תודה ! זה מה שחשבתי לעשות... לא מתפשר על חצי מנה.
ט טלה צפוני New member 4/11/05 #101 ../images/Emo4.gif את לא מרוקאית את.... את בטח תוניסאית מתחזה... תסתובבי נבדוק..
י יערית New member 4/11/05 #102 תגיד לי אני מתערבת לך בעבודה שילך?{בהגה מרוקאית} למה אתה מתערבת לי בעבודה שלי,קוסקוס חם מקבל חם! קוסקוס קפוא מפשירים במיגרוגל או כמה שעות על השיש. {על השיש?????????????????? }
תגיד לי אני מתערבת לך בעבודה שילך?{בהגה מרוקאית} למה אתה מתערבת לי בעבודה שלי,קוסקוס חם מקבל חם! קוסקוס קפוא מפשירים במיגרוגל או כמה שעות על השיש. {על השיש?????????????????? }
פ פשוט ואמיתי1 New member 4/11/05 #103 איזה באסה איתך למה לי אין שכנה כזו ? אצלי יש רק לוליטות תוצרת רוסיה בכל הדירות מסביב איזה כוסכוס ואיזה נעליים במקרה טוב אולי יהיה איזה בורשט ואני לא אוהב מאכלים חמוצים
איזה באסה איתך למה לי אין שכנה כזו ? אצלי יש רק לוליטות תוצרת רוסיה בכל הדירות מסביב איזה כוסכוס ואיזה נעליים במקרה טוב אולי יהיה איזה בורשט ואני לא אוהב מאכלים חמוצים
G g a l i l e e New member 4/11/05 #105 פשוט... יאללה תתחיל לבשל.. תלמד להכין קוסקוס.....אחר כך תבוא ותלמד את כולנו.. תאשה לנו קורס...
פ פשוט ואמיתי1 New member 4/11/05 #108 רק זה חסר לי ../images/Emo122.gif שאני אביא ללוליטות שמסתובבות לי בבנין לאכול ? יחשבו שאני מתחיל איתן השם ירחייםםם
רק זה חסר לי ../images/Emo122.gif שאני אביא ללוליטות שמסתובבות לי בבנין לאכול ? יחשבו שאני מתחיל איתן השם ירחייםםם
G G a v ® i e L New member 4/11/05 #121 למה את משאירה חריץ בין הקוס לקוס? גבריאל, אכל גם נתח לוקוס הערב.
M miri362 New member 4/11/05 #130 אז הינה לך הזמנה מעל גלי האתר מתוניסאית אמיתית קוסקוס אמיתי עם קציצות ומרק וייש גם טייק אווי