שנעלם

P o o f i

New member
../images/Emo45.gif אתה רוצה להגיד לי שהיית בשעה הזאת

ברחובות?
איך לא ראיתי אותך? נסעתי עם חברים לנס ציונה, בגלל שהיה כתוב בעיתון שאין תקציב. אחרי זה חזרנו לרחובות בסביבות אחד עשרה, והרחובות היו מלאים בספריי ובדוכנים, אז התנחלנו אצל חברה.

Guid

New member
כן, הייתי בעיר

וליתר דיוק- בהרצל בצומת שליד הקניון~ D: אחרי זה עשיתי ``אחורה פנה, קדימה צעד`` למכללה... P: מזלי שהייתי עם חברים, אחרת הייתי מתפגר... /tapuzforum/images/emo6.gif מה שכן, הרחובות היו מפוצצים בצעירים! בחיים לא ראיתי דבר כזה, זה היה נראה כאילו המבוגרים ברחו מהעיר... XD

P o o f i

New member
אין מה לעשות בשעות האלה ברחובות,

במיוחד שאין תקציב. אפילו זיקוקים לא היו. וגם אנחנו היינו באזור הצומת שליד הקניון ופנינו בחזרה.
אתה יכול לתאר לך לעצמך שלפני שנה זה היה הרבה יותר מלא? ד"א, ראית את הקוף שליד פיצה 2?

Guid

New member
בטח שראיתי! /tapuzforum/images/emo6.gif

איזה 5 דקות אני וחברים שלי מסתכלים עליו מעבר לכביש ומתווכחים אם הוא אמיתי או לא... /tapuzforum/images/emo3.gif הו, השיעמום... /tapuzforum/images/emo6.gif שיחקו אותה, פיצה2, כמה אנשים היו שם! /tapuzforum/images/emo2.gif

Guid

New member
וואי, יצאתי דביל... XD

התווכחנו אם יש בתוכו אדם שמפעיל אותו או שהוא בובה מתנפחת. זה שהוא לא אמיתי זה ברור... /tapuzforum/images/emo6.gif

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפי השאלה של רוזי והתשובה שלך לפני ההודעה הזו חשבתי שבאמת היה לכם קוף שם

P o o f i

New member
../images/Emo6.gif

כשעברתי לידו עם חברים, כולם רצו להצטלם איתו, אבל אף אחד לא רצה להראות מטומטם ליד הילדים הקטנים.
בסוף אני זאת שהלכה וחיבקה אותו, והתחלתי לנהל שיחה אישית איתו (אבל הוא לא ענה
): "תגיד, אתה חושב שאני מטומטמת? כי אני לא, הם פשוט הכריחו אותי להצטלם איתך. אני לא אוהבת קופים, לדעתי הם סתם שמנים ומלאי פרווה, אבל בכל מקרה, הרגע חזרנו מנס ציונה, ולעומתה רחובות ממש מעפנה. אפילו זיקוקים אין פה! ואו, אני מתנהגת כמו מטומטמת, אני מדברת אל בנאדם שנמצא בתוך בובה של קוף, וברור שהוא לא הולך לענות לי.." זה היה יכול להימשך במשך שעות..
וכן, זה בנאדם, ברגע שידיד שלי כיוון את המצלמה, הוא עשה פוזה.
כשחברה שלי הדליקה את המוזיקה, הוא התחיל לרקוד.

Guid

New member
ידעתי ידעתי ידעתי!!

ראיתי אותו משלב ידיים בפוזה כזאת, וחשבתי שדמיינתי כי חברים שלי לא שמו לב ואמרו שזה סתם מתנפח! /tapuzforum/images/emo6.gif הרגת אותי עם מה שאמרת לקוף... אני במקומו הייתי עונה לך: ``אל תרגישי מטומטמת, זו לא את שלובשת קוף...`` P:

P o o f i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לגמרי.

אבל תתאר לך את עצמך בתוך הקוף הזה, אלוהים בטח נורא חם שם.

Guid

New member
נראה לי שיש שם אוורור, האמת

זו בובה מתנפחת שתמיד יש בה תחלופה של אוויר אאל``ט~ D: אבל אם לא, אז הוא בהחלט מסכן... /tapuzforum/images/emo6.gif אבל מה לא עושים בשביל פיצה בחינם והרבה צומי, אה? /tapuzforum/images/emo3.gif

אני הייתי בבסיס.. בל ידיד של סיפר

לי שהיה יבשי לחלוטין.. היייתי בשוק כי רחובות ל מפספסים חגיגה.. מסתבר שטעיתי.... מה היה לך לחפש ברחובות?

Guid

New member
אני לומד שם... /tapuzforum/images/emo9.gif

למען האמת אני נמצא יותר ברחובות מאשר בבית~ /tapuzforum/images/emo6.gif

לבנדר א

New member
הפנים של בו.

נושיאניכלכךפאקינגהורגתאותךואתכולםובכללכלהעולםצריךלבצעהתאבדותהמוניתעכשיוכדילבטאאתאיךשאנימרגישהופאקינגאאאאאעעע כאילודיאיךהםעושיםליאתזה ג'ק. *מתה*

Hasselblad

New member
אומיגוד

אפשר לעזור איכשהו? לקח לי רגע להבין מה כתוב שם... בוא נגיד שזאת היתה התעמלות בוקר למח שלי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|../images/Emo6.gif

קים חיבוק... XD כן תהרגי את כל העולם זה בסדר..:) ואמרתי לך שהוא לא מת..
ואמרתי לך#$%@$%@ ועכשיו אני יכולה להגיד לך את כל מה שאמרתי לך עם נימוקים- כי ראית את הפרקים האלה. *נושמת* נכון זה גאוני?0_0

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאעעע סוף סוף חברים שלי עפו מהבית!!

ערב לילה יום העצמאות שלי
הייתי עם חברים וחברות
הסתובבנו קצת ברחבי ירושלים על מוניות, אח"כ כולם באו אליי עשינו על-האש מטורררף! אחד הכיפיייים! כל הלילה צחקנווווו... ה-3 חברים הכי טובים בידיוק עפו.. אני מסריח מלוכלך ומת מעייפות!!! נראלי אני קופץ למיטה והלכו ה מצעים

שאלה קטנה,../images/Emo219.gif

היי. אני מניחה שאף אחד לא זוכר,אבל הייתי פה בקיץ,לממש קצת זמן,ואז המחשב שלי נהרס וגם המייפל סטורי. עכשיו הצלחתי להוריד. חיכיתי -המון- זמן,הורדתי,ואז אני מפעילה,ומגלה שכתוב לי Error או משהו כזה. לא יודעת למה. אז ניסיתי להוריד Wizet Patcher,וכתוב לי כבר בערך שעה 3/3 Creating:Base. זה אמור לקחת כ"כ הרבה זמן בהתחלה?

לבנדר א

New member
יש מצב

שאין לך מספיק זיכרון פנוי על הדיסק? זה קרה לי פעם. ולהבא, דברים כאלה משרשרים ל"בעיות טכניות" שהיעל שלנו פותחת מדי פעם.

גם אני קצת נעלמתי בזמן האחרון.

אני הייתי קצת עסוק לאחרונה, וגם בזמן שהייתי פנוי שיחקתי במשחקים אחרים ולא במייפל. אני לא נוטש את מייפל חלילה, דווקה אני מאד רוצה לשחק, רק שיש לי עוד כמה משחקים ישנים/חדשים שמעסיקים אותי ואני מנסה למצוא זמן לכולם. ( מצטער יעל/ויקי, רובם משחקים קנויים
) אבל, אני עדיין מציץ פה מידי פעם, ואני אשתדל להגיב קצת יותר. ( ולכבוד ניר אעשה מאמץ להיות יותר במסן.
) וברגע שאני התפנה יותר למייפל אז באופן טבעי אני אצוץ יותר וימטיר את השאלות שלי בענייני קווסטים, כפי שנהגתי לעשות.

למעלה