(ערב-כאילו מחר בערב..)
א אפרת 3 נקודות New member 17/10/03 #50 שבת שלום וחג שמייח ולא לשכוח ב"ה לשמח את התורה ו.... לרקוד ולשיר המוֹן המוֹן בקיצור לעשות שמייח !!!!!!!!!!!!!!
שבת שלום וחג שמייח ולא לשכוח ב"ה לשמח את התורה ו.... לרקוד ולשיר המוֹן המוֹן בקיצור לעשות שמייח !!!!!!!!!!!!!!
א אפרת 3 נקודות New member 18/10/03 #58 שבוע טוב ! אייך היה החג? ב"ה אצלי היה אחלה בערב יבש ובבוקר אחלה היה שמח ***והצחוקים*** עזרת נשים היתה יבשה ומי שרה ושמחה ומחאה כפיים נחשו.... יפה שירית . זה היה פדחיות
שבוע טוב ! אייך היה החג? ב"ה אצלי היה אחלה בערב יבש ובבוקר אחלה היה שמח ***והצחוקים*** עזרת נשים היתה יבשה ומי שרה ושמחה ומחאה כפיים נחשו.... יפה שירית . זה היה פדחיות
T tiki tiki New member 19/10/03 #60 חחח המשיח הגיע גם לפה? איך הגעת מהצ'אט של פורום אוף טופיק לפורום בנ"ע?!?! תסבירי לי. נו??.. סתם:/ משעמם ליייייייייי!
חחח המשיח הגיע גם לפה? איך הגעת מהצ'אט של פורום אוף טופיק לפורום בנ"ע?!?! תסבירי לי. נו??.. סתם:/ משעמם ליייייייייי!
ה ה מ ש י ח New member 19/10/03 #61 אתה עוקב אחרי?! לעזאזל!! אממ.. כתבתי כל מיני שטויות בכל מיני פורומים וקפצתי לבקר באוף טופיק ומישהו השאיר שם הודעה של לבוא לצ'אט, באתי, לא עיניין אותי במיוחד, עזבתי, כתבתי עוד הודעה ועכשיו תהיתי אם יש כאן מישהו שאני מכירה. מסובך? עוד מעט תגיד לי שאתה גם מרמת הגולן..
אתה עוקב אחרי?! לעזאזל!! אממ.. כתבתי כל מיני שטויות בכל מיני פורומים וקפצתי לבקר באוף טופיק ומישהו השאיר שם הודעה של לבוא לצ'אט, באתי, לא עיניין אותי במיוחד, עזבתי, כתבתי עוד הודעה ועכשיו תהיתי אם יש כאן מישהו שאני מכירה. מסובך? עוד מעט תגיד לי שאתה גם מרמת הגולן..
ה ה מ ש י ח New member 19/10/03 #62 אחרי עיון בכרטיס שלך.. עדיין לא ברור לי אם זה בן או בת.. עם מה אני מדברת כאן?
T tamarhp New member 19/10/03 #63 עם בת ורעות מרמת הגולן, לא? מקסימום - יש לנו אחד ששם המשפחה שלו זה גולן...
א אח של אלעדית New member 19/10/03 #68 נכון אתה גם...../images/Emo62.gif אתה גם בפורום של בני עקיבא באתר כיפה