שמעתם?????????

HoNey Girl1

New member
../images/Emo32.gifשמעתם?????????

הולכים להרוס לנו הכל!!!!!!! מקצרים את כל החופשים!!!! החופש הגדול יהיה בקיץ ובחורף שאי אפשר לעשות כלום!!!!!!!!!!!!!!!! קראו!

invAsion

New member
שרה מישל גלר ב-OTH!! ../images/Emo103.gif

לא. שרה מישל גלר בישראל! רק שתדעו

TiNkyy

New member
ואואוואווו

אני חולה עליה אני לא מאמינהההההההה!!!!!!!!!!!$%^$#%$&@ ממתי היא פה??????? מהההה??????????? מה היא הולכת לעשות פה???? אני אוהבת אותהההההההההה חח סתם לא :) נו מי שאוהב אותה שיהנה :))))

MaStIk BaZoOkA

New member
וואלה?

אולי היא באה לדוד שלה..שיש לו יומולדת (אורי גלר...) מישהו יודע עם היא באה עם בעלה פרדי פרינץ ג'וניור

MaStIk BaZoOkA

New member
גרר שונאת אותם!

מה אכפת להם..שאנחנו צריכים לחרוש כל הזמן ועוד רוצים לקצץ לנו בחופשות! שזה הזמן הכי כיף בתקופת הלימודים.. ובאמת אין מה לעשות בחורף! אני שונאת שיש חופש וקר כי בטוח אני אתקרר ואני לא אוהבת להיות חולה בחופשים..

T nager

New member
אוי באסה..

אני למזלי לא אאלץ לחוות את זה..
אני בי"ב..

g a l g i r l

New member
גם אני..

ב י"ב.. למזלי.. ואגב אני גם שמעתי שמשנים את ההחלטות של התלמידים בקשר למקצועות שצריך להרחיב.. מעכשיו חייבים מקצוע 1 טכנולוגי: או כימיה או ביולוגיה או פיזיקה +עוד מקצוע שאתם רוצים.. אממ אז מה שיש לי להגיד זה: בהצלחה אנשים! וקחו את זה בקלות (=

iKilledKenny

New member
גם אני!! ../images/Emo13.gif

למרות שכשעוד הייתי בתיכון ו"סבלתי" מכל הגזירות של הב"ס שלי ושל משרד החינוך תמיד אמרתי שאני לא אעשה את זה כשאני אסיים תיכון, תמיד אמרתי שאני אתמוך ואעזור לכל אלה שעדיין סובלים... אבל הרבה יותר כיף לשמוח לאיד!!!

למעלה