של חמין

הכי קל ומהיר...

סיר גדול... שכבה של חומוס...כחצי כוס. ביצים תפוחי אדמה ובשר....מחייב רגל של ברונהילדה :)) שקית קוקי עם חצי כוס אורז...שקית קוקי עם חצי כוס חיטה... והכל לסיר עד מחר. מלח פלפל מרק עוף קינמון ותמרים לקראת הרתיחה...

בדיוק כמו בבישול

חצי כוס אורז כוס מים, תבלינים ולסיר... חתי כוס חיטה כוס מים, 2-3 שיניי שום תבלינים ולסיר... שימי כמה בצלים...יוסיף ריח וטעם.

שלי 9

New member
../images/Emo124.gif ססיליה שימי לב

למה שכתבת: "הבוקר המעונן והנעים הזה עשה לי חשק להתעורר מחר בבוקר למין" רצית להגיד חמין תראי מה יצא לך..פרויד מחייך לו כרגע בהנאה..:))

Rinattt

New member
זהו ש... חמין ומין...

נראה שמשני המקומות היא תהיה פעילה
והריחות יתערבבו להם... סמאללהההההההההההההההההההההההההההההה

d a n i e l s 5

New member
פרויד היה עושה מטמע מין :)

אני מבינה שיפו הולכת להיות עם עננה בניחוח ........ הח מין :) יפה לך סיסליה .

הריח יגיע עד אליך

שעה מחפשת בנט משהו לגבי הביצים אולי את יודעת: שמים אותן מבושלים בנפרד- כלומר ביצים קשות או שהן הופכות לקשות במהלך בישול החמין? ואת מוזמנת לבוא לטעום

d a n i e l s 5

New member
מתוקה....

את עוד תלמדי ...שבכל מה שקשור לאוכל..... אני מהאוכלים , לא מהמכינים :) לכן שאלות כאלה לא יכולות להיות מופנות אלי .........שאלות של איך , למה, כמה וכאלה..... אבל ההזמנה..וואלה.....נעמה לי . הלווווווווווו שמשיהו יבוא לתת הסבר , מה עושים עם הביצים !!!!!

ביצים ביצים ביצים

שמים אותם בתוך הסיר לא מבושלות אם חובה או לא לשים ביצים בחמין? זה חלק מהענין בחמין אני באופן אישי לא שמה, כי כמה ביצים אפשר לאכול ביום???? גם בג'חנון וגם בחמין???? בעעעעעעעעעע

שלי 9

New member
קודם אמרת שיש לך חשק להתעורר

לבוקר של מין, ועכשיו..עכשיו את שואלת "מה לעשות עם הביצים"
גם את זה אנחנו צריכות להסביר לך?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בשביל מה באתי לפה אם לא כדי לקבל הדרכה מנשים מנוסות??

למעלה