נ נושקה היחידה New member 19/5/06 #47 זהו עכשיו זה סופי המורה ביום ראשון תתקשר להורים שלי להזמין אותם לפגישה... אני מתההההה......
נ נושקה היחידה New member 19/5/06 #57 היא אומרת שאני עושה מה שבא לי... ומתחצפת ועונה לה מתיי שלא צריך לענות והולכת בלי רשות ומדברת בשיעורים וכו'... מעצבנת!! כאילו מה עשיתי לה...
היא אומרת שאני עושה מה שבא לי... ומתחצפת ועונה לה מתיי שלא צריך לענות והולכת בלי רשות ומדברת בשיעורים וכו'... מעצבנת!! כאילו מה עשיתי לה...
T the Girl of Love New member 20/5/06 #67 ../images/Emo214.gifהלוואי עליי שהייתי כמוך. אני שתקנית כ"כ.. וגם נדפקת מזה . בכל מקרה, כשזה קיצוני נדפקים, חפיף, חיים פעם אחת .
../images/Emo214.gifהלוואי עליי שהייתי כמוך. אני שתקנית כ"כ.. וגם נדפקת מזה . בכל מקרה, כשזה קיצוני נדפקים, חפיף, חיים פעם אחת .
T the Girl of Love New member 19/5/06 #51 ../images/Emo214.gifאאאאאאאאתם בחיים לא תנחשו מה אני אוכלת עכשיוווווווווו
ד דון דון האחת והיחידה New member 19/5/06 #53 מצה עם נוטלה../images/Emo122.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif
T the Girl of Love New member 20/5/06 #64 ../images/Emo214.gifכמעטטטטטטט ../images/Emo26.gif פרוסה עם נוטלה, זה דומה למצה ואחרי זה דובדבנים, זה גם דומה לתותים .
../images/Emo214.gifכמעטטטטטטט ../images/Emo26.gif פרוסה עם נוטלה, זה דומה למצה ואחרי זה דובדבנים, זה גם דומה לתותים .
ד דון דון האחת והיחידה New member 19/5/06 #52 כנסו לצ'טטטטטטטט../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif שמעו יש פה היזדמנות לראות אותי ואת נוי וממש לא בא לכם לפספס אותה נכון אוווףףף אני שם כבר שעה בסוף שתדיעו כבר לא נראה לכם אותנו
כנסו לצ'טטטטטטטט../images/Emo46.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif שמעו יש פה היזדמנות לראות אותי ואת נוי וממש לא בא לכם לפספס אותה נכון אוווףףף אני שם כבר שעה בסוף שתדיעו כבר לא נראה לכם אותנו
מ מת על סיון אלבז New member 19/5/06 #55 יששששששששששששששששששש קבלתי את הכרטיס ללהקה להצגה שבוא אני יפגוש את שירי אחר כך יו שכבר יעבור החודש וחצי הזה
יששששששששששששששששששש קבלתי את הכרטיס ללהקה להצגה שבוא אני יפגוש את שירי אחר כך יו שכבר יעבור החודש וחצי הזה
L linoy7 New member 19/5/06 #56 שבת שלום לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif יש לכם היום מבחן לא למדתי היום עד מתי לומדים ^^^ מה המקצוע השנוא שלכם של היום ^^^ ראיתם את האירוויזיון אתמול ראיתם כ"נ 4 האם תראו מחר את האירוויזיון אדי יכול לזכות לדעתכם יש סיכוי... שיהיה בהצלחה
שבת שלום לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif יש לכם היום מבחן לא למדתי היום עד מתי לומדים ^^^ מה המקצוע השנוא שלכם של היום ^^^ ראיתם את האירוויזיון אתמול ראיתם כ"נ 4 האם תראו מחר את האירוויזיון אדי יכול לזכות לדעתכם יש סיכוי... שיהיה בהצלחה
T the Girl of Love New member 20/5/06 #70 ../images/Emo214.gifתהני בסופ"ש ../images/Emo13.gif מחר אירוויזיון..
נ נושקה היחידה New member 19/5/06 #58 חזרתי הצופים...היה מעיף לאללה... מחר יש יומולדת לשבט וכרגיל אנחנו בוחרים את השיר הכי ארוך 6 בתי 7 פיזמונים....וגמרנו ואני עדיין לא זוכרת כלום..
חזרתי הצופים...היה מעיף לאללה... מחר יש יומולדת לשבט וכרגיל אנחנו בוחרים את השיר הכי ארוך 6 בתי 7 פיזמונים....וגמרנו ואני עדיין לא זוכרת כלום..
T the Girl of Love New member 20/5/06 #71 ../images/Emo214.gifHave fun מחר גם אירוויזיון, תספיקי לראות?
T the Girl of Love New member 19/5/06 #39 ../images/Emo214.gifשרשרתי את עצמי ../images/Emo6.gif כי זה לא בדיוק קשור לשירי..