אוי,נכון
ס סוף עונה New member 13/10/05 #23 זה בסדר תמוש ../images/Emo24.gif יש אחד "סיזר" בשרשור של קורא ומבין שכינה אותי "זקנה משועממת ומתוסכלת" תני להם, יום כיפור היום, תני להם להוציא. לפחות הם עוזרים לי להסית את המחשבות האמיתיות שיש לי היום
זה בסדר תמוש ../images/Emo24.gif יש אחד "סיזר" בשרשור של קורא ומבין שכינה אותי "זקנה משועממת ומתוסכלת" תני להם, יום כיפור היום, תני להם להוציא. לפחות הם עוזרים לי להסית את המחשבות האמיתיות שיש לי היום
א אילן עיניים ירוקות New member 13/10/05 #24 תני לנו? משום מה את משחקת אותה תמיד תמימה שלא יודעת מכלום...תמיד את יורה את הירייה הראשונה מבליגים לך פעם פעמיים אבל מסתבר שאת אוהבת את זה אז משתפים איתך פעולה...
תני לנו? משום מה את משחקת אותה תמיד תמימה שלא יודעת מכלום...תמיד את יורה את הירייה הראשונה מבליגים לך פעם פעמיים אבל מסתבר שאת אוהבת את זה אז משתפים איתך פעולה...
א אילן עיניים ירוקות New member 13/10/05 #25 תמוש,את לא בעיניינים לא היית פה ביו ם כיפור...החברה שלך תמימה כמו גנב שניתפס אבל הוא לא מודה...
ר רות 2 New member 13/10/05 #28 ואללהה........ מתוקה.. הילדים פה לידי צוחקים איך הם לא שבו על כזה שם מקורי לכונפה......... רק טוב......!
ואללהה........ מתוקה.. הילדים פה לידי צוחקים איך הם לא שבו על כזה שם מקורי לכונפה......... רק טוב......!
ס סוף עונה New member 13/10/05 #91 נכון שהיא מתוקה? ../images/Emo99.gif נשבעת לך רות, אני לא שומעת אותה בכלל, כל הזמן ישנה הכונפה הזאת. הבת שלי חזרה במיוחד מאבא שלה כדי להיות איתה, אבל התאכזבה לגלות שהיא ישנה..... שוב.
נכון שהיא מתוקה? ../images/Emo99.gif נשבעת לך רות, אני לא שומעת אותה בכלל, כל הזמן ישנה הכונפה הזאת. הבת שלי חזרה במיוחד מאבא שלה כדי להיות איתה, אבל התאכזבה לגלות שהיא ישנה..... שוב.
ת תימניה 68 New member 14/10/05 #155 מדוע אין באפשרותי לראות הודעה ששלחתי הבוקר, חיפשתי את ההודעה ולא מצאתי. אולי מישהו/י יכולים להאיר את עיניי. ושבת שלום לכוללללללללללללללללם.
מדוע אין באפשרותי לראות הודעה ששלחתי הבוקר, חיפשתי את ההודעה ולא מצאתי. אולי מישהו/י יכולים להאיר את עיניי. ושבת שלום לכוללללללללללללללללם.
D deena New member 14/10/05 #156 תשני את אופן הצפיה ל: 'הודעות שלי'. ולשאלות טכניות, עדיף לברר בפורום תמיכה בתפוז. שבת שלום