לא.............. אני עושה מנוי באיתורן מעוף
V vered 37 New member 4/11/05 #51 מכינה במקרה צ'ורבה ??? ../images/Emo9.gif אם כן ברור לך שבלי לאושטיין (עלים מיוחדים ששמים במרק הזה ) המרק הוא לא מרק ....! לא שאני מתכוונת לטעום ממעשה ידייך לתפארת... סתם נדחפתי למרק ....לא בתור קישוא אולי בתור כדור בשר ...
מכינה במקרה צ'ורבה ??? ../images/Emo9.gif אם כן ברור לך שבלי לאושטיין (עלים מיוחדים ששמים במרק הזה ) המרק הוא לא מרק ....! לא שאני מתכוונת לטעום ממעשה ידייך לתפארת... סתם נדחפתי למרק ....לא בתור קישוא אולי בתור כדור בשר ...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 4/11/05 #78 צ'ורבה?????????../images/Emo5.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אפילו לא על דל שפתותיי ואת מוזמנת להדחפת למרק שלי... קוקו מחליפה ת'סכו"ם לבשרי
צ'ורבה?????????../images/Emo5.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אפילו לא על דל שפתותיי ואת מוזמנת להדחפת למרק שלי... קוקו מחליפה ת'סכו"ם לבשרי
V vered 37 New member 4/11/05 #85 חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרסתי לך את החשק .... לא נורא מחר נקנה עוד אבוקדו ....
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרסתי לך את החשק .... לא נורא מחר נקנה עוד אבוקדו ....
ס סוף עונה New member 4/11/05 #48 כןןן חצילים שחומים פריכים וחמים../images/Emo3.gif אבל אתה צודק, עוד לא התגרשתי אז תאכל את החצילים בסתר
כןןן חצילים שחומים פריכים וחמים../images/Emo3.gif אבל אתה צודק, עוד לא התגרשתי אז תאכל את החצילים בסתר
ה הנודניקית עם הקוקו New member 4/11/05 #23 ../images/Emo13.gif "אם רק תבואי בחמש... אתן לך פרח(כרובית)..."
ה הנודניקית עם הקוקו New member 4/11/05 #30 ../images/Emo9.gif "אל תעברי לבד ילדה ברחוב בשיער גולש אל תעברי לבד ילדה ברחוב זה משחק באש"
° ° זואי ° New member 4/11/05 #42 When you wish upon a star Makes no difference who you are. Anything your heart desired. Will come to you.
When you wish upon a star Makes no difference who you are. Anything your heart desired. Will come to you.