אנשים קבלו סיפור יפה ומצחיק!
ב"ה עניין של מזל ! גרסה חדשה למעשייה עתיקה להיות או לא להיות ? >> > > איש אחד שאיבד את עבודתו , לאחר שחיפש מספר חודשים ראה מודעת >>דרושים מטעם >> > >מייקרוסופט , שמחפשים עובדי נקיון. מנהל כח אדם שאל על פרטיו , >>ערך לו מבחן >> > >בלטאטא חדרים וברכו על תוצאות הבחינה ואמר לו :" הג'וב שלך, תן לי >>את כתובת >> > >הדואר האלקטרוני שלך ואעביר לך את המקום והשעה שעליך להתחיל לעבוד >>". >> > >האיש המיואש השיב שאין לו דואר אלקטרוני ומנהל משאבי אנוש השיב לו >>שהוא >>מצטער >> > >מאוד אבל אם אין לו דואר אלקטרוני הוא אינו קיים באופן וירטואלי >> > >ומכיוון שאינו קיים הוא אינו יכול לתת לו את הג'וב . האיש יצא >>מיואש ולא ידע >>מה >> > >לעשות , יש לו רק 2.5$ בכיס . הוא החליט ללכת לשוק הסיטונאי של >>פירות >>וירקות >> > >וקנה קופסא של עגבניות במשקל 10 ק"ג והלך מבית לבית ומכר כל שני >>ק"ג בדולר >>אחד >> > >תוך פחות משעתיים הכפיל את כספו . >> > >כך חזר על התהליך עוד שלוש פעמים , לאחר שאכל בעבור 5$ חזר לביתו >>עם 15$. >> > >בצורה זו הוא הצליח להתקיים וכך השכים קום וחזר מאוחר לביתו , >>כאשר >> > >הוא מצליח להכפיל להשליש ולרבע את כספו ביום אחד . >> > >עם הרבה מזל לצידו הצליח לרכוש טנדר שתוך שנה הוחלף למשאית וכעבור >> > >שלוש שנים היה לו צי רכבים . כעבור חמש שנים האיש נהיה לבעל אחת >>מרשתות >>השיווק >> > >המובילות במדינה . כאשר הוא קיבל לראיון סוכן ביטוח חיים, >> > >שאלו בתום הפגישה סוכן הביטוח לכתובת הדואר האלקטרוני שלו , על >>מנת לשלוח לו >>את >> > >הפוליסה , כאשר השיב שאין לו דואר אלקטרוני , ענה לו סוכן הביטוח >>: >> > >"אם אין לך דואר אלקטרוני והקמת כזו אימפריה איני רוצה לדמיין מה >>היה לו היה >>לך >> > >דואר אלקטרוני " >> > >השיב לו האיש : >> > >"לו היה לי דואר אלקטרוני הייתי עובד נקיון במייקרוסופט" >> > >מוסר השכל 1 : אינטרנט זה לא הכל בחיים. >> > >מוסר השכל 2 : אם אתה עובד לעצמך , עם קצת מזל תהיה מליונר . >> > >מוסר השכל 3 : אם ברצונך להיות עובד נקיון במיקרוסופט , עדיף >>שיהיה לך דואר >> > >אלקטרוני . >> > >הערה: אם סיפור זה מגיע אליך בדואר אלקטרוני , כנראה שאתה קרוב >>יותר להיות >>עובד >> > >נקיון במיקרוסופט מאשר מליונר...