של יום שישי >>

בננות אני מצטערת על השירשור

לא היה לי איפה להוציא את כל העצבים שלי בבקשה אני מצטערת על זה סלחו לי.... אוףף פשוט נמאססס לי אני מפספסת אותם כל הזמן גם בניבחרי הילדים פיספסתי אותםםם פשוט לא הולך לייייי זה לא פייר שכל הדברים הרעים נטפלים דווקא עלייי גם להופעה אני ל יכולה ללכת... באסההה ושוב אני מצטערתת של השירשור מקווה שתנסו אולי קצת לסלוח לי...:[

Oo חנוש oO

New member
היי בננות

שיניתי כינוי הייתי: my soperstar עכשיו אני: Oo חנוש oO אז אל תתבלבלו אני עדיין אותה ילדה רק כינוי אחר... אז זהו ביוש

אז זהו שאני מפספסת כל הזמן.!!

לא נראה לי שאני יספיק כל הזמן...חוץ מתגובה אחת שאדם שלח לי לא קיבלתי כלום זה מעצבן שיש לי פה הזדמנות ואני מפספסת כמו בקיריית שרת ככה זה היה ופיספסתי אותם בשעה...

אמאא יורדות לי דמעות חח

בטח אתן חושבות שאני מפגרת חח אבל הייתי חייבת להוציא את זה איפשהו זה הפורום הראשון שנכנסתי אליו ואני הכי קשורה אליו חח..

חחח אני מסינה אותך גם שאני

פספסתי את אדם התעצבנתי וכאלה.. אבל אל תדאגי... אני בטוחה שאדם יענה לך...וכל מי ששלחת לו מסר..ותראי אותם..

0rin

New member
אני לא חושבת שאת מפגרת..כי גם

אני בכיתי שפספסתי את אדם בפעם הראשונה..

לא נראה לי הם עושים את כל ההופעות

שלהם בצפון או בדרום אבל העיקר שיהיה רחוק מאיפה שאני גרה אוףף עם הרוברטו הזה!!!

NavooShiT

New member
מאמי..../images/Emo204.gif

יהיו עוד הזדמנויות!! אין צורך לבכות.. רוצה לראות כמה דברים אני פיספתי
קודם כל פיספתי את הצילומים ל"נבחרי הילדים"-האוטובוס ברח לי
ופיספתי גם ת'שידור בערוץ הילדים
פיספתי את הראיון שלהם ב-100FM
ופיספתי ת'אירוח שלהם באקזיט..{למרות שראיתי את זה ב-VOD אצל חברה שלי,אבל זה לא אותו דבר
) בקיצור..צריך לקחת הכל בפרופורציות נכונות.. יהיו עוד הזדמנויות..עוד יהיו הופעות,ומלא דברים שתוכלי ללכת ולפגוש אותם!

אוףף גם אני תמידד מפספסת אותם!!

יאוווו זהה כזהה מעצצבןן דווקא שאני לא פה כולם ניכנסיםם אוףףףףף

נמאססססססססססס לייייייייייייייייי

אוףףף הבנות לא נותנות לי לשאול שאלה אחתתתת רק אחת לא ביקשתי יותר מזההה אוףףף למה זה קורה לי הוא לא הספיק לענות לי אתן רואות שאין עוד הזדמנויות

0rin

New member
דיי נשמתי..אין לך מה להתבאס!

יהיו עוד מלא הזדמנויות חח אתמול גם אני פספסתי את אדם בפעם הראשונה שהוא כתב.. ומ'זה בכיתיי..הייתי עצובהה.. ואחרי חצי שעה + - את מי אני רואה כותב שוב בפורום?? נכוןן..אדםם!! וגם הוא הגיב לי..והחזיר לי מסר אישי.. ככה שאין לך ממה להתאבס..וגם יהיו עוד מלא שידוריםם של נבחרי הילדים.. והופעות שלהם.. שדרך אגב גם אני לא הולכת כי אני לא יכולה..אבל פעם הבאה אין מצב שאני מפספסת.. בקיצור אל תפסיקי לחייך..לא להיות עצובה.. כנסי אליי: 273620680

למעלה