שקורא

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif שקורא ../images/Emo63.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי איזה ספר קראתם לאחרונה, ומה חשבתם עליו. זכרו ששרשור האוף-טופיק הוא לא רק משימה; זהו המקום לכל מה שלא קשור לנושא הפורום, השתמשו בו בכיף.

Hasselblad

New member
לא ממש ספר

אבל חוברת שמכילה המון מידע על כל העדשות שיש לקנון... ומה שחשבתי על זה זה פשוט: גררררררר

../images/Emo209.gifערבה עירוורת,עלמה נמה

הפלא ופלא, של הארוקי מורקאמי! החלטתי בזמן האחרון לקרוא יותר ספרים שלו זה אוסף סיפורים קצרים, ובינתיים אני לא מתלוננת
וחברה נתנה לי לקרוא את התפוררות, עוד לא התחלתי או, ופתחתי DA! http://photosyntesy.deviantart.com/

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|טוב אני קוראת הרבה..:S

קראתי שובאת לעולם-לא-עולם של ניל גיימן. הוא אדיר..
ממליצה בחום לכולם. וגם קראתי שוב את המשחק של אנדר. ועכשיו אני בספר השני של סדרה שנקראת מחזור שער המוות אאל"ט. בינתיים אני ממש נהנית מהספרים, זה ספרים שאי אפשר לקרא בנשימה אחת גם אם מאוד רוצים ויש שם עולם[ות] שלמים שצריך להבין איך הם פועלים כדי להבין מה הולך בכל ספר. קיצר אדיר.=]

לבנדר א

New member
../images/Emo45.gif על לעולם-לא-עולם והמשחק של אנדר.

את האחרון לא קראתי.
אבל עשית לי חשק רציני לאנדר פתאום.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

אני ממליצה על הסדרה האחרונה, אני אבדוק עודמעט אתהשמות המדוייקים של הסופרים. אני חושבת שאחד מהם זה טרי פראצ'ט...0-0 ואני יכולה לקרא את אנדר שוב ושוב, אני ממש צריכה לקנות לעצמי את הספר הזה..:-S

Annnnnn15

New member
מקום לאהבה אחת, מולד הירח ../images/Emo9.gif

'מקום לאהבה אחת' הצליח להצחיק אותי, כמעט סיימתי לקרוא, ובנתיים אהבתי D: ו'מולד הירח', טוב, מה אני כבר יכולה להגיד? אני מאוהבת
יאללה עכשיו ליקוי חמה!

yonVata

New member
גוף שני יחיד

בנתיים לא קראתי המון ממנו, אבל זה ספר זורם, והסיפור דיי נחמד

Guid

New member
"החיים, היקום וכל השאר",

והכרך הראשון של המנגה "גנשיקן". לא ממש יוצא לי לקרוא לאחרונה, לצערי...

Guid

New member
אני חושב שאני אתחיל את "שיר של.."

בקרוב. אני אהפוך את המדריך לקריאה של "תוך כדי", כי הוא גם ככה די קליל וקצר~

לבנדר א

New member
בלי לחץ...

נוווווווווווווווווו אתה קורא? אבל נו, ברצינות, בלי לחץ...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|התחלתי אותו גם....

בערך 10 פעמים. ותמיד התייאשתי בדרך=\ יש לי את 3 הכרכים הראשונים והם מעלים אבק=\

Guid

New member
יודעים מה חבל?

שהוא לא יכול לחיות כ"כ הרבה זמן בשביל לסבול כ"כ הרבה...

לבנדר א

New member
לאו דווקא.

איך שאני הייתי כותבת את זה, כשהוא כבר יהיה זקן הטכנולוגיה תתפתח מספיק כדי להשאיר בני אדם בחיים מאות שנים. אז הוא ימשיך לשבת בכלא עוד ועוד, עד שכבר הוא יהיה מסוגל לסבול את חייו. אבל מכיוון שגזר הדין מונע ממנו חוקית להתאבד הוא נכבל באופן שבו אין לו יותר יכולת לזוז, ונשאר ככה, וממשיך להשאר ככה במשך עוד כמה עשרות שנים. והבדידות וחוסר האונים מוציאים אותו מדעתו הוא מתחיל להזות. וזה אפילו בלי להכניס לעניין תופעות לוואי אפשריות של הטכנולוגיה! ואז יש איזה אסון אפוקליפטי, אולי מגיפה, ובגלל שהוא היחידי שכבול כל כך עמוק באיזה תא סופר-אסור-ללא-כניסה-באף-מצב-אף-פעם או משהו הוא היחידי ששורד. ומכיוון שכל הטיפול בו (אם הוא בכלל צריך לאכול ולשתות ודברים כאלה) נעשה באופן אוטומטי, הוא ממשיך לרצות את תקופת המאסר שלו. עד שחולפים 14,400 שנים ומה שכובל אותו פתאום משתחרר. ואז הוא אדם חופשי, פסיכי על כל הראש, זקן יותר ממתושלח ומהלך על אדמה שלא ידעה אדם כמה אלפי שנים. ואז, אז הדינוזאורים באים. כן. ...dude.

למעלה