של יום שישי >>

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo214.gifשירושששש..

זה פסדר אנחנו באותה הסירה.. גמאני תמיד מגיעה לפה שנייה אחרי שהם יוצאים.. אבל הנחמה שדנו היא שאדמושלמונושלנו הגיב לנו למסרים.. ננהנהנהנההנהנהנהנהה נסתאםםםםםםםםםםםם טוב אז אני אוהבת אותך המון המון.. וזכרי ישיום שבת יש לי יומולדת.. זתאםם.. בה ביי מאמי שיליייייי

חח תשמעוו..

חח גם אני תמיד מפספסת אותםם ואחר כך בדיכאון..אבל אני מגיעה למסקנה...שזה לא נוראה הרי זאת לא הפעם האחרונה שהם ניכנסיםם לפה ויהיה מלאא היזדמנויות לדבר איתם...אז אנחנו סתם ניכנסות לדיכי...לא?!

לא נראה לי שאני יצליח לתפוס

אותם מתי שהם נכנסים ישר אצלי המזל לא נתפס הוא תמיד בורח לי מהידיים

שירהה אלת תהיי עצובה מאמיי

גם אני מפספסת אותם תמידד!!! 1.הייתי צריכה לסוע לעזריאלי .. ובסוף לא נסעתי כי לא היה לי כח!! פתאוםם ספיר אומרת לי שאביחי ושרון היו שםם!! מזהה התבאסתיי!! 2. היו לי כרטיסים לעמ"י לא הלכתי... ובסוף סיפרו לי שהבוייז היו שםם גם אז התבאסתי... 3. היום.... אדם היה בצ'אטט ונכנסתי כמה דקות אחרי שהוא הלךך!! וזהה גם לא נכנס לי לצ'אטים מהמחשבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אוףףףףף בקיצוררר היו עוד מלא פספוסים אבל תחשבי חיוביי!! יהיו להם עוד מלא הופעותת!!! ומלאא אירוחים... והםם יכנסוווו עודד הרבההה בזה אני בטוחה!!! אלל תתבאסי בגלל זה!! גמני הייתי ככה בהתחלה!! וקיבלתי עצה מאמא שלי
לחשוב רק חיובי!! כי זה לא יעזור לך אם תתיסרי על זה עכשיו!! אם תבכיי את חושבת שזה יעזור לךךך ואת תפגשי אותם או משהו ?? לאא ולאאא זה רק מזיק !! אוהבתת אותךךךך מאודד ואל תהיי עצובהה יפתייייייי ביייייי

../images/Emo32.gifשל יום שישי >>../images/Emo43.gif

כל מה שלא קשור לגיים בויז! לפה
>>>>>>>>>>>>
המשך יום מעולה>>>>>>>>>>

בוווקר מווושלם../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifפיל|

מקורה כווולם?! מקווה שיהיה ספ"ש מעולה! מי כאן הולכת להופעה בפסק זמן? ובאיזה יום(בשבוע)היא יוצאת,כי אני כמעט קניתי כרטיס ואז נזכרתי שאם זה בשבת אני לא יכולה,קיצר מישי יכולה לברר לי?

NavooShiT

New member
אי אפשר לדעת..../images/Emo6.gif

חח התקשורת מנפחת את זה כ"כ שכבר אישה אפשר לדעת..

למעלה