סופי...(לא יכולתי להתאפק) לשמור לך?
ס סוף עונה New member 5/11/05 #145 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תביאי ביס
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תביאי ביס
ס סוף עונה New member 5/11/05 #147 פבלובה ../images/Emo3.gif עם קצפת ../images/Emo3.gif ורוטב תות שדה איך מתאים לי ביס מזה עכשיו |בוכה מאד| |בוכה מאד מאד|
פבלובה ../images/Emo3.gif עם קצפת ../images/Emo3.gif ורוטב תות שדה איך מתאים לי ביס מזה עכשיו |בוכה מאד| |בוכה מאד מאד|
ס סיאמית יפיפיה New member 5/11/05 #146 אהבתי ../images/Emo23.gif מקווה שהמפגש היה נפלא ועשיתם חיים לילה טוב לך
J jane34 New member 4/11/05 #4 ../images/Emo45.gifאני אשאר עוד הרבה זמן ככה? עם היד למעלה????????. אוף כואב לי..... נוווווווווווווווווווו
../images/Emo45.gifאני אשאר עוד הרבה זמן ככה? עם היד למעלה????????. אוף כואב לי..... נוווווווווווווווווווו
F folkman1 New member 4/11/05 #5 טוף המתחיל במצווה -מתארגן לאירוח בתיכנון מוסיקה תביאו תקליטורים לדאנס אוכל מתכנן להקפיץ ירקות עם נודלאס הביאו מה שבא לכם יהיה טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
טוף המתחיל במצווה -מתארגן לאירוח בתיכנון מוסיקה תביאו תקליטורים לדאנס אוכל מתכנן להקפיץ ירקות עם נודלאס הביאו מה שבא לכם יהיה טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
J jane34 New member 4/11/05 #6 רשמת אותי או לא???../images/Emo124.gif די נו כואבת לי היד אני לא אוכל לעבור שוב את החוויה הנפלאה של אתמול לקח לי הרבה זמן להגיע לכזו הרפיה זה כבר יותר מדי לדרוש ממני להשבית את ימיני לזמן ארוך כל כך באמת נו? הסברים אחרי הפרסומות.....
רשמת אותי או לא???../images/Emo124.gif די נו כואבת לי היד אני לא אוכל לעבור שוב את החוויה הנפלאה של אתמול לקח לי הרבה זמן להגיע לכזו הרפיה זה כבר יותר מדי לדרוש ממני להשבית את ימיני לזמן ארוך כל כך באמת נו? הסברים אחרי הפרסומות.....
J jane34 New member 5/11/05 #148 חבל או מזל? חבל באמת שלא קראת את ההודעה אבל גם מזל כי אם תקרא/י תבין/י שבת שלום