של שבת

המסיבאפי

בתאריך ה18 לשמיני יוצאת לדרך המסיבאפי השניה! ובגךך ששמתי לב שהרבה אנשים כאן אוהבים באפי, ויש גם לא מעט מכאן שהולכים למסיבאפי, אולי נארגן מיני מפגש רק בין מי שהולך גם ככה? כאילו כל מי שהולך למסיבאפי בכל מקרה, והוא גם מהפורום, יפגש עם האחרים שהפולכים למסיבאפי והם מהפורום. מה דעתכם? "שרל'ה שרון - כי אין דבר כזה סמים קלים"

The Lost Girl17

New member
שייייייייייייייייייייייייייייייט..

נינט?! סעאמו נינט!!! חאלאס כבר עם כל הסלבריטיז הישראלים הדבילים.. שווונאת!

resputin

New member
דעתי היא שקצת קשה יהיה לעשות מפגש

במסיבאפי, אבל אני אהיה שם. מבחינת הלהפגש קודם וכו' אני לא יודע כי אני תלוי במי שאני בא איתו
. אבל יהיה כיף לראות שם אנשים! מוכרים ולא מוכרים.

יאייי!!!

שירשור מעולה להפוך אותו לאופ!! מה המצב אנשים? סליחה שנלעמתי בזמן האחרון מה חדש? ראיתי שיש חדשים דנדשים, מה איתכם? מה הוחלט בסוף על החתימה המשותפת? 571 - כי טחינה זאת לא מילה גסה גם לי יש 571 צבעים בדגל הפלאפליה של ניסים - רק 571 שקל לא כולל תוספות גם אני סוגד לשר'לה שרון פיקה צביק תעשה לי 571 אוגרים סיבירים! גם לי יש מחוץ לארון חצילים ב571 צבעים 571 - כי אין דבר כזה יותר מדי חברים "מיוחדים" גם אותי הטבע לא תכנן גם אני בתול 571 פעמים 571 - כי שר'לה שרון זאת לא מילה גסה (יותר מדי) גם אני ג.צ ולא מגלי צה"ל אנשים אני מתה כאן אמא שלי התחרפנה לגמרי בגלל שהיא שמעה שהיו סמים באיזו מסיבה שהייתי בה (ולא היו! באותה מסיבה אפילו בקושי היה אלוכהול!) היא לא מסכימה לי ללכת למסיבת יום שישי השלוש עשרה המאגניבה! והיא לא מסכימה שאני אלך לחברות, ובטח שלא למפגשי פורום *פורצת בבכי* תעודדו אותי! בלעע איים בורד "פלפלת - האישה והחילזון" מוגש מטעם האגודה לתרבות הכיעור

SarcaSeriouS

New member
../images/Emo24.gifעוד חשבתי לגרום לאדמה להקיא

מה קורה איתך יא צעירה? לא היה מי שיגיד לחדשים להתפשט... רציתי אני אבל טענו שאני מפחיד את החדשים...וזה לא נכון בכלל! הפסדת מפגש נעים הליכות. בקשר לחתימה... למה לעשות רק אחת אם אפשר לכתוב עמוד שלם של חתימות? כואב לי קצת הראש.

SSS מאי אונלי לאב! (פחות או יותר)

אתה לא מפחיד את החדשים *תמיכה* *תמיכה* מי טען את זה?! יש לי דרכים לטפל בטוענים! (אלא אם כן אלו טוענות, ואז יש לי דרכים אחרות) מבזק חדשות אנשים: משה, החרב הסמוראית העתיקה שלי, בגד בי! ועם עם החבר הכי טוב של SSS! *פורצת בבכי* איך הוא יכל לעשות לי את זה? "אורק שגודל על ידי ארנבים יענה לרוב לשם צ'יפי" עוד חוק שלא עבר בקריאה שניה.

sss מפחיד את כולם

בר ואנוכי טוענים שsss מפחיד חדשים ולכן הם לא כותבים יותר. ועכשיו לשאלה החשובה: איך את הולכת לטפל בי? ומצטערת לגבי משה, לפי דעתי צריך להרוג אותו.

SSS הוא מבחן כניסה,

כמו הטקס התבגרות הזה כשצריך לשים מלא מלא מלא נמלי אש על הידיים. ובטח שהוא מפחיד! בגלל זה אנחנו אוהבים אותו (כולם ביחד: אוהבים אותך SSS) ובקשר לשאלה, אנחנו "נטפל" בסוגיה במפגש פורום הבא, שאליו כמובן ששתינו הולכות. (לא כולל המיני מפגש, לא יודעת אם את אוהבת באפי) "אההה!!! הסמיילי הזה צרפתי!!! הוא מלקק חלזונות!!!" מוגש מטעם שיחות מסנג'ר הזויות בע"מ

SarcaSeriouS

New member
who's talking about my asses?

הגיע הזמן שאתחיל להביע את עמדתי בפורום הזה
! מספיק עם הסתימת פיות. לא ייתכן שעובדי עיריית שדרות ימשיכו לעבוד ללא משכורות! אם לא אני אז מי? ועכשיו קינוח...
שוחרת , לא שלום לא נעליים (מגפיים ושות'). קטנה קטנה אבל מלכלכת יותר מתושבי יפו-ת"א (מה, לא איחדו אותן כבר???)
מחפשת, עליך לא ציפיתי...
(כריתי, אולי...). את מתדרדרת מרגע לדודלי
. מי עשה את זה??? בטח השוחרת, הא? היא הסיתה אותך נגדי וכעת מוקמת קבוצת מחתרת סודית שמטרתה היא לנטרל סופית את פעילותי על גבי הפורום.
לא אנום ולא אשן
עד שאשמיד כל אחת ואחת מכן עד שלא יישאר ולו זרע קטן מכן. (ואני תוהה לי...למה שיהיה לכן זרע בכלל?) אההה! אני יודע! בטח צירפתן את
רביב לפעולה הזדונית כנגדי. בגלל זה לא הגיע המוכחל למפגש. הוא היה עסוק בלתעד אותי במצלמה (אבל אל תראה להן את צילומי העירום שצילמת אותי...). חוץ מזה, אני מוחה! אני לא מפחיד את החדשים? היי, חדשים, אולי תעזרו לי כאן קצת...? אל תשכחו שאני היחידי שבאמת השקיע בשאלות רבות ומגוונות עליכם... חוץ מזה, אני גם חמוד בן 19 גר באיזור השרון, מחפש גבר ש...(היי, כמו הנצל"ש יש גם נצל"ה). ואם למישהו יש בעיה עם אחד מישבניי...
... שיפנה אלי...ואולי נארגן משהו...
ד"שד"ש.

James Hammerton

New member
../images/Emo12.gif אני בשוק

חצי שעה התווכחתי היום שלכל אחד יש רק ישבן אחד ואתה מספר לי עכשיו שיש שניים? יש אחד ויחיד והנושא נבדק ונחקר לעומק, אני דורש הבהרה

*תמיכה*../images/Emo24.gif

תסתכלי על הצד החיובי-לפחות לך לא גררו את המכונית...
|מלאך| קבלי חיבוק קבוצתי
(ממני ומכל פיצולי האישיות שלי) אהבתי את "גם אותי הטבע לא תכנן", ואת "גם אני ג.צ ולא מגלי צה"ל" ואת "571 - כי שר'לה שרון זאת לא מילה גסה (יותר מדי)" אפשר לגנוב לך את "פלפלת- האישה והחילזון"?

יאאאאאאאאאאאאא

קיבלתי חיבוק ותמיכה מגברת שוקו!!! *מקפצת מסביב כמו ארנב על אקסטזי* זה דווקא היה אירוע משמח אם היו גוררים לי את המכונית, זה מצביע על העובדה שיש לי מכונית, וזה מצביע על העובדה שיש לי רישיון, וזה מצביע על העובדה שאני לפחות בת 17, וזה מצביע על העובדה שיאיי!!! אני בת שבעה עשרה!!! אפשר וגם רצוי לגנוב לי את כל המשפטים המטומטים שאני שמה בסוף ההודעה שלי, זה כמו חתימה רק לא צפוי מראש ואי אפשר לדעת איך זה יגמר, כל מה ששלי שלך הוא (חוץ מעמית מכיתה י', היא רק שלי). "ואז החתול הבוער הפך לשולחן! ואז הוא נפל לך על הרגל! ואז מתת!" זה מה שקורה כשנותנים לשה"מ מתחיל לשה"מ בלי שיטה

חחחחח

לקחתי לך את המשפט עם פלפלת
מי ייתן ותמשיכי לכתוב משפטים מטומטמים שיהיו מטומטמים כמו אלה^____^
לא סתם...הם מטומטמים בצורה גאונית...

או! אה! הא! אני יודעת!

*מצביעה באופן חנג'י* אחת ירוקה! (נחשו לבד למי אני מתכוונת) לנינט כמובן ת'מיד דופקים ת'ירוקים

Xboy123

New member
חחח... לא מצאתי הבדלים!! אבל הרופא

אמר שאני שפוי לגמרי היום.. איך זה יכול להיות?

למעלה