של יום ראשון

../images/Emo32.gifשל יום ראשון

דבר 1 הדרוש בהצלחההההההההההההההההההההההההה
שאלות מה אתם לומדים היום? מתי מסיימים ללמוד? מה תראו היום בטוח בטלויזיה? האם אתם קונים אוכל בקפיטקית בית ספר או מביאים אוגל מהבית? הדרוש הפנמתי

עונההה

שאלות מה אתם לומדים היום?מתמטיקה ועוןד פעם מתמטיקה אני היום בחופשת מתכונת אבל חורש כל הזמן מתי מסיימים ללמוד?אין שעה חח מה תראו היום בטוח בטלויזיה?ערוץ 24 חחח האם אתם קונים אוכל בקפיטרית בית ספר או מביאים אוכל מהבית?גם וגם בדרך כלל מהבית אבל שאני קונה בקפיטריה זה ימים ארוכים אז זה בנוסף לאוכל מהבית

אבל אבל../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

סיכמנו עם דור שפותחים רק אחרי שאני קמה.... ב-6:25 עוד לא הייתי ערה
אתה מרמה!
יש לי היסטוריה- המורה רק מביאה כתבות ומקריאה או מדברת לכיף... מאוד נחמד אנגלית- המורה לא תבוא אז אני אנסה להשלים שיעורים במתמטיקה דחוף מתמטיקה- יש לי פתור!!!!! אז אני אשלים לבר אילן....
אני גומרת ב-2 (כרגיל
) למרות שבפועל יש לי רק שיעור אחד שאני לומדת בו והוא נגמר ב-10:15 אחרי זה אני חוזרת ללמוד כל אחרי הצהרים...
אמממ... אני מקווה שילדות רעות אבל תקועה בבצפר עד הערב
לא יודעת אם אני אספיק... אני אוכלת בבית לפני שאני יוצאת להד: ב-ה-צ-ל-ח-ה

../images/Emo214.gifסיכמתם באופן חד פעמי?../images/Emo12.gif

זה כלכך מסובך אם לא סיכמתם, גמאני חשבתי על זה..פותחים את השרשור כשאני לא מתעוררת בכלל
, אבל ברירה, הם מתעוררים לפניי..
ויש ימים שאני מתעוררת מוקדם/מספיקה להתעורר מוקדם, ואז הגביע יהיה שלנו
, אל תיכנעי בגלל זה במלחמה שלנווווו
. ו
.

כשאמרת שפותחים רק בבוקר../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

דור אמר שפותחים אחרי שאני מתעוררת אתם צריכים לחכות לי

SD music

New member
נמנממ..פקינג יום ראשון...

שונאת תיוםם הזהההה..!! מסיימת ב-2 .. יאפיי.. יש לי חונכות אני צריכה להתכונן למבחן בערבית ובלהה בלהה.... נמנממ... אעע.. הורדתי את האנימציה של שירי מפהה
התמו7נות לא הכי יפותת אהל כפרעליהה..! תורידו גםםם!! פה..

../images/Emo214.gifהפלאפון לא תומך ../images/Emo122.gif

אני עוד בדור ה'כחול'
. יום טוף
..

SD music

New member
חחח...

היום שעה ניסיתי להתחבר לפורום מהטלפון..לא הלך
.. גמלי איןם דור שלישי.. יש לי סתם טאלית מעפן.. למי אכפתת..?!

../images/Emo214.gif../images/Emo7.gif-->זה מהתרגשות ../images/Emo9.gif.

עדו, אתה כלכך חמוווד
. שלחת לי אסמס 7 דקות לפני שהייתי צריכה להתעורר, הייתי בטוחה שזה אחד מהאנשים הקבועים ששולחים לי אסמס, ואפילו לא היה לי כח לקחת ת'פלאפון ולראות ת'אסמס..., אבל עשיתי זאת וכלכך חייכתי אחרי שראיתי את האסמס, איזה מדהים אתה
. תזכור שאתה העלת לי את החיוך הראשון הבוקר, לי אישית דבר כזה היה גורם להיות מאושרת כל היום
, לדעת שגרמתי למשהו להתעורר עם חיוך
.
ותשובותיי: 1.מיני מתכונת במתמטיקה+הסטוריה שעתיים+תנ"ך שעתיים. 2.מסיימת ללמוד ב13:40, אבל אח"כ עוד הולכת לספתא..אז אחזור רק ב2 וחצי ככה.. 3.בטוח?, שומדבר לא בטוח
, אבל אם אני אראה אז:ילדות רעות+היום יום ראשון?, נכון?, אז פספוסים גם
... 4.יש סינדויץ' מאמא, לא צריך יותר מזה
יוווווווום טוב
...

יופי אני שמח שאת מחייכת סוף סוף

את בטח כבר לא פה אז שתחזרי ספרי איך הלך ומה זה למה אתם לומדים ביום של מתכונת?! אצלי אין בית ספר כמה ימים לפני כל מתכונת וביום של המתכונות

Dorushh 3

New member
אוףף איזה מעצבןן../images/Emo4.gif../images/Emo216.gif

יש לי היום מבחן במורשת שצריך ללמוד 22 מושגים.. עכשיו מה? נזכרתי בזה אתמול ב-12 בלילה
למרות שזה דברים שאני יודע אז אני מקווה שיהיה קל..
מה אתם לומדים היום? אזרחות, מתמטיקה, אנגלית, היסטוריה, והמבחן איפשהו ביניהם.. מתי מסיימים ללמוד? עשרה ל3.. מה תראו היום בטוח בטלויזיה? ילדות רעות, פיספוסים (יש?
), פלורייסנטה.. האם אתם קונים אוכל בקפיטקית בית ספר או מביאים אוגל מהבית? מהבית..

../images/Emo214.gifיאאא..כמה זמן...

לא שמעתי על המקצוע הזה, "מורשת"... מכיתה ט'...
קיבלתי בתעודה מאה במורשת
. מקווה בשבילך שיהיה קל למרות הכל, ואתה חייב להתחיל לעשות לך תזכורות איכשהו, "אדון שכחני"
... ואמור להיות פספוסים,יוםטוב
.

Dorushh 3

New member
דווקא מבחן ראשון שאני שוכח..../images/Emo216.gif

מקווה שיהיה טוב
יום טוב

../images/Emo47.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo151.gif

כל הארץ דגלים כבר תליתם דגל על המכונית וקישטתם את החצר בדיגלונים? תפוז
אלבומים
מזמין אתכם לשלוח תמונות לתחרות ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=41
מחר, יום שני, בשעה 10:00 תתארח בלהה הראל גורן, ארומתרפיסטית ודולה תענה לשלאות הגולשים בפורום הריון ולידה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=76939135

קיבלתי 90 במדעים ../images/Emo7.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

ציון גרוע
ומחר יש לי מבחן גדול בהיסטוריה

למעלה