שמוף.

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif שמוף. ../images/Emo67.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, שיחות על מנגה-אנימה, תמונות, קיטורים, בי"ס, צבא, צומי, חיבוקים, בדיחות ושיחות אישיות, נא לשרשר לפה. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה היא: ספרו לי איך אתם מעבירים יום חופש אם נותנים לכם אחד עכשיו.

sapir aloud555

New member
ם:

יש לי רשימה ארוכה של דברים לעשות - ואם ייתנו לי יום חופש, אני בדר"כ מנסה לראות מה יהיה לי קל לעשות _כרגע_ מהרשימה הזו. הבעיה שמרוב שאין חופש - אני מוצאת את עצמי בשעות הפנאי היחידות, יושבת במחשב ולא עושה כלום. אז.. כן. |:

דוראן2

New member
תכלס אין לי איך

גם ככה מאז פסח השעה הכי מאוחרת שסיימנו בה הייתה 12:30 בגרויות וכו'

חזרתי עליכם! ~

המקלדת שלי התקלקלה ולא יכלתי לכתוב, כעט קניתי מקלדת חדשה D: ולשאלתך- עם היה לי יום חופשי, הייתי מעביר אותו בשינה ולא עושה כלום. אבל אני נגיד אקח את היום לדוגמא, לא הלכתי לבית ספר, אח"כ הלכתי לעשות בדיקת US, קניתי בגדים, מקלדת חדשה, הסתפרתי.. וזהו D:

Miss Naama

New member
ממייפלת ומנגנת וישנה וקוראת ;[

דאמ, ביום שישי מתכונת בהיסטוריה >: ובקושי התחלתי ללמוד, כי אני מעפנה. ._. וסרבר צ'ק ;[

D amaged R oses

New member
לול יש לי ימי חופש לפני בגרויות/מתכונות

ואני מעבירה אותם על מייפל סטורי.

למעלה