וווואווו קח
B blackspot on the sun New member 21/10/05 #4 אותך הוא לא אוהב ?! א. גם לי הוא עושה את זה ב. הוא חוסם אותי כי הוא חושב שאני טרול ג. אי עף כל 10 דקות בממוצע רגע של מירמור עם דודלי..
אותך הוא לא אוהב ?! א. גם לי הוא עושה את זה ב. הוא חוסם אותי כי הוא חושב שאני טרול ג. אי עף כל 10 דקות בממוצע רגע של מירמור עם דודלי..
M MsUnderstood New member 22/10/05 #18 ../images/Emo32.gifשל שבת עוד 40 שעות תורנות שבת וזה מה שאני צריכה לעשות?!
S SpOnGeTuLa New member 22/10/05 #24 צפויים לכם 3 ימים מנוחה ממני../images/Emo160.gif תתגעגעו אליי ... אני נאלצת לעזוב אתכם למען טיול של הנוע"ל לאילת...יאי! אילת! מי שרוצה דיווחים מהשטח, ניתן לקבל מהבארימניקיות (צליל/נועה).. להת'!!!
צפויים לכם 3 ימים מנוחה ממני../images/Emo160.gif תתגעגעו אליי ... אני נאלצת לעזוב אתכם למען טיול של הנוע"ל לאילת...יאי! אילת! מי שרוצה דיווחים מהשטח, ניתן לקבל מהבארימניקיות (צליל/נועה).. להת'!!!
ב בשיא הטבעיות New member 24/10/05 #32 בטח שנתגעגע!!!! נתגעגע יותר אם תביא לי מתנה ונתגעגע הרבה יותר אם תתחילי לכתוב בפורום יותר!!
M moranka New member 23/10/05 #30 אפשר גם../images/Emo32.gif של ראשון? אוח אני עייפה! אני הולכת לנוח.