שרשוריישן

Sweet berries

New member
היי מיוזרים.

אני בר, קראתי כאן לתקופה מסויימת ואפילו כתבתי קצת, ולאחרונה אני קוראת כאן שוב. אז חשבתי להצהיר על הצטרפות. נעים להכיר

Sweet berries

New member
הי תומר :)

שכחתי לציין שאני בת ארבעה עשר וחצי חורפים, ואני גרה בפרדסיה, שדרך אגב, קרובה לנתניה.

ramoni

New member
•ºברוכה הבאה בר נעים גם לי

ברוך בואתך
וברוך שובך
אשמח אם תרצי לקבוע טור אצל חברי מיוז(כולם קבלו דוקטורט) "ד"ר בלאמי, ד"ר ווסטלהולם, וד"ר הווארד בע"מ. פקידות הקבלה אותם פגשת בפעם הראשונה, הלכו להן להפסקת קפה שהן הכינו סופסוף לעצמן(הן עשו הרבה סך הכל, אז מנוחה על לא דבר) מעכשיו אני איש הפנים של המשרד לפני שני רושם לך כרטיס מועדון(שבן היתר מקנה כניסה חצי חינם מסיבות מיוז בקולנוע זמיר) מתי נדבקת במחלה המיוזית? מהיו התסמינים הראושונים למחלה? אלבום אהוב? נ.ב אצלנו לא תקבלי אנטיביוטיקה

Sweet berries

New member
היי :)

את מיוז אני שומעת כבר שנתיים וחצי. ידידה מפורום לשעבר שלחה לי כמה שירים שלהם. מאד אהבתי, אבל משום מה לא חזרתי לשמוע. אחרי כמה זמן שמעתי את זה במקרה והבנתי שהלהקה הולכת להרשם בהיסטוריית הלהקות האהובות עליי ביותר. ועד כה הם מכבבים במקום הראשון. בין השירים הראשונים ששמעתי, היה Apocalypse Please אותו הכי אהבתי אז. אחרי מחקרים נוספים על הלהקה פתחתי אובססיה לגבי Forced In (כן, אני יודעת שזה מוזר מצדי, אבל נדלקתי על השיר ועל הסגנון), שבעקבותיו קניתי את Hullabaloo, וממנו מאד אהבתי את Shine גם. המשכתי ודאגתי לקנות את כל האלבומים והדיוידיים. קשה להגיד מה הוא האלבום האהוב עליי, ואני חייבת לציין שבעצם לכל אלבום הייתה תקופה שהוא היה האלבום האהוב עליי, אבל אני חושבת שאחרי הכל, האלבום האהוב עליי הוא Absolution. מצטערת על פירוט היתר
אשמח לשמוע גם קצת עליכם.

ramoni

New member
את עוד תשמעי עליי ../images/Emo3.gif

בעקרון התחלתי לקחת את מיוז ברצינות לראשונה לאחר ששמעתי את plug in baby אי שם לקראת פורים 2000 , הלכתי לחנות דיסקים ושאלתי את המוכר באנגלית עילגת אם:יש לו להקה בשם מוּסֱה? המוכר, שלא הבין אם נשרה לו שערה מהראש במשקל חצי טונה, ביקש מימני לאיית את שם הלהקה באנגלית, אחלה של מוכר, מעניין מה היה קורה אם הוא פשוט היה זורק אותי מהחנות... מאז כמובן הספקתי להיותבמונטרקס ולראות אותם בהופעה, משם הלהבה כבר לו היתה יכולה להכבות. מיוז הם הראשונים שבזכותם חקרתי לעומק שירים לפי תוים ומלל, והם ממש עזרו לי לבגרות בהרמוניה- סולפ"ז בתיכון. אני זוכר את עצמי מתאמן הרבה על Ruled by Secrsy, היצירה הזאת ממש א"ב של מרוחים אטונלים(שאלה ופתרון)מומלץ בחום לנגן את זה ע קלידים זה ממש קל. זה לפחותנותן רקע על האהבה שלי ללהקה.

למעלה