של שבת

tamarhp

New member
אני מתפלאת עליכם

כתבתם ש*אני* פתץחתי את השירשור על הפעילות??? זה היה מתחזה

אנשים קבלו סיפור יפה ומצחיק!

ב"ה עניין של מזל ! גרסה חדשה למעשייה עתיקה להיות או לא להיות ? >> > > איש אחד שאיבד את עבודתו , לאחר שחיפש מספר חודשים ראה מודעת >>דרושים מטעם >> > >מייקרוסופט , שמחפשים עובדי נקיון. מנהל כח אדם שאל על פרטיו , >>ערך לו מבחן >> > >בלטאטא חדרים וברכו על תוצאות הבחינה ואמר לו :" הג'וב שלך, תן לי >>את כתובת >> > >הדואר האלקטרוני שלך ואעביר לך את המקום והשעה שעליך להתחיל לעבוד >>". >> > >האיש המיואש השיב שאין לו דואר אלקטרוני ומנהל משאבי אנוש השיב לו >>שהוא >>מצטער >> > >מאוד אבל אם אין לו דואר אלקטרוני הוא אינו קיים באופן וירטואלי >> > >ומכיוון שאינו קיים הוא אינו יכול לתת לו את הג'וב . האיש יצא >>מיואש ולא ידע >>מה >> > >לעשות , יש לו רק 2.5$ בכיס . הוא החליט ללכת לשוק הסיטונאי של >>פירות >>וירקות >> > >וקנה קופסא של עגבניות במשקל 10 ק"ג והלך מבית לבית ומכר כל שני >>ק"ג בדולר >>אחד >> > >תוך פחות משעתיים הכפיל את כספו . >> > >כך חזר על התהליך עוד שלוש פעמים , לאחר שאכל בעבור 5$ חזר לביתו >>עם 15$. >> > >בצורה זו הוא הצליח להתקיים וכך השכים קום וחזר מאוחר לביתו , >>כאשר >> > >הוא מצליח להכפיל להשליש ולרבע את כספו ביום אחד . >> > >עם הרבה מזל לצידו הצליח לרכוש טנדר שתוך שנה הוחלף למשאית וכעבור >> > >שלוש שנים היה לו צי רכבים . כעבור חמש שנים האיש נהיה לבעל אחת >>מרשתות >>השיווק >> > >המובילות במדינה . כאשר הוא קיבל לראיון סוכן ביטוח חיים, >> > >שאלו בתום הפגישה סוכן הביטוח לכתובת הדואר האלקטרוני שלו , על >>מנת לשלוח לו >>את >> > >הפוליסה , כאשר השיב שאין לו דואר אלקטרוני , ענה לו סוכן הביטוח >>: >> > >"אם אין לך דואר אלקטרוני והקמת כזו אימפריה איני רוצה לדמיין מה >>היה לו היה >>לך >> > >דואר אלקטרוני " >> > >השיב לו האיש : >> > >"לו היה לי דואר אלקטרוני הייתי עובד נקיון במייקרוסופט" >> > >מוסר השכל 1 : אינטרנט זה לא הכל בחיים. >> > >מוסר השכל 2 : אם אתה עובד לעצמך , עם קצת מזל תהיה מליונר . >> > >מוסר השכל 3 : אם ברצונך להיות עובד נקיון במיקרוסופט , עדיף >>שיהיה לך דואר >> > >אלקטרוני . >> > >הערה: אם סיפור זה מגיע אליך בדואר אלקטרוני , כנראה שאתה קרוב >>יותר להיות >>עובד >> > >נקיון במיקרוסופט מאשר מליונר...

איילת כ

New member
חחחחחח

מה הקשר לבלונד? גם אני יכולה ואני לא בלונדה והאמת שגם אני חשבתי בימים האחרונים לשים את זה...

איילת כ

New member
חחחחח

אני צוחקת מדברים שאף אחד לא צוחק מהם... אותי זה מצחיק (בעצם מה לא?)

לא! תסכמי איתי לפני שאני נותנת...

זה פורום, שכחת??? אנחנו לא אונליין... את לא אומרת לי: שלוש ארבעעע ו...

איילת כ

New member
אני אכזרית לפעמים

במיוחד שמנצלים אותי ( אממ אממ
) אבל הפעם זה היה ממנת יתר של התלהבות... איתך הסליחה...

למעלה