שסוגר

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif שסוגר ../images/Emo12.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: טוב, הצבא קורא לי בשנית. בשבועיים הקרובים אחזור בימי חמישי בצהריים בלבד, ועד אז - לא יהיה מי שיגן עליכם מפני הזעם של יעל אם תתנהו לא יפה.
בהתאם לנסיבות, ספרו לנו בדיחות ו/או דברים משמחים במיוחד שיקרו לכם בשבועיים הקרובים, כדי שיעל תהיה שמחה ולא תתגעגע יותר מידי. כל מי שיתגעגע מאוד, יכול תמיד להעביר אליי מסרים דרך יעל או להתקשר אליי אם יש לכם את הטלפון. יש אנשים, אגב, שאני מצפה מהם לשיחות, נחשו מי אתם. אה, סיון, ברגע שאדע את הלו"ז אעדכן אותך.
בתמונה - יעל וירמיהו הבוגד.

deisy

New member
אבל אין לי בדיחות ../images/Emo3.gif

דברים משמחים דוקא כן יש .. סיון הצליחה לשדרג למאיה את ה SE ל 30 נקודות
ולי הצליח עוד סקרול על השרביט
והבת שלי אומרת שגשם זה טוב כי הכנרת מתמלאת ויהיה לנו הרבה מים לשתות
תמסרי לה את אהבתי

Guid

New member
משהו טוב?

פרשתי מלימודי ההוראה. אם זה נכון או לא, זה כבר שנים יגידו. אבל אני יכול להגיד שזה משהו טוב~ D:

המון בהצלחה ותחזירי אלינו במהרה !

ובקשר לקשיחות של יעל, אני סובל ממנה כבר 3 שנים, עוד כמה ימים לא ישנו הרבה.

אוקיי, בדיחה.

מורה אחת אומרת לתלמידים שלה להביא דברים שקשורים לרפואה. ילד אחד מביא פלסטר והמורה אומרת כל הבכבוד! ילד אחד מביא יוד והמורה אומרת כל הכבוד! ילד אחד מביא אוהל חמצן, והמורה שואלת מאיפה לעזאזל הוא השיג את זה, אז הוא אמר שמסבא שלו. " ומה סבא שלך אמר בקשר לזה? " סבא: " האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא " ( נחנק, מתאמץ לנשום. שוו בנפשכם. אפילו נסו תצליל בבית. זה יתפוס משמעות. ) XDDD.

Guid

New member
המלצה לסדרה: קייל XY. ללא ספוילרים~

הסדרה מתחילה כשיום אחד קייל מתעורר ביער, ערום, ללא זכרונות מעברו וללא ידיעה מי הוא ומה הוא עושה שם. הוא מתחיל לשוטט ומגיע לבית משוגעים, שם מטפלים בו וקוראים לפסיכולוגית שתבדוק אותו. זו מגלה עניין רב בקייל ומאמצת אותו אליה למשפחה. שם קייל מגלה על העולם, החל מללמוד לדבר ועד לדברים רציניים כמו רגשות. סדרה מצויינת, מאוד עמוקה ועם זאת די קלילה וזורמת~ יש 3 עונות (העונה השלישית רצה עכשיו, ואת העונה הרביעית ביטלו). לעונה הראשונה יש 10 פרקים. סיימתי אותה אתמול, וכמעט בכיתי מהתרגשות בסוף.../tapuzforum/images/emo6.gif ממליץ בחום! /tapuzforum/images/emo9.gif

לבנדר א

New member
הו

רק לפני שבוע-שבועיים ניסיתי, ראיתי עד פרק 5 אא"לט. הפרק הראשון הקסים אותי, אבל הפרקים הבאים בעיקר הביכו אותי. הדמויות היו כל כך חד מימדיות שכאב לי לצפות בהן, המפיקים לא הבינו את ערכם של דילוגים אלגנטיים על סצינות מסוימות ואווירת ה"מוסר השכל אמריקאי חשוב לחיים!" שדילגה לה למסך לעיתים קרובות מדי ייבשה אותי כליל. אבל קייל עצמו, הו, היה חמוד כל כך. רוב הזמן.

Guid

New member
טוב, זכותך לא לאהוב את זה~

אני דוקא מאוד אוהב את הדמויות שם, והקטע של המוסר השכל הוא משהו שבהחלט מספק שינוי מרענן אחרי שצופים בסדרות אחרות... (ברגעים אלו ממש אני צופה בפרק הראשון של פיירפליי, אגב). אני חושב שכדאי שתמשיכי, זה כולה עוד 5 פרקים, וזה מאוד משתפר~ D:

לבנדר א

New member
הנה, קפץ לי לראש

מי הראשון שמגלה את המשמעות החבויה? (בתקווה שזה לא משהו כזה שכולם מכירים, ואז נדפקתי)

Don Nirtin

New member
איזה כיףףףף../images/Emo87.gif

בשבוע הבא אנייייי לא אהיה כאן יותררררר!!!!!!!!!!! והנה הסיפור: אני אדם שהוא קצת מוגבל
וחלק מכם כבר ראו אותי... בכל אופן, בשבוע הבא אני עובר למעון בגילה בירושלים ומתחיל לגור שם במסגרת אחרת לגמרי. זה גם אומר שאין מייפל לזמן מה. אולי בסופ"שים.. נראה. וגם איעלם מהמסן לזמן מה. עד שאקנה לעצמי מחשב ואסדר לעצמי את האינטרנט שם. זהו. אני מאושררררררררר!!!!!!!!!!!!!11

לבנדר א

New member
אני שמחה בשבילך!

יאללה עשה חיים. כשתסדר מסנג'ר, אני מצפה לשמוע מה שלומך.

Don Nirtin

New member
סביר להניח שבסופ"שים אהיה בבית../images/Emo87.gif

אז כן. אעדכן אותך.

Guid

New member
וואו!

אני ממש שמח בשבילך! אתה נשמע די מאושר מכל העסק~ D: וחסר לך שלא תשיג מהר אינטרנט!!/tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo9.gif

icy woman

New member
שבוע הבא?

יקירי, שיהיה לך כיף אני מניחה שתהיה תקופת הסתגלות, אבל בזמן האחרון, אתה מראה אורך רוח מופלא, לכן אני מאמינה שיהיה לך טוב. אוהבת אותך

Don Nirtin

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo87.gif

וכן.. שבוע הבא... מה שאומר שאהיה בתקופת גמילה מהמחשב

למעלה