של חמין

../images/Emo32.gifשל חמין../images/Emo71.gif

נורא בא לי חמין
הבוקר המעונן והנעים הזה עשה לי חשק להתעורר מחר בבוקר למין יש פה למישהי מתכון קל וטעים? יש לי שעועית לבנה שהשריתי, אז תנו לי המשך.. מה עוד אני צריכה?

חיטה יש לך?

גריסי פנינה אולי?? בשר או עוף תפוחי אדמה בצלים ו.....דבש אם יש לך, אסביר לך איך מכינים

חיטה אלך לקנות

גריסי פנינה לא בטוחה שאמצא יש עוף, תפוחי אדמה, דבש (קראתי איפשהו שלא חייבים לשים דבש ואפשר לשים שקית תה במקום) יש גם בצל ושום עוד דבר: חייבת לעבוד עם שיות הקוקי האלה? לא יודעת לעבוד איתן

חייב!!!

אחרת תמצאי סיר של עסידה בבוקר. פשוט וקל..מכניסים את כל התוכן + תבלינים לרבע מגודל השקית וקושרים בקצה ......סטו. ובלי עוף בחמין, אחרת לא תמצאי כלום למחרת.... למעט משו לא מוגדר ועשוי מעל למשוער בחתיכות חתיכות.

וואלה זו בעיה...

כי מעולם לא ניתקלתי בעוף שנשאר חי בחמין..מרוקאי בכולופן כזה. :)) תנסי.. לא אחראית לטיב החלקיקים שיצופו לך שם :))

לא חייבת כלום../images/Emo13.gif

גריסי פנינה יש בכל מכולת וסופר, תשימי או חיטה או גריסים, מה שבא לך. אז ככה: לשטוף את הגריסים/חיטה ולהשרות חצי שעה במי ברז, לשטוף טוב טוב מהעמילן. בסיר גדול שמים את השעועית והגריסים, את הבשר (צריך להרתיח אותו לפני כן בסיר נפרד, כדי להוציא את הלכלוך) כמה בצלים בינוניים קלופים שלמים, תפוחי אדמה שלמים או חצאים (אם הם גדולים), שיני שום שלמות עם הקליפה (ראש שלם!!!) מפזרים פפריקה אדומה מתוקה, מעט כמון, פלפל שחור ומלח, וממלאים את הסיר 3/4 מהגובה שלו במים, נותנים לו לרתוח ומכבים את האש. לפני שמכניסים לתנור, מוסיפים מעט מים,מרתיחים שוב, מוסיפים 2 כפות דבש (לא חייב),ומכבים את האש מכניסים לתנור על חום של שבת 100 מעלות, עד הבוקר בתאבון זאת הגירסה המקוצרת

חכי חכי........

נראה לי עכשיו כל המרוקאיות של פ'ם מתהפכות להן כרגע ...עמוק עמוק בסיר של החמין המקוצר ש'לך. פפריקה? כמון? פלפל שחור? ........ נישבעת לך אם בחצות הלילה תשמעי נקישות בחלונית זה לא הגשם :)))

אוווווווו ../images/Emo178.gif

סוף סוף משהו ינקוש לי בחלון בחצות, וזה לא יהיה סנטה קלאוס אני לא מפחדת מהמרוקאיות, שכחת גרתי 15 שנים במעוז המרוקאים ??? (בית שמש?? כאילו דא???) ישר אני קוראת לבבר, קורע (תרתי משמע) לכל המרוקאיות את הצורה

סוף????????

גריסיי פנינה לחמין??? מה???????? שידרוג??? תיזהרי שיערית לא תראה ת''מתכון ש'לך...כמו במקרה של הכותבת הנ"ל....מזועזעת מהשינויים שעושים לנו בחמינים!!! בלי דבש, בי גריסים בלי שועית...{רק זה חסר לחמין ולשבת...שועית} 2-3 תמרים בתחתית הסיר עושים את כל העבודה...משחימים...ממתיקים...וכמובן...הריח:)))

עוד פעם את מתערבת לי בסיר??????????

בואי מכות וזהו
אני הוהבת ככה, מה תעשי לי????? וחוץ מזה, הדבש הוא דוקא רעיון ממרוקאית, ויוצא מוצלחחחחחחחחחחחח מאדדדדדדדד וחוץ מזה, זה שתימניה חמין, זה כבר שידרוג,לא????? וחוץ מזה (אחרון
) מה ענינים??

מחייב!!!

את פשוט הורסת לחמין ת'מוניטין... {תימניה על חמין.... פפפפפפפ...ני מרוקאית של ג'חנון מיקרוגלי כזה:))} התהפכו היוצרות בסירים.. חוץ מזה אקול דווש ודובדבנינים ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אקול דווש ודובדבנינים??? חחחחחחחחחחחחח את גם אוכלת מרגנינה???

יערית

New member
קראתי קראתי(עם פרצוף של מל'שות)

כבר מזמן הבנתי שהרסו את המתכונים האורגינאלים של החמין, כמו שמכינים ג'חנון בכל מיני צורות,כמו שיש כ"כ הרבה צורות לקוס-קוס. נ.ב חמתי לשעבר הכינה חמין רק עם עוף-מה את לומרת על זה?באשלההההההה חבל"ז

א ש לי

New member
כרגע אני מכינה חמין../images/Emo8.gif

ממקום העבודה שאני עובדת, אני שייכת גם ל..."צוות טעימות" :) אני, אני שלא אוהבת לאכול כלום! קיבלתי בשר עם מתכון של חמין מרוקאי מתקתק וחייבת ללכת לפיו. אמא'לההההההההה את יכולה לעזור לי? תמורת המתכון?
המוסקה כבר מוכנה למקרה של פאדיחה:) רצה לגז...

למעלה