של יומיים

folkman1

New member
חושב -לארח בביתי הערב/מודיעין

הרימו ידיים ואתארגן. אפשר שנהפוך את'זה למסיבה קלילונת. אז ממתין לתגובות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתזכורת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הערב מפגשון אצלי רחובות מוזמנים באהבה-
בבקשה בבקשה - ישנם אנשים שצריכים טרמפ- תהיו על הכיפאק. המשך יום מקסים, ושבת שלום לכולם!!!

ששששששששששששששששש

תקשיבו לקולות היפים האלה ששששששששששששש (שקט פולקמן,לא לצעוק!!!!!!!!!!) שומעים??? פצפצצצצצפצצפצפצ הכרובית על האש, וגם חצילים מצופים בקמח,ביצים והרבה שום כתוש שששש שומעים את הבטן שלי?? בטח שלא, כי היא רגועה, כי עכשיו במעי העיוור נחים להם בשאנטי 2 כרוביות מטוגנות חמימות מתובלות יש אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וכאן מסתיימת לה סאגת הכרובית המטוגנת. בפעם הבאה, תשתדלו שלא לדבר על כל מיני מאכלים לידי

folkman1

New member
אז קבלו ביטול האירוח אצלי נדחה

עקב אי ידיעה גליה מארחת .אזמין בפעם הבאה

folkman1

New member
../images/Emo124.gifספונטאני אוכל מוקפץ עכשיו

בשעה הקרובה מי שמגיע אלי מתכבד בסיני מוקפץ מהרו מהרו בטרם אתחרט או שיגמר נקיון הכלים עליכם בעצם אולי גם חלונות ואולי גם אהלים

G a v ® i e L

New member
שאלה חשובה ! דחוףף !!

יש לי בעיה אמיתית פה, קיבלתי קוסקוס טרי אמיתי ממרוקאית טריה ואמיתית, אשה מדהימה עם לב רחב וציצי קטן, מאלה שכשחם להם הן פותחות את החולצה וכשקר להן הם פותחות את הלב. אבל זה לא העניין ! לא יכול לדבר איתה כרגע, הבחורה שומרת שבת (ולפי השמועות גם פוסקת כהלכה, אם אתם מבינים למה אני מתכוון..) בקיצור לבעייה עצמה - איך אני מפשיר את הקוסקוס, האם שופך עליו מים רותחים, או מכניסו כמות שהוא למיקרו. אני יודע שאתם יהודים טובים, וזה לארוחת השבת, אנא עיזרו !!

Rinattt

New member
../images/Emo178.gif פחות מ-24 שעות...

אני לא כאן... והדפים עמוסיםםםםם לגמרי... מרפרוף קל, הבנתי שמישהו השתין לסופי על הרכב... < סופי לא צחקתי נשבעת בשכנה שלי מצד שמאל שתבדה לחיים קצרים > לפשוט יש יום הולדת... < לא צויין בן כמה, זה לא פסדר...
> ומישהי נאלצת תוך חודשיים לפנות דירה... < טוב נו, עודכנתי בטלפון
> אין תקציר???
התעייפתי...
בקיצור ולעיניין... < דניאל'ס השתדלתי
> שבת שלום לכולם...

../images/Emo91.gifאני לא יכול להתאפק../images/Emo91.gif

הנה זה בורח לי
חייב לספר לכם ש: "פרס הסרט התיעודי הטוב ביותר, בסך 40 אלף שקלים, ניתן לסרט "זורם כנהר גדול", בבימוי יצחק חלוצי, המספר על גיבור הסרט, ניר מלחי, חוזר בתשובה, מאסטר באמנויות לחימה, וחולה בסרטן." ולמי שלא יודע מדובר במאסטר שלי שאני מאחל לו מכל הלב רפואה שלמה ומלאה ואריכות ימים למענו, למען בני משפחתו, למען עשרות הגמ"חים שהוא קשור אליהם וכמובן למעננו (תלמידיו)ולמען תלמידי המרכז הישראלי לטאי-צ'י

יעלילה1

New member
למישהו יש מתכון לשעועית חומה?

משהו פשוט, שילדים יאכלו? הבן שלי אכל, לא זוכרת איפה, קניתי, כבר די מזמן, אתמול החלטתי, הוצאתי, השריתי, ועכשיו מה עושים עם הזוועה החומה? (סתם, זה לא זוועה, זה רק מסתכל עלי בחזרה מהצלחת) וברצינות, אנא, מתכון קל ופשוט ולא חריף

../images/Emo29.gif לילה טוב חברים ../images/Emo29.gif

לחבר'ה שנמצאים אצל גילה מקווה כי אתם עושים חיים ונהנים
ולכל מי שלא הלך לילה טוב לילה שקט חלומות פז שתהיה לכולם שבת נפלאה

לך תבנה מדינה - ו... בוקר טוב

אתמול הלכתי למשטרה (מחלקת תנועה) כדי לקבל אישור על התאונה שהייתה לי עם האופנוע. וגם כדי לקבל את הטלפון של הנהג הסתום שבגללו אני צולע כבר שבועיים! מה אני אגיד אולי זה רק אני אבל ממש מוזר לי שמשטרת ישראל!!!!!!!!!! מחלקת תנועה לא עובדים ביום שישי. מרגיז! ובגללם אני לא מצליח לחשוב על הטיפ היומי שלי! מרגיז.

jdpworld

New member
לא רעב...

תודה...חוץ מזה,בדיאטת רעב... לא מעשן לא אוכל ולא שותה. מי מתנדב לקבל מכות?

vered 37

New member
שששששששששש

שתקי כבר !!! חחחחחחחחחח הרסת אותי עם הכרובית שלך ... הבטן שלי עושה גורו גורו !!! איפה פארוק ?

יעלילה1

New member
סורי שלא יודעת לעזור. תמיד מכינה

לבד. אבל למה לא שאלת את המרוקאית? חוץ מזה, אם הקוסקוס מוכן, בטוח אסור לשפוך עליו מים רותחים, כי תצא לך דייסה

למעלה