של שבת
[אין נר חח]

נועוW

New member
../images/Emo32.gif של שבת../images/Emo188.gif../images/Emo62.gif[אין נר חח]

שבת שלום לכולם
עשיתי שרשור
של שישבת
אז מה אתם עושים היום בערב
מחר בסילבסטר[דרך אגב זה חג של נוצרים ולא של יהודים
.סתם רציתי להזכיר
] ואל תשכחו לאוכל עוד סופגניות
[לא יודתע מה הקשר חח
]

עוד סופגניות?!?!?

חחח אני כבר מתפוצצת!!! ובגלל שיש המון חדשים- למה נועד שרשור האוף?!?! שירשור האוף של שישבת נועד כדי לדבר על כל הדברים שקורים לנו, שאנחנו חושבים, שאנחנו רוצים להגיד בשישבת ואין סיבה לפתוח שירשור!!! כתבו פה את כל השטויות והדברים שאין לכם איפה לכתוב!... שבת שלום!

תודה...ולמי שיש את אומרנות השרשור

זה היום לשים!!! ראיתי היום יורת מידיי הודעות חדשות, גם בקומונה...אעאעאעא

דחוף, דחוף, דחוף ודחוף!

כמה תמונות, כמה כתבות, וכמה רכילויות(מהמובן החיובי) היו על הגיים בויז בראש 1 השנה. הם כיתבו על השער, מלא פעמים בפפראצי, מלא כתבות.. ועכשיו- בעיתון סיכום שנה של ראש1- אין אפילו תמונה אחת?! ח=ו=צ=פ=ה...אני תמיד מבקשת בקוראים כותבים תמונה שלהם אבל לא מפרסמים את זה.. אז מי שיכולה לכתוב לקוראים כותבים אז זה, שאפילו תמונה אחת של הגיים בויז, שלפי דעתי פורסמו דיי הרבה בראש1, לא היה בעיתון סיכום שנה, פשוט בושה! אז תרשמו שישימו תמונה כפיצוי!!! <אורנית>

נכון...אבל אני פרשתי...

שלחתי להם לפחות 10 מכתבים- ובאמת שזה מייאש.. אחותי אמרה שיש מצב שלא שלחתי לכתובת הנכונה...אז התעצבנתי וזרקתי את הדף מהחלון,כן, אני קצת חולה בראש...

Oshri siso

New member
אורניתתת .. כן? כנסי..

אני מבטיח לנסות גם אני לשלוח להם מכתבים יחס לגיימבויז !! בסופו של דבר זה גם היה שיתוף ראש 1 כל עשיית הלהקה הזאת .. אבל עזביאנחנו נשלח להם מכתביםם ובסוף הם יאלצו לשים תמונות של הגיימבויז וגם כתבות !!

shachari

New member
קודםם כלל : שבת שלוםם ../images/Emo70.gif

חחחח .. אממ.. היוםם חחח את איתי בכיתה אזז.. בנתיים כלוםם
וו.. סופגניותת
בעעעעעעעע

שאלון!!!

איך היית מגדירה את עצמך? 1. מעריצה מטורפת (בוכה וכו') או המעריצה האופטימית(באה לכל מקום אוספת כתבות אבל לא עושה רעש)? 2. מרגישה גדולה מהגיל או לא? 3. מסוגלת להתאהב או רק לאהוב? זה או זה? 4.אחד מלהקה או כל הלהקה? 5. טלוויזיה או מחשב? 6.פורום צ'אט אייסי או מסן? <זהו לבינתיים>

עונה..ח...

. מעריצה מטורפת (בוכה וכו') או המעריצה האופטימית(באה לכל מקום אוספת כתבות אבל לא עושה רעש)?מעריצה אופטימית, ביישנית, סגורה ושמחה- עד גבול מסויים! 2. מרגישה גדולה מהגיל או לא? לא...אני מתנהגת כמו שנערה בגילי צריכה להתנהג, לא כמו פרימדונה אחת שחשה בת 20! 3. מסוגלת להתאהב או רק לאהוב? מסוגלת להכל...לאהבה אין גבולות! זה או זה? 4.אחד מלהקה או כל הלהקה?כמו פאזל שאי אפשר לפרק- כי אם חלק אחד חסר הוא כבר לא מושלם- ככה זה גם הלהקה.. 5. טלוויזיה או מחשב?מחשב...ובגדול! 6.פורום צ'אט אייסי או מסן?פורום...לא יודעת, אני פשוט אוהבת את זה!

תשובות

אני מגדירה את עצמי כך: 1. אני מעריצה אופטימית אבל רוצה להיות יותר מזה... 2. אני מרגישה גדולה מהגיל... 3. לאהוב, ולפעמים אם יש כאלה חתיכים להתאהב בהם!! 4. אוהבת אחדדד 5. מה זה משנה?! אבל הרבה יותר ת'מחשב... 6. הכל חוץ מצ'אט... למרות שלעיתים גם שם כיף...(אבל הייתה לי בגלל הצ'אט חוויה לא כ"כ נעימה, מלאה איומים) מטורפת על כולכם!! היה מה זה כיף לענות ולשתף פעולה!!!!!!!

TOUSH

New member
נועה ח"ח על היוזמה../images/Emo70.gif

עוד חצי שעה העידכון השבועי
יש למה לחכות

למעלה