../images/Emo32.gif אני כל כך מאושרת! החיים יפים!
אין, פשוט הכל מסתדר לי היום! אני מדגישה את המשפטים שמסמנים את הדברים הטובים שקרו לי במהלך היום
! אני מדגישה אחרי חמישה ימי שעות בבית עקב מחלה, הרגשתי שאני מרגישה מספיק טוב והלכתי לביה"ס. בשביל היופי שבדבר, כמו בכל יום חמישי -
אני מתחילה ב-10 ומסיימת ללמוד ב-12 וחצי. שזה דבר נפלא. קמתי בשמונה וחצי, ואבא לא יכל להקפיץ אותי כי הוא נסע לרופא שיניים עם אחי הקטן. טוב, כולם יצאו מהבית (אחי השני בביה"ס וסבתא הלכה לקאנטרי) והתארגנתי יחסית מהר - מה שמשאיר לי
בית ריק. שזה כיף! נמנמתי קצת, והתקשרתי לחברה שלי שקד. בד"כ היא מגיעה מוקדם (9 וחצי).
למרבה ההפתעה, היא גם הולכת היום ברגל - ומגיעה ב-10. הצעתי לה לעבור דרכי, ושנלך ביחד. היא הסכימה כמובן. אז הלכנו ברגל ביחד, והייתה אווירה נורא כייפית. כשהיא עברה דרכי, היא גם הביאה לי שקית כזו עם כל מיני דפים ועבודות שהחזירו בימים שלא הייתי, והיא לקחה אותם בשבילי. למרבה ההפתעה,
קיבלתי 88 באנגלית, שזה "אומגגגגגגג" אחד ענק. ומה שכבר ידעתי, שזה שקיבלתי
95 בעבודת הגשה במדעים, שהגשתי ברגע האחרון - וזה כייף לא נורמלי. ואם זה לא מספיק,
קיבלתי כל כך הרבה חיבוקים, מכל כך הרבה אנשים היום על זה שחזרתי סופסוף לביה"ס.
כל החמולה של החברים תכננו פיקניק ("על האש") בבוקר של הבחירות. בתור אחת שלא אוכלת בשר, הוספתי להם גיוון לתפריט. (ביצים קשות, תפוחי אדמה, סלטים!) ואם ז-ה לא מספיק,
התחלתי לדבר עם ילדה נורא מגניבה מהכיתה והפכנו לחברות טובות.. הרצנו צחוקים כל שיעור מתמטיקה. ובכן, בנוסף - חלק מהשכבה היו בסיור כלשהו בגן המדע (הסיור שהחמצתי אתמול). ח'7 וח' 8 (אני ח'9, שזו "כיתת החכמים"). היו בסיור, בעוד הכיתה שלי הייתה אתמול. מה שיפה,
במקום שיעור תנ"ך, למרות שהמורה הגיעה, המחנכת שלנו החליטה להגיע ביום החופשי שלה ולהעביר לנו חזרה מצויינת למבחן מחר בספרות. אז החזרה בוצעה בהצלחה. עכשיו, בנוגע לכיתות -
בשיעור אנגלית, חצי מההקבצה (א'1) לא הייתה, ולכן בדקנו דפים ואני יכולתי לפתור סודוקו בשקט סוף-סוף. כמו כן, גם במתמטיקה חצי מההקבצה (למען האמת, יותר מחצי) לא הגיע (בגלל הסיור) ו
היינו ממש מעט גם במתמטיקה. ולהלן הדבר ה-כ-י טוב שקרה לי אי פעם בביה"ס! המורה החליטה, בגלל שאנחנו מעט, היא רוצה לבדוק מחברות. כמובן שנכנסתי ללחץ אטומי, עקב העובדה שמחברת מתמטיקה שלי היא מחברת ציורים, ואף פעם לא העתקתי משהו מהלוח (שלא לדבר על שיעורי בית, כן?). אז מה עשיתי? הוצאתי מתחתית התיק מחברת מתמטיקה ישנה - ופתחתי איזה דף עם קצת משוואות (למרות שזה בגלל שיעור גיאומטריה!). כל השיעור הייתי לחוצה, עד שהיא קראה בשם שלי. התחלתי ללכת לכיוון שלה, עד שהיא מחייכת אליי:
"שיר, אני יודעת שהמחברת שלך מסודרת, לא צריך להראות לי. את יכולה לחזור למקום שלך." אני הייתי בהלם. חברות שלי הסתכלו עליי במבט: "מה לעזאזל??%#@^$@! ש-י-ר עם מחברת מסודרת?!" - ואני מחייכת אליהן. זה היה כיף. וואי. אין יותר מאושרת ממני כרגע. וגם לא רק מבחינת הלימודים, אלא גם מבחינת חברים.. טוב לי, כל כך טוב! הלוואי שיימשך ככה.. שלא יפסיק..
אני מאושרת!