צ'אט לאלופים!!!
ג גמדונת קיבוצניקית New member 21/10/05 #2 הצ'אט לא אוהב אותי../images/Emo10.gif כל פעם שניסיתי להיכנס ראיתי אתכם (השמות בצד) אבל היה כתוב "נותקת מהשרת".
הצ'אט לא אוהב אותי../images/Emo10.gif כל פעם שניסיתי להיכנס ראיתי אתכם (השמות בצד) אבל היה כתוב "נותקת מהשרת".
M MsUnderstood New member 22/10/05 #8 או../images/Emo9.gifאתה מחמיא לי../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif איך עלה לך הרעיון לכתוב את זה פה?! מה עם לשרשר לאופ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מותר לו!אני הרשאתי! ומחר בבוקר אני אשרשר תירגעו
או../images/Emo9.gifאתה מחמיא לי../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif איך עלה לך הרעיון לכתוב את זה פה?! מה עם לשרשר לאופ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מותר לו!אני הרשאתי! ומחר בבוקר אני אשרשר תירגעו
M MsUnderstood New member 22/10/05 #17 ../images/Emo6.gifאיפה ראית את זה?! זאת שיש לה את כל זה אמרה שפעם הבאה שהיא תיהיה בתפוז היא תיקח גם סטיקר שלנו..
../images/Emo6.gifאיפה ראית את זה?! זאת שיש לה את כל זה אמרה שפעם הבאה שהיא תיהיה בתפוז היא תיקח גם סטיקר שלנו..
M moranka New member 22/10/05 #19 נכון יפה? רק חבל שהסטיקר שלנו לא מופיע שם...!!! דנה, מי הבחורה שכל זה שלה?
M MsUnderstood New member 22/10/05 #21 זו מנהלת אחת...מכורה ברמות מטורפות לתפוז...היא גם שם הרבה... היא אמרה שהיא תיקח סטיקר גם שלנו!!!
ג גמדונת קיבוצניקית New member 23/10/05 #26 אלכס../images/Emo122.gif היא הייתה מנהלת פעם באיזה 7 פורומים בו זמנית
R roychu New member 25/10/05 #35 זכור לי לפני המון זמן כשהייתי מנהל בתפוז, שהיא הסתוננה לפורום מנהלים, בלי להיות כחולה. שערורייתי משהו.
זכור לי לפני המון זמן כשהייתי מנהל בתפוז, שהיא הסתוננה לפורום מנהלים, בלי להיות כחולה. שערורייתי משהו.