את לא קולטת שעובדים עלייך?! כול ילד בן 6 שיודע להפעיל מחשב ולהשתמש באיסיקיו יכול לפתוח עוד מספר עם השם- "מייק שינודה" ואם אני יפתח עכשיו עוד מספר ויקרא לעצמי "צ'סטר בנינגטון" אומר שאני צ'סטר? ל=א את ממש מפגרת (מצטערת, אבל מה לעשות..) אם את מאמינה לשטויות כאלה..
האמ נחייה ונראה...... ואנלא צריכה צומי או רוצה ממכם יעני מה אתם תוכלו להביא לי אה וארתור לאבא שלי יש אוסף של כל הדיסקים של מטליקה ועוד המון להקות והמון המון המון המון דולרים ישנים שהוא אוהב לאסוף..
דיברת איתו בכלל? הוא יודע אנגלית? יש לו תמונות פרטיות שעוד לא נראו לעולם? טוב.. אם יש לו. "אם", אני מדגישה... אז מה יגרום לך לחשוב שהוא יענה לך.. אם זה באמת הוא אז אני בטוחה שיש עוד הרבה אנשים שהצליחו למצוא אותו והוא מוצף הודעות... ולמה לו לאזעזל לפתוח אייסיקיו? הרי יש לו שני דיסקים חדשים להקליט ומלא הופעות לארגן/לתכנן/להופיע בהם וידה ידה ידה... אבל אם זה באמת הוא את מוזמנת לשתף אותי
אנשים, יש לי מחר בגרות, המחשב שלי מת, ואני פצועה.... נחמות, איחולים וכסף יתקבלו בברכה... והסיכוי, בת אל, שיש לך את האייסי שלו הם....................אה.......................אין סיכוי, אבל תהני לך!!! פויה! שבוע טוף!