של יום שישי

linoy7

New member
מה את עושה פה?!? לכי ללמוד../images/Emo88.gif../images/Emo41.gif

מוכר לך מאיפשהו המשפט הזה

linoy7

New member
מוכר ועוד איך!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אבל היסטוריה זה שונה
צריך לחרוש

../images/Emo214.gifאז פשוט אל ../images/Emo3.gif

אתה נדחף גם כשאין לך "מה להגיד חוץ מזה"
חחחחחחחחחחחחח

../images/Emo24.gif../images/Emo170.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ותלכי ללמוד כבר
את צריכה לקבל ציון טוב....

../images/Emo214.gifחחחחחחח, עדיין לא התחלתיייי

יאווווווווווו
יש לי הרגשה שעוד תהרגו אותי?
הייתי צריכה לעשות משהו חשוב. אבל זהו,אני הולכת לישון. *שומעת את ישראלה אומרת:"כן כן, בטח, אני כבר מכירה אותך.."*

עוופייי ללמוווווודד../images/Emo170.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

סגרת גם את הסוגרים וגם את המרכאות
אז כן למדת משהו

../images/Emo214.gifחחחחחחחח, המיקוד הזההה../images/Emo6.gif

על מה אני אסתכל אם לא על מה שכתוב במיקוד? משומה לא טרחתי להביט בדברים הקטנים ביותר שנמצאים שם. פתאום אני רואה את המשפט: צילום ו/או העתקה מספר זה הנו מעשה לא חינוכי המווה עבירה פלילית. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב נו, נראה לי שאני היחידה שמצאתי בזה משהו מצחיק
..

........./images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

א.אני קראתי את מה שכתבת לי..פשוט אין לי תגובה! אממ חוץ מ..תודה ששיתפת אותי ואני אוהבת אותךךך
ב.גם אם את מבקשת זה מעניין לי את התחת מה חשבת לעצמך לעזוב אותנוווו!?!? ל-ממממממממממממממממממממממממממ-ה?!?!!?!?!?! ובאמת מזל שנזכרת ללמוד למתכונת חחחח סתם גם לי יש אחת כזאת מתי שהוא חח אני עושה מועד ב'

אה ביקשת לא להיות צינים../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אופססס אז החלק שאמרתי "מעניין לי את התחת שביקשת..."וזה הוא היה ציני כןןן שלא יהיו אי הבנות!! אני בן אדם ציני צריך ללמוד את זה.ה-ד-ר
!חחח זוכרת?!?! טוב די ציני ששששששש!

../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

^וזאת הייתה תגובה מהירה
^ אני נמצאת פה עם הספר מיקוד

../images/Emo214.gifיש לך מועדי ב' למתכונות?../images/Emo12.gif

שווה... בבצפר שלי אין דבר כזה...

../images/Emo32.gifשל יום שישי

בהצלחה הדרושששששששששש שאלות יש לכם היום מבחן? עד מתי לומדים? מה המקצוע השנוא שלכם של היום? ראיתם את האירוויזיון אתמול? ראיתם כ"נ 4?? האם תראו מחר את האירוויזיון? אדי יכול לזכות לדעתכם?

Dorushh 3

New member
אני הולך עוד מעט לבריכה../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

יש לכם היום מבחן? לא לומד היום עד מתי לומדים? מה המקצוע השנוא שלכם של היום? ראיתם את האירוויזיון אתמול? כן
ראיתם כ"נ 4?? כן, עד לסרט של שירי. האם תראו מחר את האירוויזיון? בטח אדי יכול לזכות לדעתכם? לא ממש.. למרות שעם כמות השירים המעפנים שיש שם לכו תדעו..

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

יש לכם היום מבחן? אני לא הולכת היום..
עד מתי לומדים? אני לא הולכת היום..
מה המקצוע השנוא שלכם של היום? אני לא הולכת היום..
ראיתם את האירוויזיון אתמול? כן.. בערך..
ראיתם כ"נ 4?? לא..
האם תראו מחר את האירוויזיון? כן..
אדי יכול לזכות לדעתכם? לא נראה לי.. אני צריכה לקחת את אח שלי מהבצפר כי ההורים הלכו לעשות מסאג' (ככה רושמים?) לכבוד היום הולדת של אמא שלי.. וממש אין לי כח לצאת מהבית

../images/Emo170.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יש לכם היום מבחן? אין לי בצפר בשישי.... עד מתי לומדים? אין לי בצפר בשישי.... מה המקצוע השנוא שלכם של היום? אין לי בצפר בשישי.... ראיתם את האירוויזיון אתמול? ראיתי עד שיר 8 ונשברתי
ראיתם כ"נ 4? כן האם תראו מחר את האירוויזיון? לא יודעת... נראה לי שאני אתחיל לראות עד שאני אשבר שוב... אני פשוט ל-א מ-ס-ו-ג-ל-ת לראות את זה
אדי יכול לזכות לדעתכם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo214.gifעונהההההההה../images/Emo26.gif

עדו, יא נשמה
תודה.
יש לכם היום מבחן?הייתה לי מתכונת בהסטוריה. הגעתי לבצפר עם הרגשה שאני נכשלת, אחי הסיע אותי לבצפר ולא נזכרתי בכלום באוטו! בכיתה, קיבלתי את המתכונת, אני מסתכלת. ומרגישה שעוד שנייה אני מתחילה לבכות מרוב הלם. [איזו רגשי
] זה היה כלכך קל שזה היה מצחיק!!! תמיד אמרו לי שהמתכונת והבגרות ביא' היא קשה, אבל לא, אני ידעתי ממש ממש את רוב השאלות [רק אחת לא פתרתי
] וזכרתי המון ואני כתבתי חמישה עמודים שלמיםםםםם!
עד מתי לומדים?ב9 ועשרים כבר הייתי מחוץ לבצפר
מה המקצוע השנוא שלכם של היום?לא היו שיעורים
ראיתם את האירוויזיון אתמול?
ראיתם כ"נ 4??
האם תראו מחר את האירוויזיון?
אדי יכול לזכות לדעתכם?
כי כולנו יכולים לנצח ביחד !
אני אוהבת'שיר. חוץ מזה שהוא מאוד מזכיר, אבל מאוד, את השיר של שוויץ. במיוחד המסר.. והפופ. והכל. . .

למעלה