס מערפאת שהביא

עליהם אסון אחד אחרי השני. רק מעטים באו למוקטעה להיפרד ממנו ובתי הקפה ברמאללה מלאים כל יום לאחר סיום צום הרמדאן. פלסטינים רבים רוצים להתחיל לחיות כמו בני אדם, בלי ערפאת ובלי הטרור של אנשיו. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/498061.html

Ragamala

New member
משה כמשל

בלי להשוות מוסרית בינהם אני רואה הרבה דימיון בין הראיס לבן משה רבנו. (תרגעו, ימנים, זה לא כזה גרוע) - שניהם שחררו את עמם, לשניהם היתה בעיית שפה (משה גמגם וערפאת רעד), שניהם איימו על האויב שלהם במכות, שניהם הובילו את עמם כ40 שנה, ושניהם לא זכו לראות את הארץ המובטחת להם מאותה סיבה - הם שניהם שברו את עשרת הדיברות.
לחיי המיתוסים

מטרניך

New member
הכסף שערפאת גנב מעמו הפלסטיני

מדובר במיליארדים רבים, במזומן ובנכסים. עכשו סוהא ונושאי כליו רבים ביניהם על הכסף. http://www.nfc.co.il/archive/001-D-57280-00.html?tag=11-33-55 ואגב, גם המופתי הירושלמי חג' אמין אל-חוסייני גנב את הכספים שנתרמו ל'מאבק הפלסטיני' ע"י הנאצים וע"י מוסלמים ברחבי העולם ל'הצלת'....... כן, כבר אז - מסגד אל-אקצה, כמובן.

אלי 38

New member
בקול חנוק מדמעות סוהא מדברת באל חני

בקול חנוק מדמעות שמעתי את סוהא(ממת) מדברת באל חנזירא,"אל פלסטין, הוואע לא מיית ,הווואע חיי "... אני נשבע לכם רצתי כאחוז אמוק למטבח מיד לחפש בצל ,אוליי ורק אוליי אצליח גם אני "להזיל דמעה אחת או 2 על הראיס". אבלל ללא העויל כנראה הבצל שלי בבית עבר הכלאה מעולה,בבית דגן ,ואין סיכוי קלוש שאני אכבה על הראיס,לצחוק זה בטוח .... במשך 6 שנים הכלבתא של סוהא(ממת) לא התקרבה למוקטעה ,כסף לא היה חסר לה ,וגם בילוייים בשפע היו לה .בחדשות הבוקר בערוץ 10 אברי גלעד שאל את העיתונאית סמדר פרי ,מה מספרים על סוהא ועל החבר הלבנוני שלה ? מה את יודעת ? תשובה הייתה : אני מבקשת לא להגיב על זה ,אני לא רוצה לדבר רכיל... צביעות עיתונאית סמולנית ,מעניין היה לראות אותה מגיבה על ביבי או אחרים. ביום שלישי הקרוב יסתיים צום הרמאדן ,לכולם ברור כי יש כאן ניסיון של "חיבור" בין הראיס לבין מוחמד ,אני יותר ממאמין כי הראיס מת בתאריך של רבין ,אבל "לא היה מתאים " שגם יעשו לרבין וגם לראיס יום זיכרון משותף". עכשיו אני יודע שאתם תתחילו לקלל ,ולשקר ,אבל בפנים בפנים עמוק עמוק ,אתם יודעים כמוני כי הראיס מת בתאריך 4.11.2004 וכל ניסיון של "הוא על מכשירים,הלב עובד ,המוח לא ".....זה מזכיר לי את הסיפור ,"החולה מת אבל הניתוח הצליח"... סוהא הוכיחה לכולנו במיוחד לערבים (שלצערי לא למדו כלום ,ולא לומדים ) כי רק הכסף ואך ורק הכסף,היה מעניין אותה ,וגם את הראיס שלה . בכל אופן לא נשארו לי דמעות לאיבן כאלב איבן סיטין אלף כאלב (מוסטפא טלאס סוריה) את כל הדמעות הכאלב גמר לי אותם על הוראותיו לרצוח יהודים במשך עשרות שנים.

all

New member
האכזריות הפלסטינית

אז הוא גנב מהם 1.3 מיליארד דולר. אבל ליקבור אדם בעודו בחיים זו ממש הגזמה, האם אין דרך אחרת???

all

New member
היי, אנגלים מפגרים, שוודים נורבגים

איסלנדים טיפשים, אוסטרלים, יפנים, קנדים מלא חכמים. האם העלתם בדעתכם שממשלותיכם גובות ממכם מיסים דרקוניים, אגודות הצדקה הפלסטיניות מראות לכם מיסכנים רעבים ללחם רק ע"מ להעביר 1.3 מיליארד דולר תרומות ל.......... צרפת???? וליתר דיוק לאזרחית צרפתית אחת??? אזרחית ששמה סוהא??? ואיש מהעלובים שראיתם בטלביזיה לא קיבל אף פרוסת לחם אחת מתרומתכם או מהמיסים שניגבט ממכם? היי, איטלקים, ספרדים, סעודים, קטארים אתם מה זה טיפשים. עשו לכם פרטיה, זה הכל.

Ragamala

New member
אותי זה דווקא משעשע

הרי אנחנו גם הורדנו את התאומים, פוצצנו את טאבה וירינו ברבין (אה, רגע...) בכל מקרה, טוב שהלך ולהגנת השמאל הקיצוני (שאיני משתייך אליו), לא כל שטות פלשתינאית מקבלת גיבוי מיידי מהם. ואם כבר, אז הכליאה במוקטעה עזרה לא מעט למצבו הבריאותי להתדרדר ומבחינתי זה רק טוב לשני העמים

מטרניך

New member
אתה לא מקורי: גם העו"ד השמאלני

היהודי של ברגותי, לייבוביץ, השווה את מרשו הרוצח למשה. מין הרגל של שמאלנים. 'בלי להשוות', כמובן, אתה רואה - >>הרבה דימיון בין הראיס לבן משה רבנו... שניהם שחררו את עמם, לשניהם היתה בעיית שפה (משה גמגם וערפאת רעד), שניהם איימו על האויב שלהם במכות, שניהם הובילו את עמם כ40 שנה, ושניהם לא זכו לראות את הארץ המובטחת להם מאותה סיבה - הם שניהם שברו את עשרת הדיברות.<< הכל 'בלי להשוות'. תמהני רק מי הבטיח לערפאת את ארצנו ואיך וממי הוא 'שחרר את עמו'.

אלי 38

New member
גם אנחנו רוצים לדון בהזדמנות "הקרוב

אנחנו בהחלט רוצים לדון בהזדמנות הקרובה על אירגוני המחבלים שנימצאים אצלכם. אנחנו מאוד מאוד נרצה לדון גם על מחנות האימונים שיש להם אצלכם. אנחנו ממש ממש נרצה לדבר על הגבול הפתוח שלכם עם עירק ועל הנשק שאתם מחביאים שם . אנחנו ממש ממש נרצה לדעת איך החיזבאללה מקבל כל כך הרבה נשק ממכם. אנחנו ממש ממש נרצה לדון ממש בהדמנות הקרובה ,על התמיכה שלכם בסדאם ובאירן. אבל מה שכן נרצה לדעת ממש ממש ...איך זה שאסד הבן יצא לטורקיה לביקור כאשר האב נשבע שלעולם הוא לא יבקר שם עד אשר יוחזר חבל "הטאי"..... והנה הופ ויתרתם עליו....וחראם אין חבל טאי יותר .... אנחנו נרצה לדעת מה עלה בגורלו של רון ארד ,יש יותר מהספק כי יש לכם יד בדבר. אנחנו נרצה לדעת היכן גיא חבר ,ואל תספרו לי שאתם ממש ממש לא יודעים . ולפני הכל אנחנו בהזדמנות הקרובה מאוד מאוד קרובה נרצה קודם כל את עצמותיו של אלי כהן הי"ד שתעבירו אותם לכאן . ואנחנו ממש ממש נרצה לדון ,איך זה שכל בית כנסת הוחרב בסוריה ..... ואחר כך תסבירו לארה"ב מה עוללתם בעירק ,מה ציר הרשע,מה אתם מתכוונים לעשות במסגרת שידוריי התעמולה שלכם .... ואחר כך אללה כביר ,אבל אל תדאגו ,"אנחנו כל הזמן אוהבים "לדון"......ממש ממש בהזדמנות הקרובה.... http://www.nrg.co.il/online/1/A ART/817/198.html _____________________________________

מטרניך

New member
זה מה שהוא גנב מהם מאז סכם אוסלו.

וכמה הוא גנב מהם ב-25 השנים שלפני אוסלו? רק לחשוב על המיליארדים שזרמו אליו מהגוש הקומוניסטי.

שרון היה קובר אותו חי

שכחתם כי הראיס הטרוריסט אחראי למותם של מאות אזרחים ישראלים? אז מה הסימפטיה המיוחדת אליו?

אלי 38

New member
30 בני אדם נרצחו באזור המשולש מבלי

אני מקווה שהפעם לא "יחשדו בי" על כך שאני כותב על חברי הכנסת הערבים ,אבל אחרי שכתבתי על מח'ול ,ועם טלאב אה סנא ,ועל עזמי (מישהו ראה אותו בתקופה האחרונה ?) ,אני מקווה שכמה מילים של פלסטינית אוליי יכול לשפוך מעט "אור " על מה שבאמת אומרים לעסוק חברי הכנסת הערבים ,והם לא עושים כלום ..... "השקט של הרחוב הערבי קשה יותר" רנא סעיד, שאחיה נרצח בטייבה במה שהוגדר במשטרה כ"חלק ממלחמת כנופיות", יוצאת במתקפה חריפה נגד שתיקת הציבור הערבי וראשיו אל מול שרשרת הרציחות בעיר ובמגזר. "הבעיה היא בחוסר המודעות, השקט של הרחוב הערבי יותר גרוע מהרצח עצמו". גם לעבר הח"כים הערבים היא מפנה אצבע מאשימה: "שתיקתכם היא סוג של שיתוף פעולה וסיוע לרצח" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3000869,00.html חבר הכנסת מח'ול תוכיח. http://forums.nrg.co.il/index.php?a...rum=93&id=68105 30 בני אדם נרצחו ,ואתם שותפים לפשע. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3000869,00.html ההודעה הנ"ל נשלחה לכל חברי הכנסת הערבים ,לקבלת תגובה,אני "מקווה שהם יענו"....... _____________________________________

אלי 38

New member
חבר הכנסת מח'ול - תוכיח

בכל פעם לחפש אחרי מאמרים או משהו חיובי שחבריי הכנסת הערבים עושים ,האמינו זאת עבודה לא קלה . אני תר אחרי זאת באתר הכנסת ,לא פוסח על אף ועדה ,רץ לעיתונים הישראלים,משם למאמרים,באתרים ערבים ,חוזר חלילה שוב לעיתונות הערבית ,ומנסה באמת שאני מנסה בכל כוחי למצוא משהו ,א'זה שהוא שביב ניצוץ כלשהו של תקווה כי ,אוליי עכשיו אכול להביא מאמר או הצעת חוק ,או משהו של חבר כנסת ערבי . לצערי הרב (ולצער הערבים בישראל ) איני יכול למצוא דבר שיכול לתת לי אור על הצעת חוק כלשהי שחבר כנסת ערבי עשה ,אבל מה שכן אני מוצא ,זה שפע של אימרות טיפשות שלא מוסיפים כבוד לא לאומר אותם ,ובטח שלא לאוזן שאליה היא מיועדת. היום כאשר אני מרפרף באינטרנט ,אני מגלה "שוב" ,כי בחר לו לצאת במחול ,חבר הכנסת "מח'ול",לא מתוך דאגה עצומה לעובדיי טייבה שלא קיבלו משכורת ,לא מתוך הזדהות ותעצומות נפש עם עובדיי בית ג'אן ,לא לא ממש לא מתוך גילוי לב נדיב עם כפרים אל מזוהים ,אלא .....בהצהרה שכנראה הוא לא יעמוד לדין עליה ,אבל הסכיתו ושמעו : כך סיפור המעשה ..... ח"כ מח'ול מתעקש: ישראל הרעילה את ערפאת. חבר הכנסת מחד"ש מצטרף להערכות הפלסטינים וטוען כי "ישראל קבעה לה למטרה לחסל את ערפאת". בעקבות זאת הציע השר כץ בישיבת הממשלה לפתוח בחקירה נגדו והשר עזרא אמר כי הוא יורה על חקירה. בתגובה אומר מח'ול: "שיפתחו, הם יצטרכו להוכיח שלא הרעילו את ערפאת" שלחתי מכתב הן ליועץ המשפטי לממשלה ,והן לחברי הכנסת כולם ,כולל חבר הכנסת מח'ול ,כנראה שאינו יודע דבר מה שהאשמות כלפיי אנשים ,ומדינה ככלל ,והשאלה שלי הייתה פשוטה ,האם אתה יכול לחיות עם שקר ? הפטנט הוא קל מאוד : עליך לומר כי הרעילו את ערפאת ,לעורר גל של שנאה בכל העולם ,ובישראל בפרט ,ואחר כך לומר ...שימו לב למשפט המחץ של מח'ול....אתם יושבים ? כאשר שמעו על אימרתו האומללה ,החליטו לומר כי יתכן שתפתחת נגדו חקירה ...תשובתו הייתה :"שיפתחו, הם יצטרכו להוכיח שלא הרעילו את ערפאת" חבר הכנסת מח'ול הכנבד ,אתה גרמת לאנשים שיניחו את מטען החבלה מתחת למכוניתך ,אתה מעורר שנאה ,אתה שייך לחמולה של שמור לי ושמור לך ,אתה לא תורם כלום אבל כלום ,למגזר הערבי ,ונבחרת על תקן של חמולה ותו לא,אתה שקרן ,אתה אוכל חזיר בחו"ל ,אתה העתקת בבחינות לתואר שאין לך ,אתה רמאי ..... לא נכון ? תוכיח........ שאלה קלה לי אליכם ....האם מישהו זוכר איך התחילו מאורעות אוקטובר 2000 ,ומה היה תפקידם של חבריי הכנסת הערבים באותם ימים ? http://www.ynet.co.il/articles/ /0,7340,L-3000739,00.html _____________________________________

all

New member
ואם כבר אנחנו מדברים על משה.

ישנה עוד הקבלה, ידוע שמיקום קבורתו של משה מחוץ לארץ ישראל, אך המקום המדוייק לא ידוע. התורה החליטה לא לציין אותו ע"מ לימנוע "פולחן אדם", בחוכמתה הרבה התורה לא ציינה אף מקום קבורה של נביא, ואליהו שהיה ברמה של משיח, עלה השמימה בסערה, כאן התורה אף ציינה שהיאש מעולם לא ניקבר. הקוראן בחוכמה בחר לעשות את אותו הדבר לגבי "מוחמד". בכל מיקרה, אם כבר משווים את ערפת למשה, יש ליקבור אותו במקום בלתי ידוע מחוץ לישראל. אבל אם נעלה אותו מעט לדרגת אליהו או מוחמד, יש לשים אותו על טיל ולשגר לחלל. אז מה זה יהיה משה או מוחמד???

למעלה