של שבת

שירשור אנשים יפים

שירשור אנשים יפים זה שירשור ששולחים בו תמונות של אנשים יפים לא צריך של הבויז כי ברור שהם מושלמים..אז אני אתחיל...האדם הראשון שאני שמה הוא:------>נטלי!!אחות מושלמת שלי!!

../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif כנסו בנות ובנים../images/Emo70.gif

אפ אתם חושבים שזה שרשור מיותר =/ אז תעלו לפה מילים לשירים שאתם אוהביםם
[סתם כי משעמם פה ואני רוצה לדעת איזה שירים אתם אוהבים/ות..
נו אני מחכה... ואם יש כבר ת'שיר תכתבו אותו שוב כדי שניראה איזה שיר אוהבים הכי הרבהה.. תכתבו 5 שירים אהובים לא של הבויזז.. ו2 שירים אהובים של הבויזזז.. יאלה קדימהה...

שליייייייייייייייי

1. שיר בעיפרון בית הבובות מילים: אמיר אטיאס לחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר...

2.

סימנים הראל מויאל מילים: הראל מויאל לחן: הראל מויאל כוכבים מאירים עלינו עכשיו תבקשי משאלה נפל עוד כוכב ציפורים מעלינו קוראות את הסתיו ואני מנסה ללכת סימנים של תקווה ויאוש מתמזגים בין אהבה לריגוש זה הזמן את יודעת, את ודאי שומעת את השיר שכתבתי לך אתמול סימנים של שלכת ואת עכשיו הולכת אל מקום שהיה בינינו חום ואהבה תשתני למעננו עוד יבוא אלינו עוד חלום יתגשם בינינו כוכבים מאירים את דרכינו עכשיו תבקשי משאלה נשאר עוד כוכב מעלינו שמיים כחולים בינתיים זה סימן שצריך ללכת סימנים של שלכת ואת עכשיו הולכת אל מקום שהיה בינינו חום ואהבה תשתני למעננו עוד יבוא אלינו עוד חלום יתגשם בינינו

3.

בלעדיך מאיה בוסקילה מילים: חזוס מריה פרז ואמאיה מרטינז לחן: חזוס מריה פרז ואמאיה מרטינז גרסה עברית: דורון מדלי ים רגוע ואני סוערת איך הכל חוזר חודשים אחורה מציירת עם שברי מקל לב גדול בחול חצוי באמצע כמה עצב שאבכה עליך כמה עצב שתרצה כל הלילות שאמרו לי שהוא משקר אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך הכבוד שרק עליו דיברת לא מפסיק לבגוד כל היום קום וקח את כל מה שהרסת תתחפף תמצא מקום אולי חשבת אם אני אוהבת זה אומר לך מותר לך עד אליה ספר לה את כל השקרים שאפשר אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך אתה לא צריך לבחור איתה או אולי איתי הפסדת אותי אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך

4.

טורו סאבלימינל, אלון דה לוקו ואיציק שמלי מילים: סאבלימינל לחן: סאבלימינל אני טורו, מפוצץ בדינרו מחולל ניסים כמו סבא ג'פטו בוא נראה מה קורה פה הן צועקות לי טה קיירו למה אני טורו, מפוצץ בדינרו תאכל מרס טורקי, מולי אין תיקו תיקו בוא נראה מי שולט פה סאב נומרו אונו, מרו מרו יה, אז אני טורו טורו, מרו מרו, מפוצץ בדינרו הלו מאמא, בואי אלי אל תביאי פיג'מה אין אף אחת אחרת, את לבד, oh no בג'קוזי תזוזי מצד לצד, וואו וואו Gone למועדון T.A.C.T dream team כל שעה זה Happy Hour, תעביר ת'פיג'לין, לא לא אעצור עד שאוריד ת'מטדור עם חיבורים מטורפים שיכולים לנגח שור אז הם אומרים שהיפ-הופ מת, לא זה לא מקובל ומנסים לחסום את האמת, לא זה לא מקובל חומות מונעות מאיתנו לצאת, לא זה לא מקובל מחתרת עם מחברת ועם עט, בגלל שסאבלימינל סאבלימינל סאבלימינל סאבלימינימינל, מה חזר על הסוס הלבן, הדגל מורם, כידון מכוון באם, בול במטרה, נו שוב מה קרה כאן Triple, double or nothing, עם הקלפים על השולחן כי אני טורו, מפוצץ בדינרו מחולל ניסים כמו סבא ג'פטו בוא נראה מה קורה פה הן צועקות לי טה קיירו למה אני טורו, מפוצץ בדינרו תאכל מרס טורקי, מולי אין תיקו תיקו בוא נראה מי שולט פה סאב נומרו אונו, מרו מרו אז בתוך ים של מלל שלא לא שווה שקל מילים שלי בולטות כאילו הן סומנו במרקר אם נעלבת טמבל קח פנדל וזוז מהדרך של המאסטר למה אם אתה גאנגסטר בהאמר או סנג'ר עם פנצ'ר אולי אוהב היפ הופ אבל אתה לא ראפר מוקף מלא בנות, יו האפנר מחבר אותן לצ'ארג'ר, הוא פרטנר לוקו עליו מלא זהב כמו פררו סוחב את כל הסצנה על הגב כמו רודיאו מושך ועוד מושך וכל זה ללא אגו עוד לפני ששלושת רבעי מהם שיחקו בלגו באמפר ליריקלי, הם מושכים ברקסים משחדים ת'שדרנים ולא עוברים טסטים למה, כמה זה עולה לי, האם זה שווה לי משחק רק עם הקלפים שאלוהים זורק לי כי אני טורו, מפוצץ בדינרו מחולל ניסים כמו סבא ג'פטו בוא נראה מה קורה פה הן צועקות לי טה קיירו למה אני טורו, מפוצץ בדינרו תאכל מרס טורקי, מולי אין תיקו תיקו בוא נראה מי שולט פה סאב נומרו אונו, מרו מרו

5.

יש עוד מלאא חחח אבל זה החמש שאני שומעת הכי בזמן האחרון קלאסית ופרסי סאבלימינל, מירי בן ארי וג'ו באדן מילים: סאבלימינל וג'ו באדן לחן: מירי בן ארי ואוהד בן ארי all my real put the stack in the air שימו ת'ידיים באויר all my real put the stack in the air תל אביב סיטי זה העיר all my real put your cash in the air all my real put your cash in the air let's go one is for the money two is for the show three for the smoke fore for the drow five ? six for the women that u got let's go בית 1: סאב עם פלואו שיכור חם כמו קיטור תן כבוד מירי בן ארי על הכינור רגל על החבל ask who's comin ישראל על המפה שאל את ג'ו בד'ם גל של מזומני בא כמו צונאמי קופה בתוך הכיס רק לא אוריגאמי מאמי מייק דינאמי sure זה ברור קלאסית ופרסי אי-זה חי-בור גם מנגנת גם שולחת יד ושומרת מקום ואור לסף ויד אז אני ידאג לך כאן את תדאגי לי שם שעות הפוכות את תעבדי אני ישן מתעסק עם אקו"ם ואמ"י את תתעסקי בלהביא עוד גראמי what, o.k cut שורה אחרונה המום כבוד ל-ט.א.ק.ט פזמון: if you need that want that got it , no if u doubt that get that (o) get that (o) get that (o) get that (ooo) if you need that if you want that got it , no if u doubt that get that (o) get that (o) get that (o) get that (ooo) say if you fill like i want give me something (girl u can did it for me) i'm a mean mashing i want do it for nothing (girl u can did it for me) if you repay (o) and your condo (heeey girl u can did it for me) see this pimping mom he can keep the light's on (girl u can did it for me) if u fill that i'm need for all of ya to clap i'm need for all of ya to clap בית 2: אז בחיי יאי די מי יכול עלי מי יכול לשרוד 20 דקות בנעלי חקיינים רצים מאחרי בדיוק בצעדי ואני מקיף את המשחק פעם שנייה הם מלפני מי המציא את הסגנון ש'תה קולט אותו היום לפני עשור עצור , תלמד לתת כבוד (מי) מהבצפר הישן אני רגע ודודלי שם את ישראל המפה כמו טל ברודי פזמון: if you need that want that got it , no if u doubt that get that (o) get that (o) get that (o) get that (ooo) if you need that if you want that got it , no if u doubt that get that (o) get that (o) get that (o) get that (ooo) say in the club oooo in the club oooo if you fill like i want give me something (girl you can did it for me) i'm a mean mashing i want do it for nothing (girl u can did it for me) if you repay (o) and your condo (heeey girl u can did it for me) see this pimping mom he can keep the light's on (girl u can did it for me) if u feel that i'm need for all of ya to clap i'm need for all of ya to clap all my real put the stack in the air שימו ת'ידיים באוויר all my real put the stack in the air תל אביב סיטי זה העיר all my real put the cash in the air all my real put the cash in the air let's go

אה תכתבו שם בעיברית וגם באנגלית...

אם אתם אוהבים גם וגםם.. קיצרר.. 5 שירים בעיברית לא של הבויז 5 באנגלית ו2 הכי אהובים של הבויזז

אממ של הגיים בויזזז?! קשההה ../images/Emo4.gif

אמממ נראה לי אשמור את ליבי והזדמנות שניה אבל גם כשתתעיפי מהעולם יפהה וגם כמה אהבהה קיצרר לא יודעתתת חח

עכשיו אנגלית

1. Hips Don't Lie Shakira Ladies up in here tonight No frighting, no fighting We got the refugees up in here No frighting, no fighting Shakira, Shakira I never really knew that she could dance like this She makes a man wants to speak Spanish Como se llama, bonita, mi casa, su casa Shakira, Shakira Oh baby when you talk like that You make a woman go mad So be wise and keep on Reading the signs of my body And I won't deny You know my hips don't lie And I'm starting to feel it's right All the attraction, the tension Don't you see baby, this is perfection Hey Girl, I can see your body moving And it's driving me crazy And I didn't have the slightest idea Until I saw you dancing And when you walk up on the dance floor Nobody cannot ignore the way you move your body, girl And everything so unexpected - the way you right and left it So you can keep on taking it I never really knew that she could dance like this She makes a man want to speak Spanish Como se llama, bonita, mi casa, su casa Shakira, Shakira Oh baby when you talk like that You make a woman go mad So be wise and keep on Reading the signs of my body And I'm on tonight You know my hips don't lie And I am starting to feel you boy Come on lets go, real slow Don't you see baby asi es perfecto Oh I won't deny my hips don't lie And I am starting to feel it's right All the attraction, the tension Don't you see baby, this is perfection Shakira, Shakira Oh boy, I can see your body moving Half animal, half man I don't, don't really know what I'm doing But you seem to have a plan My will and self restraint Have come to fail now, fail now See, I am doing what I can, but I can't so you know That's a bit too hard to explain Baila en la calle de noche Baila en la calle de dםa Baila en la calle de noche Baila en la calle de dםa I never really knew that she could dance like this She makes a man want to speak Spanish Como se llama, bonita, mi casa, su casa Shakira, Shakira Oh baby when you talk like that You know you got me hypnotized So be wise and keep on Reading the signs of my body Senorita, feel the conga, let me see you move like you come from Colombia Mira en Barranquilla se baila asם, say it! Mira en Barranquilla se baila asם Yeah She's so sexy every man's fantasy a refugee like me back with the Fugees from a 3rd world country I go back like when 'pac carried crates for Humpty Humpty I need a whole club dizzy Why the CIA wanna watch us? Colombians and Haitians I ain't guilty, it's a musical transaction No more do we snatch ropes Refugees run the seas 'cause we own our own boats I won't deny, my hips don't lie And I'm starting to feel you boy Come on let's go, real slow Baby, like this is perfecto Oh, you know I won't deny and my hips don't lie And I am starting to feel it's right The attraction, the tension Baby, like this is perfection No frighting No frighting

למעלה