ורדדדדדדדדדדדדדדדדד גאולי תימן זה מגעילי תימן... אליכין זו רמה אחרת...
R Rinattt New member 13/10/05 #86 ורדדדדדדדדדדדדדדדדד גאולי תימן זה מגעילי תימן... אליכין זו רמה אחרת...
י יערית New member 13/10/05 #85 לא ראיתי עדיין אבל יודעת שאין על ג'ניפר לופז בריקוד,היא החלום הרטוב שלי....בריקוד כמובן
פ פנטום הצט New member 14/10/05 #133 בכיתי בסרט הזה... כי מישהי עם עקבים דרכה עלי בדרך לכיסא שלה... אבל אהבתי כל רגע ממנו...
פ פנטום הצט New member 14/10/05 #135 הלכה לפיפי... כשחזרה אני כבר הייתי מוכן בישיבה מזרחית על המשענת...
ס סוף עונה New member 14/10/05 #136 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מדמיינת אותך עם הישיבה המזרחית והגב והראש אחורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מדמיינת אותך עם הישיבה המזרחית והגב והראש אחורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פ פנטום הצט New member 14/10/05 #137 במפגש הבא שאגיע (ב"ה) מבטיח לעשות לך שידור חוזר... ואני מדמיין אותך מגיעה עם החומוס שלך מציגה לי אותה ואומרת: "אורן תכיר, זו מזל". ואני אחשוב לעצמי שאני זוכר אותה שעירה פחות ויפה הרבה יותר...
במפגש הבא שאגיע (ב"ה) מבטיח לעשות לך שידור חוזר... ואני מדמיין אותך מגיעה עם החומוס שלך מציגה לי אותה ואומרת: "אורן תכיר, זו מזל". ואני אחשוב לעצמי שאני זוכר אותה שעירה פחות ויפה הרבה יותר...
ס סוף עונה New member 14/10/05 #138 ../images/Emo6.gif תיזהר ממזל היא אוהבת להכנס לכל מיני כוכים ומחילות או שבעצם אל תיזהר, תהנה חחחחחחחחחחחחח גם הפרווה שלה תעשה לך נעים לא יודעת מה איתך, אבל אני..........אני פורשת למיטה לילה טובבבבבבבבבבבבבב
../images/Emo6.gif תיזהר ממזל היא אוהבת להכנס לכל מיני כוכים ומחילות או שבעצם אל תיזהר, תהנה חחחחחחחחחחחחח גם הפרווה שלה תעשה לך נעים לא יודעת מה איתך, אבל אני..........אני פורשת למיטה לילה טובבבבבבבבבבבבבב
פ פטיש חציבה New member 13/10/05 #33 הבודהה נמצא בנמל ת"א על הפינה של האסקייפ אני אהיה שם בסביבות 22.00-22.30 דורון
פ פטיש חציבה New member 13/10/05 #44 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבלי מסרים בבקשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני אהיה שם כמו שכתבתי. מי שרוצה לבוא מוזמן
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבלי מסרים בבקשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני אהיה שם כמו שכתבתי. מי שרוצה לבוא מוזמן