שיתוף

Krishi

New member
רק לחדד...

רק במקומות שזה אפשרי עם שדה ראיה טוב וכשאין הרבה מכוניות... ולא בעיר

abcdcba

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

לאט לאט מתגלה פרצופך האמיתי! בהתחלה התהדרת בפני שאתה עושה את זה רק בכביש ריק, רק באמצע הלילה, רק בריאות טובה.. פתאום זה הופך להיות- כשאין הרבה מכוניות (אז יש מכוניות על הכביש) ופתאום אתה לא מזכיר את השעה..

samata

New member
שיט! עלית עליו...

למה חשבת גם שהוא נסע לרוסיה לשבועיים? כדי לבקר משפחה? פחח...המשטרה עלתה עליו בדיוק כמוך...

lsd600

New member
אתה צריך לבכות...

במצב שלך הייתי בוכה כשאחרי כל נסיעה אתה צריך לעשות ברכת הגומל.

Krishi

New member
הכי הורגת אותי החוצפה שלך

ושל מעט האנשים שבעדך פה. באים אליכם אנשים עם ניסיון יותר גדול משלכם, עם ידע יותר גדול משלכם (גם כאלה עם ניסיון וידע יותר גדולים משלי) ומסבירים לכם מה המצב באמת, ואתה ושכמותך פוסלים אותם ברוב חוצפתכם עם ה-0 ניסיון והבקושי ידע שיש לכם על דברים כאלה בהנהיגה. ותאמין לי אני לא אומר ברכת הגומל אחרי אף נסיעה שאני מסיים. אני אפילו לא מאמין שנגררתי לויכוח עם ילד שיש לו בקושי ניסיון וידע שחושב שהוא יודע הכל הכי טוב מכולם

lsd600

New member
אתה נוסע על 160 ומדבר על ניסיון.

אני יכול לנסוע גם על 340 קמ"ש ולצאת בשלום. זה לא מראה על חוכמה וזה לא העניין. נהג אמיתי עם ניסיון, לא מנסה אפילו להגיע ל-160 (גם בדרך ריקה לגמרי, אדוני המהיר ועצבני הכריש), אתה עוד מתגאה בזה, בא לספר לכולם בפורום, חתיכת צעיר אידיוט שכמותך. היום אתה יוצא בשלום, מחר אין לדעת מה מחכה מעבר לפינה, ואל תדבר על הניסיון שלי כי אתה לא מכיר אותי ולא ראית מעולם איך אני נוהג.

Krishi

New member
רואים שאתה לא יודע מה אתה מדבר

אני אולי לא יודע איך אתה נוהג, אבל מהשטויות שאתה מוציא מפה אני רואה שידע אין לך בשיט. נכון שלא כל נהג אמיתי עם ניסיון מנסה להגיע ל-160. אבל מה שבטוח זה שכל נהג עם ניסיון יודע שיש פה מקומות ויש זמנים שאפשר לנסוע בהם מצויין על 160.

Krishi

New member
זה שאסור זה ברור לכולם כולל אותי.

הויכוח פה זה האם זה בטיחותי בכל זאת למרות שזה אסור.

lsd600

New member
עזוב, אני לא מתווכח.....בזה זה נגמר

"אף-פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ויגבור בעזרת ניסיון".. תשובות יהיו לך תמיד, לא משנה מה. גם אם שוטר יתפוס אותך על 200 בכביש החוף, תנסה להסביר לשופט שזה בסדר ואתה זכאי, כי זה "בטיחותי", נכון, עמלץ לבן?

Krishi

New member
נכון.. טעות של שהתחלתי להתווכח...

לא אמרתי שאני אנסה לצאת מזה כי ברור לי שזה נגד החוק. כל שנותר לי זה לבכות למה יש לנו הגבלות מהירות מטומטמות כאלה ולקוות לא להיתפס.

adidas88

New member
אה וד"א

הם לא מטומטמים והם לא שואלים "יש לך משהו חשוד באוטו?" זה סתם בדיקת רשיונות רגילה...

adidas88

New member
../images/Emo207.gif עצמי

אם תופסים אותי בלי ביטוח (בלי המסמכים עליי)... אני יכולה לקבל דו"ח או שזה כמו הרייונות שאני צריכה להראות בתחנה תוך 24שעות?

למעלה