של יומיים

maof

New member
ת'אמת...........

שאני לא אוהב שערות במרק שלי
מעוף

maof

New member
זה בגלל...... ../images/Emo13.gif

שעלי הכותרת שלו נבלו ונפלו מעוף

בואי כפרות ../images/Emo24.gif

לא רק מעשר, אלא גם משלש ודו (דו קוטבי - דו מיני - דו אליות) מה שבא לך עכשיו גם הקציצות ירק מוכנות
הולכת לטפל בממולאים

magic40

New member
תגידי,,,,,יש לך בצל אולי?

וואלה נתקעתי באמצע הבישול שלומי הכין קשקושה עם כל הבצל ועכשיו יורד גשם(שונאת את החורף כבר אמרתי?) ולא יכולה להמשיך לבשל אז תני לי קצת בצל קצת בצל פליזזזזז

צ'טערתתת

הרגע סיימתי לגרד 2 בצלים גדולים, לא רואה בעינים
יש עוד 2 בינוניים בואי קחי

חן חן40

New member
זהו ואני סיימתי מוקדם היום

המרק מוכן, שניצל עגל גם הקיגל לחמין שיוכנס לסיר אחה"צ- גם מוכן והילדים באופן חריג (הרי זו הסופשבוע שלי איתם)נסעו עם אביהם לשעות בודדות אז אפילו שמוקדם, אבל האפרוריות הזו בחוץ והשקט הנפלא זורקים אותי למיטה לפוך לספר שהפסקתי באמצע ואולי , מה אולי בטוח ארדם ואתנמנם לי קצת........

jane34

New member
סופי אינעל העולם שלך

אמרתי לעצמי היום ג'יין(לפעמים אני קוראת לעצמי ככה כן) תורידי את הגבה ואל תסתכלי ככה או עכשיו יותר טוב תודה. בקצור אמרתי אני אקום היום מוקדם ואטגן לי את הכרובית כדי שאני לא אתגרה ופתאום הפלא ופלא מה קרה? את באמת שואלת מה קרה ? אני אגיד לך מה קרה : את מגרה לי שוב תבלוטיות בלשון דייייייייייייייייייייייייייייייי בגללך הלכה לי הדיאטההההההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

בואי תעזרי לי לחפש את "המשתין בקיר" (יותר נכון, המשתין על האוטו שלי)

סופפפפפפפפפפפפפפי

מה עשית לי עכשיו... אני חולה, פשוט חולה על חצילים. בכל צורה!! אווווווף, מזל של מזל שלך שאני לא בהריון.

folkman1

New member
יאחס כרוביות מבושלות -צועק ועודאיך!

לעומת המוקפצים שלי

יעלילה1

New member
יש לי מתכון למאפה כרובית

אפילו הילדים אוכלים אותו... כבר הכנתי כל כך הרבה פעמים בשבועות האחרונים שיצא לי מהאף (ומכל החורים..). ועוד מכינה למחר למסיבה. בטח לא אוכל לגעת בו

folkman1

New member
שומר מנה עכשיו

להיות או לא להיות ובתמורה לתלות כביסה או שאתלה כביסה בעצמי(מאיים)

vered 37

New member
אני !

לא מעשן לא אוכל ולא שותה ... אז מה כן עושה ? שובת רעב ? למה ? מדוע ? מי יודע מדוע ולמה JPWORLD
אינו כתמול שלשום ?

למעלה