שנעלם

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif שנעלם ../images/Emo28.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי איך אתם מתמודדים כשקשה לכם - מסתגרים ומתבודדים? מקיפים את עצמכם בחברים ובתעסוקה? תענו על זה ביותר משתי מילים, מוזמנים לפתח את הנושא לכל כיוון שמתאים לכם.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהממ יצא לי בכמה חודשים האלה להיות במצב

קשה... אם זה משהו עצוב אני בוכה
, מתעצב עד שאני כבר לא יכול יותר לבכות, מדבר על זה הרבה עם הסובבים, מתעניין, שואל ובסוף יוצא מזה.

D amaged R oses

New member
בוכה

הרבה
קורה לי בזמן האחרון שאני פתאום נשברת ובוכה אין משהו ספציפית שרע לי זה פשוט דברים קטנים שמעיקים לי

ReallyWrong

New member
בשלוש מילים, אני גרועה בזה.

בקצת יותר, אני מדברת על זה עם מישהי שממש קרובה אליי ואנחנו מדברות באמת על הכל, ובעיקרון.. אני לא עושה כלום, אני כרגיל יוצאת עם חברות אבל לאנשים שלא חברים קרובים מהיומיום אני אולי קצת שונה.. לא יודעת. אבל סךהכל אני לא עושה עם זה שום דבר מיוחד, פשוט יותר.. להעביר את הזמן איכשהו מאשר לעשות מה שאני עושה בדר"כ, כי אין חשק..

Don Nirtin

New member
עונה למשימה וגם מוסיף משהו../images/Emo87.gif

יעל הרעה, ניסיתי לתפוס אותך. לא ענית לי. ולמשימה- כשק4שה הולכים להתבכיין אצל נשמונת... בשביל זה החברים קיימים. אני מרגיש קצת יותר טוב אחרי שיחה איתה.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאת יודעת ש...

חלמתי עלייך היום?...'.' וגם על רועי..0.ם לכו תבינו..>_<

Guid

New member
הממממ..

זה תלוי. יש פעמים שאני מרגיש שאני צריך שקט, אז אני שוקע במוזיקה עם הMP3 שלי, ויש מקרים שבהם אוזן קשבת מסדרת הכל~ D: מה שכן, יש לי נטיה למוזיקה ולא תמיד יש באיזור מישהו שיכול להקשיב (או שאני רוצה שיקשיב), אז מוזיקה מנצחת. P:

MiRi XD

New member
מרביצה לכרית O_O..

חח סתם.. אממ כשאני עצובה אני עושה קומיקסים על מה שקורה לי ומרגישה יותר טובץץ ואז הם נשמרים תחת סיסמא O_Oץץ ולפעמים אני מדברת עם אמא\אבא\אח\כלבה\חברה\סבא\סבתא..

Don Nirtin

New member
קטע שכתבתי ליום הזיכרון../images/Emo87.gif

והוקרא בטקס שהיה לפני כמה דקות. אשמח לדעות שלכם
ירוק. בד"כ כשאני חושב על הצבע הזה, עולה לי עצים, צמחים ואפילו זרעים. אבל פעם אחת בשנה הצבע מקבל משמעות והופך לצבע המתמזג עם אדום- כלומר, המוות. פרפר הוא חלק מהגולם. לפעמים רוצים שהפרפר לא יהיה גולם. לפעמין כן רוצים שהוא יהיה גולם. למה? כי אנחנו רוצים להשאיר את הבנים שלנו שנפלו במלחמות בגיל 5 זאת על מנת שלא יגדלו לשלם מחיר יקר על זה שהם נלחמים במלחמה האיומה הזו שנקראת החיים. החיים היא מלחמה אכזרית הגובה כל רגע נתון חיים, בין אם זה בע"ח או אדם. קשה לנו להפוך את המוות למשהו חיובי כי קודם כל יש אבל, ואח"כ עיכול המוות, ורק אז אפשר לחשוב בבהירות. החיים היא לא פיקניק, מישהו אמר פעם. כנראה שהוא צודק. אני שואל את עצמי- מה אנשים מתים עושים בגן עדן? מה הבנים שלנו עושים שם למעלה, ואנחנו נשארים לתהות על פני כדה"א... אם רק היה אפשר ללחוץ על כפתור החזרה ולחזור לפרק שבו היינו אתמול ולשאול- אם יש לנו יכולת למנוע את מה שקורה? את המוות אפשר לעצור? את המלחמה אפשר לעצור? הקלות שבה החיים נקטעים בקלות ובאכזריות ובלי למצמץ בעין. ומעל לכל השאלות המצויינות האלה, יש שאלה אחת יותר חשובה מכולן: למה?

deisy

New member
מה שכתבת

בשילוב הרדיו שמנגן שירי יום הזכרון עשו לי דמעות בעיניים...

Guid

New member
רחובות יבשה בטירוף!!

אחרי שיותר מעשר שנים שלא יצאתי לעיר בעצמאות, דוקא השנה הכל יבש? /tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה