שלום לכולם

תיקון...

מממ.... רד הוט, פינק פלויד ומטאליקה בעיקר... מגהדף, נירוונה, בעצם, מבחינתי, כל מה שהוא רוק זה טוב... אני פשוט מתחברת לכל סוגי הרוק האפשריים... ופופ, רק של הנינטיז....ממש כלום חוץ מהנינטיז בכל מה שקשור לפופ... והיפ הופ, מיזרחית, דיכאון, טראנסים, האוס וכל מה שבינייהם אני מתעבת ונגעלת!!!!!

kalista

New member
יש פה טעם טוב לאנשים!

אני אוהב את: ג'ון כמובן,פו פייטרס,מיוז,קינגס אוף ליאון,פרנץ פרדיננד,ג'ימי הנדריקס,נייטוויש,מליסה אוף דה מואר, לד זפלין לפעמים,בלוק פרטי, נירוונה, דה קילרס,דה סטרוקס,סנו פטרול, אר אי אמ,גרין דיי, דה אייבס,הביטלס,קצת דייב נבארו,קראש טסט דומיס ולפעמים קולדפליי... ישראלי: מופע הארנבות של ד"ר קספר,מוניקה סקס,יוני בלוך, שחר אבן צור, יהלי סובול וזהו נראה לי...

idanem

New member
חח..קראש טסט דומיס...

אני מת על השיר מממ מממ מממ מממ....אחלה שיר!!

בהנחה שיש לי 600+דיסקים בבית לשמוע

אז אני שומעת הכל חוץ מ...ג'אז שאני לא מתחברת אל הסגנון הזה.אני שומעת הרבה פחות אלקטרוני מאז שיש לי ילדים. לפעמים אמביינט או בומצים.אני מאד אוהבת מוסיקה קלאסית בעיקר מהבארוק ובעיקר ווקאלית-הרמוניות וכאלו. אני לא משתגעת על ישראלי אבל את כל הקלאסיקה יש לי ובמצב רוח מתאים זה יתנגן אצלי במערכת. וחוץ מכל זה אני אוהבת במיוחד את ניל יאנג, פליטווד מק, דייר סטרייטס,פינק פלויד, ג'ימי הנדריקס, קייט בוש, הוקווינד(ממליצה לכולכם לשמוע), rush, דיוויד בואי ובטוח בטוח שכחתי עוד הרבה ואני אזכר אחר כך אבל למשנה.

heaven is here

New member
אמממ יש הרבה

פינק פלויד,אר אי אם,טראויס,דיוויד בואי,גאנס אנד רוזס,אלאניס,גרין דיי,רדיוהד,פרל ג'אם,ביטלס,אירוסמית,קייס צ'ויס ועוד... ובעברית היהודים,המכשפות,ברי סחרוף,אינפקציה,עברי לידר,איפה הילד,אביתר בנאי,רמי פורטיס,כוורת ובכלל מה שנעים לאוזן-אני שם

nutty boy

New member
אני אוהב רוק.

גם קצת בלוז מודרני, אבל אני גם מעדיף בלוז וג'אז קלאסים (אבל הכי הרבה, רוק) כל זה נכתב במקלדת הוירטואלית של תפוז. טוב נמאס, אני פשוט אעשה קופי פייסט (כי בICQ ומסנג'ר זה עובד בסדר.) אני גם מקשיב למוניקה סקס (כולל יהלי סובול) ברי סחרוף, ממש קצת הדג נחש, יוני בלוך, אהוד בנאי ומשינה.

למעלה