שרשוריישן

CitizenErased

New member
../images/Emo32.gifשרשוריישן

אני פשוט חייבת להגיד שהבכורה של TWILIGHT הייתה כאן היום.. למרות שאני הולכת לרוב הבכורות והדברים האלה (כי בעבר הייתי אוספת חתימות וכיום אני עדיין פוגשת פה הרבה מפורסמים אבל הולכת רק לכאלה שמעניינים אותי...) לא הלכתי לבכורה היום אבל כן הייתי בLEICESTER SQUARE במהלך הבכורה (שם גם התקיימה הבכורה כמובן.. כמט ב99% מהמקרים) והבכורה הזאת הייתה בדיחה לא נורמלית. [חפירה] למי שלא יודע, בLEICESTER SQUARE, שזה מן מדרחוב מרובע לא ענק, יש מעל ל4 בתי קולנוע. 1 עצום - האודיאון, 2 קצת יותר קטן - האמפייר, שלישי קצת יותר קטן - אודיאון ווסט אנד ו4 ממש קטן - the vue... חוץ מזה יש עוד כמה ממממש קטנים. בכל מקרה, כל הבכורות הענקיות - הארי פוטרים, ג'יימס בונדים, שר הטבעותים, שודדי הקאריביימים וכו' הם כמובן באודיאון הגדול. ולדעתי בקלות היה אפשר לעשות שם גם את TWILIGHT כי היה צפוי קהל פאנגירלס מטורף... אבל הסתומים האלה עשו את הבכורה הזאת בקולנוע הכי קטן!! בthe vue!! WTF? אז כן... במקום שיהיו כ4-5 שורות של מעריצים שמחכים בחוץ לכל אורך הקיר מחוץ לאודיאון, כמו שהיה יכול להיות מאוד נח.. היו בין 15 ל20 שורות של מעריצים במקום הקטן של the vue!! זה היה טירוף!!!!1 אנשים עמדו על פחי זבל וטיפסו על תמרורים כדי לראות מה קורה חחחחחח שלא לדבר על זה שבבורגר קינג שממול היו צריכים לסלק אנשים מהקומה למעלה כי הם פשוט נעמדו שם דבוקים לחלון והסתכלו.. אבל הכי מצחיק היה ללכת בפיקדילי או קובנט גרדן.. ממש רחוק.. ולשמוע עד לשם את הצרחות של המעריצות "אדוארדדדדדדדדד!!!!!!!!! רוברט!!!!!!!" נחנקתי מצחוק. והייתה מוסיקה ברקע.. לפי מיטב ידיעתי זה היה הפסקול ויש שם את supermassive black hole אבל לצערי לא יצא לי לשמוע את זה כי נראה לי שברחתי מהמקום קצת לפני. [/חפירה] ומחר יש כאן איזה מסיבה הזויה לכבוד הסרט The Spirit... מישהו רוצה מזכרות מסקרלט ג'והנסון?

Sacred Lie

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כיף לך אמאלה. אני בכלל לא כותבת פה אבל יואו. גם פראמור וגםם טוויליט במקום אחד ה'. את גרה שם או משהו ?

CitizenErased

New member
אני כאן לשלושה חודשים../images/Emo13.gif

הפסקה מהחיים... חוזרת ב10 בפברואר

CitizenErased

New member
אה והשכן שלי... שגר 2 קומות מתחתי...

שומע מלא מיוז. זה ממממש כיף לרדת למטה לבדוק אם הגיע דואר ולשמוע את HYSTERIA מהדירה שם. בעיקר שהבחור הזה ממש חתיך.. זה גם דיי ריגש אותי כי תכלס מלא זמן לא שמעתי אותם.

new born1

New member
חחח וואי איזה כיף זהההה

הלוואי אצלי ככה XD רק שהשכנים שלי בני 98-99. בקרוב 100. XD אוףף כ"כ כיף לך ><"

CitizenErased

New member
תכלס...

כיף פה חח אבל האמת שכיף רק בגלל התחביב הזה של לאסוף חתימות.. בלי זה הייתי משתגעת כאן לבד. את כל החברים שלי פה הכרתי דרך אסיפת חתימות, כשאנחנו נפגשים בלפחות 60% מהמקרים זה מה שאנחנו עושים... ואני כבר לא כל כך בקטע אבל לפעמים אני יוצאת רק כדי להיות איתם. חוץ מזה שתמיד יש משהו מרגש בלראות מישהו ממש מפורסם חח (למרות שאתמול למשל ראיתי את סמואל אל ג'קסון והוא התחיל לקלל אנשים חחחח מזל שלא אותי כי הייתי חוטפת התקף לב.. הוא בחור דיי מפחיד.. והיום ראיתי את פול בטאני והוא לא היה כל כך נחמד
) אני הכי שמחה ששבוע הבא אני כנראה, טפו טפו טפו, אראה את אהרון אקהרט.. שמשחק את הארווי דנט באביר האפל
אני ממממש רוצה לפגוש אותו.

new born1

New member
אה חחח

טוב לבד זה באמת קצת מבאס.. אבל במחשבה שאת כל יום רואה מישהו אחר חח וואי D:. בהצלחה עם אהרון אקהרט D:.

CitizenErased

New member
תודה../images/Emo13.gifכן השבוע יש את...

אהרון, ג'ים קארי, יו ג'קמן, ניקול קידמן, שון וויליאם סקוט, פול ראד
, אדם סנדלר וקייט ווינסלט

ramoni

New member
אממ.. ממש התאמצתי.. ../images/Emo4.gif

אבל אם ישנו סיכוי שזה לא ג'ים קארי, אז מי זה יכול להיות?

CitizenErased

New member
ובדיוק היום הכריזו ש...

הוא ינחה את טקס האוסקר בפברואר
הבאתי לו מזל חח

ramoni

New member
פגשת את וולברין??!

אמממ מעניין למה השם יו ג'קמן מעלה את הדמות הזו שלו כאשר יש סרט מדהים בשם Laurence Olivier, שהפך להיות קלאסה קולנועית בכיכובו

CitizenErased

New member
הסרט האהוב עלי שלו הוא בכלל...

"היוקרה" - The Prestige כיאה למעריצת באטמן
(של אותו הבמאי) זה גם הסרט היחיד שהזכרתי כשדיברנו, אני מניחה שהוא רגיל שמדברים איתו על אקס מן כל הזמן חח

ramoni

New member
כן, כי אם היית מדברת איתו על X הוא היה מתעצבן

והיה משנה צורה.<-------------------------------------------------------------<נמחק:והיית מרגישה דקירה> לכולנו יש הנחה רווחת שיבואו הזדמניות. אבל, את לקחת את כולם, כולל את שלי
דרך אגב הוא לא באמת שיחק בסרט הנוסטלגי שרשמתי, אביו שיחק שם נראה לי

new born1

New member
מההההה

ג'ים קארי :O אדם סנדלררררררררררר. אוקיי עכשיו הצלחת לגרום לי לקנא ><"

למעלה