שרשור אוף!

o r t a l13

New member
חחחח איזה יופי!

הלוואי שתמיד יהיו ימים כאלו טובים. שמחה שהיה לך יום טוב! המשך יום נעים לכולם

רק מתי שזה מגיע עד הסוף...../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

כבר מחקתי פעם אחת את כולם
הגיע לי ל15000 משהו כזה
אני כבר שנתיים בתפוז..

האמת שגם אני נחשב שנה../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

כי מתי שנרשמתי [בזמן מיכאלה] הייתי לא כ"כ רציני.. נכנסתי פעם ב.. היום אני פה כל היום.. אם היו נותנים לי למספר כמה זמן אני בתפוז 9.5

../images/Emo2.gifגמאני

נרשמתי בזמן מיכאלה עם סתם כינוי דפוק, ושנגמר מיכאלה לא נכנסתי יותר לתפוז. ועכשיו שאני כבר קבוע בתפוז החלפתי לכינוי יותר נורמאלי.

../images/Emo55.gifכמו לשיר, גמלי היה יום נפלא!

קודם כל היה לנו לפני שבועיים מבחן גדול באנגלית שחצי ממנו (ואני לא מגזימה) ניחשתי, לא ידעתי מלא דברים! חשבתי שאני הולכת לקבל 50 ואז המורה חילקה מבחנים וכמה קיבלתי
94
הייתי בשוקקקקק
ניחשתי טובב
אח"כ בהפסקה חברה שלי הביאה לי את הקלף עם החתימה של ידידיה ופוסטר של הילי ומיכאל
הם כאלה יפיםם
בשעה השלישית היה לנו מבחן בתנ"ך שבכלל לא למדתי אליו כי לא היה לי כוח והוא היה מזהה קללל
קיבלתי בטוח 90 ומשו..
בשעה הרביעית גיליתי משו נהדר... כי בימי חמישי המצטיינים של הכיתה (שאני שם) צריכים להשאר עד 4 כי אנחנו לומדים חומר של כיתות גבוהות עם המנהלת שלנו והיא מזה מעצבנתת
להפתעתי היא לא הגיעה ולמדנו במצויינות רק שעה
והשתחררנו מוקדםם
בנסוף גם עלה קריוקי לשיר שאני הכי אוהבת בעולם בשרם המורדים
=] הקיצר, יום נפלאא

עדידה16

New member
חח../images/Emo9.gif נחמד לך../images/Emo13.gif

רק לי לא היה "יום מיוחד"
סתם יום רגיל ומשעמם
למרות שלדמנו כמובכל יום חמישי 4 שעות שזה כבר דבר טוב כי באים ב8 והולכים ב12
וגם לא למדהו שעה אחת והיינו במחשבים (הייתי בתפוז
) אז גמלי היה יום די סבה בסה"כ

Rioter

New member
הוו כן, ועוד משהו בשביל המזל הטוב -

חירבנה לי יונה על המכנס. אבל לא סתם, אלא ר-ק על המכנס. כנראה שהלכתי, ותוך כדי "נפל לה" - ויש קצת על רגל ימין שלי. זה מזל. תארו לכם זה היה על השיער, או על הפנים? מזליסטית אני.. XD

Super Chuly

New member
../images/Emo32.gif שרשור אוף!

אנא, שרשרו לכאן את כל מה שלא קשור לנושא הפורום. ליהי :)

chen010189

New member
היום הבנתי עבודה של שחקן מהי...

אני אומרת לכם, בחיים לא הייתי בלחץ כזה מטורף. זו פעם ראשונה שאני באמת עושה הצגה... וחוג שאני נמצאת בו לא נסגר יום ראשון יש לנו 2 הצגות יום שני הצגה בבוקר יום שלישי, כנראה, הצגה בערב (אם המנהל יפתח את בית הספר בבחירות, אבל באמת שאני אשמח אם לא, אני חייבת יום אחד חופש) יום רביעי הופעה בבוקר ויהיו עוד הופעות... אני ממש מרגישה חנוקה. אני נחה רק בלילות מהבוקר עד השעות האלה אני על הרגליים, קמה יושבת קמה יושבת קמה יושבת... מסתפקת בלחמניה קטנה וכמה שלוקים של מים ליותר מ12 שעות. היום נוכחתי לדעת מהי עבודת שחקן, אדייק ואגיד חצי, כי שחקן נמצא על הרגליים הרבה יותר שעות, אני יודעת. אבל מצד שני זה תרם לי מאוד, כי ככה יכלתי לדעת אם זה באמת מה שאני רוצה לעשות בחיים. אם אני מוכנה להתגבר על הלחץ והעייפות שאני לא רגילה להם בשביל מה שאני הכי אוהבת בעולם. כמובן שבחרתי כן (נשמע כמו פרומו למפלגה, אה?) בקיצור, מחר אני מ7:00 עד 20:00 אני בבית ספר ובחזרות יום שבת אני מ10:00 עד 22:00 בחזרות יום ראשון יהיה לי רק את הערב כדי ללמוד למבחנים באנגלית וספרות שיש לי יום שני בנוסף להצגה!!! אני כבר לא יודעת אם לשמוח שסוף סוף אני על הבמה, או לבכות כי אין לי זמן לכלום! אין לי זמן אפילו לקרוא (ויש את המשפט הזה שאומר שלא יכול להיות שלא יהיה זמן לקרוא). אין לי זמן לשבת על הכתבה שלי, אין לי זמן לכלום. אני נחנקת (אני עדיין לא סגורה על עצמי אם אני מתלוננת או לא, כי ההצגה הזו, זה הדבר הכי חשוב לי בעולם כרגע)

Rioter

New member
וכל מה שנותר לי לאחל לך -

בהצלחה.
זה באמת מעמיד אותך במבחן.. ואיך אומרים? המטרה מקדשת את האמצעים. כשתהיה לכם הבכורה, ואז שאר ההצגות, תראי שלא עבדת קשה לחינם - ובאמת השתלם לך.

למעלה