שיתוף

lsd600

New member
תעודד תעודד...

זה מה ש"לימודי נהיגה ותאוריה" מלמדים היום?

MrJacKasS

New member
שמעת על כביש 6?

הכביש הזה יכול לסבול אפילו יותר מ-160 אבל למה ללכת על כביש מהיר בתשלום, כשאפשר לנסוע במהירות הזאת על כביש החוף או גהה? אני לא מתכוון כללל הזמן לנסוע על 160.. אלא רק מתי שהכביש פנוי (שעות הלילה) קח לדוגמה את כביש הערבה אין אחד שם שנוסע על 90, כי זה פשוט מגוחך. הכביש אמנם דו סיטרי בעל נתיב אחד (ולפעמים 2) לכל כיוון, אבל רוב הזמן הוא פנוי לחלוטין ושדה הראייה רחב מאד, אז למה לא?

lsd600

New member
נכון

ואפשר לסגור גם 210 בכביש 6 אם יש לך רכב שמאפשר זאת. כל אלה שיש להם ספק, קחו כמה דקות על כביש 6 בשעה טובה ותיווכחו שניתן לעשות זאת.

wil

New member
הדיון הוא לא על האם ניתן אלא על האם

ניתן באופן שלא יוצר סיכון מעבר לסיכון הרגיל שבנסיעה ברכב. (רק רציתי לחדד את הנקודה) ולגבי כביש 6 - אכן שם 160 זה בכלל לא קרוב לגבול האפשרי, מה שמגביל אותך שם מבחינת בטיחות זה יותר מה הרכב והצמיגים שלך מסוגלים לסבול בלי רעידות והתחממות יתר (בהתאמה). בקורולה למשל מעל 160 כבר מתחילות רעידות וברור שהאוטו לא מאוד מרוצה מהעובדה שהוא נוסע קרוב למהירות המירבית שלו.

MrJacKasS

New member
יאללה עזבו את הדיון הזה

עם כל מה שקורה בצפון מה שחשוב זה שצה"ל יכנס באמאמאמא של הלבנונים ושהשבויים יחזרו הביתה

M o l

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifשימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

נמאס לנו, המנהלים, להעיר על צורת התבטאות בפורום. בשרשור הזה (וגם בשרשורים אחרים) מספר גולשים (ולא ניתן לכנותם טרולים או עושי בעיות אלא גולשים ותיקים בפורום) משתמשים בשפה לא נאותה בעת ניהול ויכוחים עם גולשים אחרים. אין צורך להשתמש בשפה לא נאותה בזמן ויכוח גם אם אתם בטוחים שאתם אלה שצודקים. אני מבקש שתשימו לב לזה, דרור ואני מתעסקים בזמן האחרון יותר מידי בלעשות סדר בפורום. זה סתם פוגע בפורום, חבל. בתקווה שתהיה לנו שבת שקטה, יגאל.

samata

New member
אוף, לא רוצה ממך כבר אאודי ../images/Emo10.gif

שבת שלום לכולם, ומי ייתן והיום נוכל לחגוג עם ראשו של נסראללה על המנגל.

Krishi

New member
?!

להגיד על מישהו שהוא ליצן זה להשתמש בשפה לא נאותה? קצת הגזמת הפעם נראה לי...

למעלה