של שבת וחג

../images/Emo32.gif של שבת וחג ../images/Emo39.gif

שנתחיל? אוקיי, אז מזטי"ם וברוכים הבאים ושאר ירקות לשבוע זה:
לקרן על היומולדת
על ההטרפות ל- אלעד, ניר לקס ושני
על ההצטרפות המחודשת ל- אושרה, רעות ואפרת שנזכה להרבה ימים יפים ביחד בפורום...
לחתונות הרבות, הוירטואליות והאחת האמיתי (אורי..:) החלמה מהירה לאמוץ ולאחיו ונעבור לכמה עידכנוים: כזכור לכולנו היה השבוע מפגש, תודה רבה לכל מי שטרח והגיע מקווים שנהניתם, גם התחלנו השבוע את הגמד ענק ועל זה רצינו להעיר כמה הערות מאוד חשובות לנו:
דבר ראשון שתדעו שמנהת הפורמים כתבה על הפורום שלנו בעידכון השבועי של פורום מנהלים, נתן יכול להעיד.... זה הכל בזכותכם, היא שיבחה את האופן שבו אנחנו משחקים את הגמדענק, אז שכוייח לכולם!
רצינו גם לבקש מכם שתשרשרו
. לשרשר חברים, מי שלא ישרשר ההודעות שלו ילכו וזה חבל מאוד על ההשקעה. המטרה של הגמד ענק בין השאר היא ללמד אתכם לשרשר ועד כמה שזה כואב אתם חייבים ללמוד. ד"א, תעשו לנו טובה אישית, אנשים פה שלא שלחו לנו שום הודעות ע"כ שהם משחקים פתאום התחילו לכעוס עלינו למה לא הגרלנו גם אותם וזה יצר מצב שהתחלנו אתמול להוסיף אנשים. תקלטו את מידת ההשקעה בכם עקב המשחק, החיים שלנו סובבים רק סביב הפורום וסביב מחיקת הודעות כי הגמד שכח להחליף ניק, אל תשכחו, ותשרשרו
. כן אולי קצת הגזמנו אבל תזכרו לשרשר.
המשחק יימשך עד לשבת הבאה, במוצ"ש כולם בצ'ט נחשוף מי הגמד של מי, מי שלא יכול להיכנס לצ'ט, נפרסם את זה גם בפורום, אבל זה חשוב שלא תגלו לבד לענק שלכם מי אתם, תתאזרו בסבלנות. כמוכן מצפה לנו חודש של משחקים בפורום, אנחנו הולכים להשקיע ומבקשים שתעזרו לנו פה. הסיבה העיקרית למשחקים זה לא כי זה לא פורום רציני, אלא להיפך, עכשיו מתחילה תקופה די מעצבנת, בלי חגים וכו' ואנחנו רוצים להנעים לכם את החודש הבעל"ט. אז תעזרו ותשתפו פעולה, אם יש למישו עוד הצעות אפשרי לחשוב על להרחיב את החודש לעוד קצת זמן ולהוסיף עוד משחק או שניים. ועכשיו לשירשורים שהיו לנו השבוע:
שידוכים- מיכל- וסליחה מכל מי שלא הבין את ההומור שעומד מאחוריי זה, לפעמים צריך גם לצחוק.
חתונות, עניין מסובך- אריאל.
התפקדות- אמוץ
17 שנים לחטיפת רון ארד- אלישבע
הסכם שוויץ-ליאור
ספרדי, איך וכיצד?- אמוץ
המורדים- אפרת (מעפילה גאה) זמני שבת: כניסה: יציאה: י-ם: 16:30 17:41 ת"א: 16:44 17:43 חיפה: 16:35 17:42 ב"ש: 16:48 17:44 אילת: 16:45 17:44
סליחה אם שכחנו מישו סיפור לשבת בקובץ המצורף שתהיה לכולנו שבת של שמחה, של רוגע ושל התעלות, חג שמח, שקט ומהנה לכולנו שנשמע רק בשורות טובות.

ashkeloni

New member
שבת שלום וחג שמח!

ואפרת באמת הזכירה את הפורום בעידכון השבועי שלה בפורום מנהלים

מוצארט

New member
שב"ש וחג שמח לכולם!

ו... אל תיסחפו יותר מידי עם ההקפות, אה?
יש אנשים שרוצים כבר ללכת לבית לאכול!
תהנו!

beckham17

New member
להפך!!!

כל המרבה הרי זה משובח!
תהנו! אני מקווה שאני אהנה חבל"ז ב"ה, עם הסניף בסיבוב בין בתי הכנסת של גבעתיים... תרבו לשיר. ומי שלא מסיים את החג צרוד, אז הוא לא באמת נהנה... אני חושב שאני בטוח מסיים צרוד (כמו כל שנה...
)

ashkeloni

New member
אני לא הולך להתחיל לשיר....

הסיבה העיקרית שאני הולך היום בערב לבית הכנסת היא כדי לפגוש חברים שלא פגשתי המון זמן...

beckham17

New member
סמוך עליי שאני כן אסחף... ../images/Emo6.gif

הכי כייף זה להלחם עם הגבאים, שרוצים שנחזיר את הספרים כדי להתחיל את ההקפה הבאה, ואנחנו (הצעירים) לא נותנים להם, עושים חומות של אנשים מסביב לספר, ולפעמים גם לוקחים על הכתפיים את הגבאי...
זה ממש מצחיק!

מוצארט

New member
איי איי איי...

אני זוכר את התקופה בה הייתי עוד צעיר, וגם אני עשיתי דברים כאלה... היו ימים...

למעלה