a big one יש לי את האייסי של מייקקקקקקק שינודההההההההההההה
ל לינקנית New member 25/6/05 #1 ../images/Emo32.gifa big one יש לי את האייסי של מייקקקקקקק שינודההההההההההההה
R Rap Boy1 New member 25/6/05 #16 דיסקים אני מוכר דיסקים צרובים מאמיתיים לפרטים:290563525 לפרטים נוספים,לפנות אליי במסרים
L LunaticPark New member 25/6/05 #24 מה הקטע כאן מה אני לא יכול להוריד? אם זה צרוב כמה מטומטמים יש בעולם הזה? אפילו יותר מטומטמים ממני אסור לתת להם להיתרבות
מה הקטע כאן מה אני לא יכול להוריד? אם זה צרוב כמה מטומטמים יש בעולם הזה? אפילו יותר מטומטמים ממני אסור לתת להם להיתרבות
M mirrra New member 26/6/05 #26 אם אתה אומר שאסור לתת להם להתרבות.. זה אומר שגם לך אסור להתרבות.. אתה תעמוד בזה? זה גזר דין אכזרי למדיי!
אם אתה אומר שאסור לתת להם להתרבות.. זה אומר שגם לך אסור להתרבות.. אתה תעמוד בזה? זה גזר דין אכזרי למדיי!
® ®NuLy® New member 25/6/05 #5 וואווו כולי ריגושים {שרה מזכיר לך את גל תמיר} אני תולשת שערות מרוב התרגשות!!!!!! אההההה מייק תעשה לי ילד!!
וואווו כולי ריגושים {שרה מזכיר לך את גל תמיר} אני תולשת שערות מרוב התרגשות!!!!!! אההההה מייק תעשה לי ילד!!
G giant G New member 25/6/05 #9 ... ולי יש את הכובע של אברהם לינקולן מסמר חלוד מהבית של מדונה פטיפון ישן שהיה בבית של הג'קסונים וגרגיר ממדבר סהרה עוד מתקופת מסעות הצלב יש לי גם לפיד של שר הטבעות וחצי נקניקיה של בודאה... בתאל דיי עם השטויות!!!!!!!!
... ולי יש את הכובע של אברהם לינקולן מסמר חלוד מהבית של מדונה פטיפון ישן שהיה בבית של הג'קסונים וגרגיר ממדבר סהרה עוד מתקופת מסעות הצלב יש לי גם לפיד של שר הטבעות וחצי נקניקיה של בודאה... בתאל דיי עם השטויות!!!!!!!!