ומי שרשום באתרים אחרים,ירשם גם שם ביזבוז זמן לדעתי.
ח חי יחידה New member 14/10/05 #152 אין לי מושג אילן יש לי איזה שני כרטיסים ואין לי מושג גם למה לפעמים כשמשעמם לי אני נכנסת קוראת אפילו בלי אפשרות לענות וטוב שכך
אין לי מושג אילן יש לי איזה שני כרטיסים ואין לי מושג גם למה לפעמים כשמשעמם לי אני נכנסת קוראת אפילו בלי אפשרות לענות וטוב שכך
ט טלה צפוני New member 14/10/05 #99 ../images/Emo46.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo46.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
R Rinattt New member 14/10/05 #102 ../images/Emo12.gif איך נבהלתי... כבר באתי לברוח מהפחד... טלה מרוקאי ועצ'בני זה מסוכן...
R Rinattt New member 14/10/05 #116 ../images/Emo12.gif רך? אז אולי תשנה את הניק לעגל? כמו בפירסומת הישנה... עגל רך עגל רך אני אוהב אותך כל כך... חחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo12.gif רך? אז אולי תשנה את הניק לעגל? כמו בפירסומת הישנה... עגל רך עגל רך אני אוהב אותך כל כך... חחחחחחחחחחחחחחחחח
פ פנטום הצט New member 14/10/05 #107 אני דווקא צחקתי ממך... חשבתי שאני הליצן היחיד בעיר המשעממת הזו...
R Rinattt New member 14/10/05 #111 אבי... פסדר... עכשיו ברגע זה יוצאת בתופים ומחולות ובצעד תימני לכיוון המטבח מוציאה קמח ומתחילה...
R Rinattt New member 14/10/05 #117 אהההההההה? מה לא גילו לך שאני ילדה תמימה? מה זה זה? בן נעוות המרדות... סתםםםםם, האמת לא 'בנתי מה קשור הטי ניי ניי לבננה... מה בקשר לטיול קראוונים? ומי קישט לך את החתימה? ואיזה מסר אוהב לשלוח לך? ומתי פסח שאוכל לשאול הכל... טוףףףףף, הלכתי הלכתי...
אהההההההה? מה לא גילו לך שאני ילדה תמימה? מה זה זה? בן נעוות המרדות... סתםםםםם, האמת לא 'בנתי מה קשור הטי ניי ניי לבננה... מה בקשר לטיול קראוונים? ומי קישט לך את החתימה? ואיזה מסר אוהב לשלוח לך? ומתי פסח שאוכל לשאול הכל... טוףףףףף, הלכתי הלכתי...