חח הרבה חדשים השבוע...!
ט טלנובלה בדם New member 30/12/05 #21 בנות מי פה??? יבש יבש יבש יבש לי פה!!! מים מים מים מים מים מים דחוף!!! בר בר בר את את את זוכרת זוכרת זוכרת שדיברנו שדיברנו שדיברנו שכל שכל שכל מילה מילה מילה כמה כמה כמה פעמים פעמים פעמים???
בנות מי פה??? יבש יבש יבש יבש לי פה!!! מים מים מים מים מים מים דחוף!!! בר בר בר את את את זוכרת זוכרת זוכרת שדיברנו שדיברנו שדיברנו שכל שכל שכל מילה מילה מילה כמה כמה כמה פעמים פעמים פעמים???
ט טלנובלה בדם New member 30/12/05 #23 עם כל מה שאת עושה לפורום לא נעים לי אבל...אמ...בסוף העמ' יש מלא חדשים...את יכולה בבקשה לשרשר אותם? לשרשור חדשים?
עם כל מה שאת עושה לפורום לא נעים לי אבל...אמ...בסוף העמ' יש מלא חדשים...את יכולה בבקשה לשרשר אותם? לשרשור חדשים?
ט טלנובלה בדם New member 31/12/05 #37 חחחחחחחחחחחחחח... טוב בר כואבת לי הידדד!!!חחח... שמישהו יזמין אמבולנס...התחרפנו...
ב ברוש הבובעע New member 31/12/05 #38 רק רק רק אמבולנס אמבולנס אמבולנס?! צריך צריך צריך את את את מזרע מזרע מזרע
ט טלנובלה בדם New member 30/12/05 #28 שמתי לב שהתפקיד שלי ושל ברו'ש זה... "משטרת השירשור"... חחח לא באמת, כל אחד שלא משרשר, אנחנו הראשונות שמעירות לו על זה...חח..!
שמתי לב שהתפקיד שלי ושל ברו'ש זה... "משטרת השירשור"... חחח לא באמת, כל אחד שלא משרשר, אנחנו הראשונות שמעירות לו על זה...חח..!