שיתוף

adidas88

New member
../images/Emo32.gif שיתוף

היום עצרה אותי משטרה פעם ראשונה איזה פחד!!!! היה שוטר והיתה שוטרת והיא ביקשה רשיונות והכל ולא להילחץ-ראתה שאני מתה מפחד
קיצר היא אומרת לי שאין לי ביטוח!!! איזה פחד! איך אין לי??? ואמא שלי תמיד אומרת לי שאני לא עולה לשום אוטו בלי ביטוח ולא נוהגת על שום אוטו בלי ביטוח ופתאום לי אין ביטוח?? אז התקשרתי לאמא ואמא דיברה עם השוטרת
והיא אמרה לי שזה לא בסדר ופעם הבאה קנס! אבל הפעם היא מוותרת לי-איזו חמודה (אמא אמרה לה שיש ביטוח אבל הטפסים בתיק שלה ולא שלי אז השוטרת נזפה בה וויתרה לי
) לא כל השוטרים רעים

MrJacKasS

New member
יוווו גם אני רוצה !!

אוף אף פעם לא עצרו אותי שוטרים ..ואני כולי נהג פשע ..שיעצרו אותי כבר חחח סתם .. האמת עצרו אותי פעם אחת בתקופת המלווה לבדיקה שיגרתית אבל כל החבר'ה מספרים סיפורי שוטרים מצחיקים שגם לי בא אחד חח

kfktj

New member
אני כבר איבדתי אמון שיעצרו אותי

חבל כבר הכנתי משפטים מראש כגון- השוטר: "יש לך משהו חשוד באוטו?" אני: "רק שנייה אני אוציא רק ת'מטול רימונים" למרות שאני נוהג מדי יום עוד לא עצרו אותי לבדיקת רשיונות וכו'...כבר חודשיים שאני לא שם ת'שלט של הנהג חדש אבל לא מהסיבה הזאת (מסיבות טכניות, קצת בעייתי עם האוטו שלנו) בכל מקרה אני מוכן לעמוד בקנס של ה200 שקל אם יבחינו בזה.

adidas88

New member
היה לי את שלט

אני תמיד דואגת לפני כל נסיעה שהוא שם! הם הלכו למאחורי האוטו אבל לא יודעת אם בשביל זה ...יכול להיות שכן...

Krishi

New member
מה הסוד שכן יעצרו?

תהיה נהג טוב כמוני ופריק של מהירות, זה יספיק בשביל כמה דוחות שיגרמו לך לפשיטת רגל...

MrJacKasS

New member
אחי

אתמול המחוג מהירות נגע לראשונה אצלי על ה160 תגיד שזה לא פריק של מהירות אני סתם צוחק בקטע הזה ..משהו כמו שיעצרו לבדיקה שגרתית ואני אשחק אותה שיכור ..חח כן כן, משעמם לי בחיים

Krishi

New member
אחי

זה שהמחוג שלך הגיע ל-160 זה לא אומר בהכרח שאתה פריק של מהירות. כל פעם שאני עולה על ההגה אני פשוט חייב לנסוע מהר... לפעמים אני מצליח לרסן את עצמי ולפעמים לא, בעיקר אם אני בכביש מהיר... תאכלס 160 זה מהירות שיוט שהייתי נוסע בה כשאני על כביש מהירות ורחב/בעל שדה ראיה גדול. פעם המחוג על הסובארו אימפרזה הראה 190... אבל אני בספק גדול שזאת אכן הייתה המהירות כשלפי היצרן המהירות המקסימלית של הסובארו זה 174 אם אני לא טועה (לפני שמתחילים לעלות עלי פה, זה היה ב-2 בלילה, בכביש 44 שבין ראשון לאשדוד, ולא הייתה נפש חיה באזור)... אני אומר לך.. אם אני אמשיך לנסוע פה אני אפשוט רגל או אגמור בבית כלא או משהו כזה... והכי מעצבן שאני פאקינג יודע לנהוג ומתי אפשר להאיץ ומתי לא... ויש לי רפלקסים ממש טובים... ואני לא מסכן אף אחד... חוקים מטומטים... תאמין לי על תשחק אותה עם שוטרים... חבל סתם שיעכבו אותך ליותר ממה שצריך... תעשה הכל מהר ומה שאומרים לך והעיקר שיעזבו אותך בשקט. אלא אם כמובן הם מאשימים אותך במשהו לא צודק... אז אפשר לעשות סצינה

abcdcba

New member
שניכם מסכנים את עצמכם ואת הכביש

חוקים דפוקים?? אני חושב ששנינו יודעים מה היה קורה אם כולם היו נוסעים בכביש על 160! מה דפוק בחוקים?? ובכל מקרה- חוק זה חוק- זה שאתה לא מציית לו ועוד מתלהב בפורום כאילו זה "הטבע שלך" (לאף אחד אין "טבע" שהוא חייב מהירות- זה סתם בולשיט) רק הופך אותך לעוד יותר ילד קטן שמסכן את עצמו ואת הכביש. כמה זמן אתה נוהג בסך הכל שאתה חושב שאתה כל כך טוב שאתה יכול לסוע 160 בכביש? ממתי כל אחד שעולה על הכביש חושב שהוא שומאכר? אני מתפלל שאף פעם לא תגרום לתאונה ושאף אחד לא צריך לשלם על "הטבע" שלך

Simbbam

New member
אתה יודע משהו?

התווכת עם כל העולם בדיונים קודמים שכמה זה לא בטיחותי לנהוג יחף ומה יקרה אם תחטוף מכה ובלה בלה בלה וזה מסוכן. ובכלל, אני רואה אותך לרוב מצדד בצדדים ההכי בטוחים של דבר. אז מה קרה במהירות?! עיברות מהירות לדעתך הן סתם קשקוש? אתה מבין שלנסוע במהירות גבוהה מדי זה בערך הדבר הכי הכי מסוכן שנהג יכול לעשות, בלי כל הקשקושיידה של כן לנהוג עם נעליים או לא? אתה לא קולט שאין דבר יותר מסוכן מזה על הכביש?

samata

New member
בטח שלא

ולראייה מדינות כמו גרמניה, שם לנסוע על 160 בכביש מהיר זאת נורמה. מה עוד שיגאל אומר שהוא נוסע מהר מאוד רק בכבישים ריקים לחלוטין ופתוחים מבחינת שדה הראיה...אז נכון שחוקית זה אסור, אבל כל עוד הוא לוקח את הסיכון הזה על עצמו בלבד - אין בכך כל בעיה. אם הוא יעשה תאונה הוא יהרוג את עצמו ולא אף אחד אחר, שלא כמו במקרים אחרים (כמו המקרה של נהיגה יחפה), שאם הבנאדם תיתקע לו הרגל אז הוא יכול לגרום לתאונה עם כלי רכב אחרים. לפרוטוקול: אני כמו יגאל...כשיש כביש ריק אני לא יכול שלא לבחון את האוטו שלי (ובינינו, כמה אפשר להוציא ממנוע 1.6 מחורבן?
)....אז ל-190 עוד לא הגעתי (ועם הקורולה שלי אני גם לא אגיע), אבל 160 בכביש ריק ב-2 בלילה? בכיף אפילו... נ.ב (ל-Simbbam): נהיגה בשכרות. נהיגה תחת השפעת סמים. "לחתוך" נתיבים באיילון ב-130 קמ"ש באמצע היום. נהיגה עם פלאפון (בלי אוזניה או דיבורית). הנה לך בשליפה מהמותן 4 דברים יותר מסוכנים מנסיעה מהירה בכביש ריק באמצע הלילה.

abcdcba

New member
מביא לי את גרמניה בתור דוגמה ../images/Emo6.gif

הכבישים בגרמניה שונים והמצב שונה- אל תביא שום דוגמאות משם. תחשוב שכל אחד היה נוסע על 160 כשבא לו.. זה נראה לך הגיוני? זה לא נראה לך מסוכן? אם אתה תסע "כשהכביש ריק" על 160 ופתאום עוד אחד יבוא על 160?? זה כבר לא נראה מסוכן? ויש כאן סיכון מעבר לסיכון של עצמו! יש כאן סיכון לרכוש! יש כאן סיכון לתשתיות! יש כאן סיכון למכוניות אחרות שיכול להיות שהוא בכל זאת לא שם לב אליהם!

samata

New member
פחח

אני דיברתי על נהיגה במהירות גבוהה כשהתנאים מאפשרים (כביש ריק ובעל טווח ראייה למרחק מספק)...אם אתה רוצה להכניס לסיפור עוד 10 מכוניות שנוסעות במהירות גבוהה - אל תכניס את זה להגדרה שאני נתתי. ובארץ ישנם מספר כבישים בעלי תשתית שלא יורדת מאירופה. דוגמא לכך: כביש 6. מכוניות נוסעות שם על 130-160 באופן קבוע, ואחוז התאונות בכביש הזה הוא קטן מאחוז התאונות בשאר כבישי הארץ (באופן יחסי כמובן). ככה שאם עושים את זה בצורה מבוקרת ועם יכולת - לא קורה כלום. וכמו שיגאל כבר אמר - מהירות היא ממש לא הגורם מספר 1 לתאונות הדרכים בארץ. לא מתקרב לכך אפילו.

abcdcba

New member
אבל

היא גורם לתאונות- מה אכפת לי אם ראשון ברשימה או אחרון- היא גורם ברור ומובהק לתאונות דרכים בישראל!

למעלה