שלום לכולם

../images/Emo32.gif שלום לכולם ../images/Emo24.gif

שמי אורית ואני יו"ר אקים ת"א יפו ומנהלת בפורום משפחות אנשים עם פיגור אני מפנה את תשומת ליבכם לאירוע דרבי הכדורסל התל אביבי שיתקיים בשבוע הבא באיצטדיון נוקייה ביד אליהו ושהכנסותיו יהוו תרומה לאקים ת"א. זה יהיה ערב מאוד מיוחד בהנחיית מני פאר ובהשתתפות אמנים רבים ( שי גבסו, אדיר מילר, נאור ציון, רועי בר-נתן, עינת שרוף ועוד ועוד..) ניתן לרכוש כרטיסים גם במשרדי אקים ת"א בטלפון 03-5255447 מודה מראש על עזרתכם לילדים המקסימים שלנו ע"י רכישת כרטיסים למשחק אורית
ההודעה מתפרסמת באישור הדס מנהלת הפורום

angel 0f r0ck

New member
סתם בא לי לדעת..

לאיזה מוזיקה או אמנים אתם מקשיבים חוץ מהפלפלים??? אני לנירוונה,גאונס אנד רוזס,אבריל לאבין(בלי לסכול אותי), אלאניס מוריסט,דייויד בואי(חרשתי לו את הצורה השבוע
) רולינג סטון ופינק פלויד.אני גם אוהבת מאוד מאוד פופ אבל זה כבר לא משהו ספציפי-פופ יפה,איכותי,מרגש וכיפי תמיד מוזמן לביתי
עכשיו אתם.

Eloola

New member
גאנס אנ' רוזס מלכים

על אבריל דווקא כן אסקול אותך
[גאד, רוני, זו אבריל..]. כנסיית השכל זו הגאונות בהתגלמותה, נעים לשמוע גם את יוני בלוך מידי פעם למרות שהוא נמאס מהר מאוד, שייגעצ נחמדים מינוס אבל גם להם כיף להקשיב. אירוסמית פשוט ליגה, נירוונה נחמדים פה ושם.. זהו.

yoseflotz

New member
תנו לי שם של שיר טוב של גאנס אנד

רוזס כדי שאני אוכל להוריד... תודה!

Eloola

New member
אני מאוד אבל מאוד,

נגד צריבות, אבל בשביל לא להיות מניאקית, petience פשוט אדיר... יש גם את welcome to the jungle sweet child of mind paradise city knocking on heavens door [יש לי שגיאה, נכון..?, למרות שהוא חרוש- הוא אחלה שיר.]. november rain dont cry civil war... ועוד כמה שלא עולה לי...

idanem

New member
sweat child o' mine

אבל כבר תקנה את כל האלבום appitite for destraction, הנה עוד כמה שירים טובים שלהם: sweat child o' mine paradise city welcome to the jungle november rain don't cry nightrain

angel 0f r0ck

New member
ויש גם את-

mt michell out to get me black leather raw power anithing goes since i don't have you i'ts so easy 14years

the funky monk

New member
אני!

חחחח, לא נסכול אותך [: אני אוהבת את r.e.m, בלר, וייט סטריפס, פרנץ פרדיננד, ובטח יש עוד, אבל אני צריכה לחשוב על זה.... חשבתי. אין עוד

אני אוהבת

את אלג'יר, עברי לידר, רדיוהד, מיוז, מופע הארנבות של דר קספר,פו פייטרס,קיור, אסף אמדורסקי, ג'ימי הנדריקס המלך ז"ל, ולוט אנדרגראונד, אממ.. ולאחרונה התחלתי להקשיב לפראנק זאפה (טוב שנזכרתי) והוא נשמע ממש טוב...ובטח שכחתי עוד מלא...

idanem

New member
אממ...

מטאליקה, ביטלס, גאנז אנד רוסס, קווין, לד זפלין, פינק פלויד, ג'טרו טאל, יו2, טיפקס, ברי סחרוף, נירוונה, דה אלן פרסונס פרוג'קט, רדיוהד, ג'ימי הנדריקס, אריק קלפטון, ג'נסיס, איירון מיידן, מוטורהד, דה קלאש, לני קרביץ, פרל ג'אם, פרנז פרדיננט, אבריל לאבין, בון ג'ובי, קיס, לינקין פארק, ביסטי בויז, פייט' נו מור, אר. אי. אמ, דיפ פרפל, שלמה ארצי, איי סי די סי, בקסטריט בויז, וגם היפ הופ מדי פעם... יש עוד מלא..פשוט אין לי כוח לחשוב עליהם...

Rock and MetaL

New member
הנה טופ

1.rhcp 2.metallica 3.foo fighters 4.guns &roses 5.nirvana 6.green day 7.led zeplin 8.beatles 9.radiohead 10.blink 182 והנה פוסטר שקניתי היום של לד זפלין...הוא כל כך יפה (-:

משינה, מטאליקה, פוליס, סטינג, שלמי ברכה, יובל בנאי, המכשפות, תיסלם, אנוק, קצת Mago de Oz, קצת סמיתס.

SaintJohn

New member
ובכן...

אני שומע אירוסמית'. הרבה אירוסמית'
אבל חוץ מזה אני גם אוהב לשמוע זפלין, אריק קלפטון, נירוונה, וגם רוק ישראלי - אסף אמדורסקי, איפה הילד, שלום חנוך, משינה, ברי סחרוף, ארקדי דוכין, אביב גפן, יוני בלוך, הדג נחש (אמנם היפ-הופ ולא רוק, אבל הם עדיין עושים לי את זה), ונראה לי שעוד קצת ופה וקצת משם ו...זהו

lollapalooza

New member
וואה מה, עוד לא עניתי על זה../images/Emo35.gif

מממ... *חושבת* ג'ון כמובן, פינק פלויד, לד זפלין, הדורז, רדיוהד, ביטלס, קצת ג'יינז אדיקשן, פו פייטרז, ג'ף באקלי כמובן, מיוז, קצת פיקסיז. ישראלים אני כמעט ולא שומעת. רק עברי לידר, ברי סחרוף (
) ורוקפור. יש עוד די הרבה אמנים שאני שומעת, אבל אממ נראה לי שאלה בעיקר.

גיל מ

New member
אוקיי

בראש ובראשונה - ביטלס עכשיו מוזיקה לועזית: רד הוט, גאנז, מטאליקה, נירוונה, דיפ פרפל, ג'ימי הנדריקס, ארוסמית, בלאק סאבת, קווין ועוד בטח ששכחתי ישראלי: משינה, פורטיס, ברי סחרוף, מופע הארנבות של ד"ר קספר, מאיר אריאל, החברים של נטאשה, איפה הילד, אביב גפן, כוורת ועוד גם בטח ששכחתי..

אנננאא...(?)

מממ.... רד הוט, פינק פלויד ומטאליקה בעיקר... מגהדף, נירוונה, בעצם, מבחינתי, כל מה שהוא רוק זה טוב... אני פשוט מתחברת לכל סוגי הרוק האפשריים... ופופ, רק של הנינטיז....ממש כלום חוץ מהנינטיז בכל מה שקשור לרוק והיפ הופ, מיזרחית, דיכאון, טראנסים, האוס וכל מה שבינייהם אני מתעבת ונגעלת!!!!!

למעלה