שישי שבת

בטח יש על מה לשוחח

אני היתי רוצה לשוחח כיצד הגרושין השפיעו על חיינו לטוב או לרעה? איפה נכשלנו? ולמה איבדנו אימון במידה מסוימת? וכו` וכו`

Rinattt

New member
חחחחח 'פגרת...

ואני גיליתי היום שלגרוש שלי יש אינטרנט... הוא לא ידע להוזיז את העכבר עכשיו הוא מומחה גדול...

אוי..אל תשאלי שלי אפילו לא..

ידע איך הורגים גו'קים (ושלך רק לא יודע לגעת בעכבר
לפני שהגרוש שלי התחתן באחד המקרים שניסה שוב להחזיר אותי אליו סיפר לי שהוא גולש בתפוז ובא לו להתכתב איתי בצ'ט
נשבעת לך נבהלתי ולא רק שנבהלתי התכתבתי איתו כמה דקות והוא היה בדיוק כמו המוזרים האלה שכותבים שטויות..אוי לאן הגענו ..איזה מתורבתים הם נהיו להתעלף... פעם הוא לא ידע מה זה סיפולוקס

השאלה אם זה עשה לך טוב?

יתכן שגלישה וקשר עצים עם כל כך הרבה אנשים רק מבלבל לנו את המוח ולא נותן לנו אפשרות לבנות משהו אישי משלנו מחדש... נקודה למחשבה!

אל תדאג האיש היקר שלי ישן

ואני משלימה שעות פורום של הימים האחרונים לא יותר מזה והאמת שהשקט הזה בבית מוזר שהילדים שלי אצלו
בא לי שהבן שלי יתעורר לשרותים כמו תמיד יבוא אליי יחבק אותי ויגיד לי כמו איש קטן "אמא מאוד מאוחר לא פלא שקשה לך לקום בבוקר
" האינטרנט היה סתם תרוץ מצחיק אבל הגרושין לימדו אותי המון על החיים בכלל על אהבות על קשרים על פרדות על עצב ועל לבדות

Rinattt

New member
תגידי את מעשנת סיגר?

יאללה למיטה... עפתי לישון... לילה טוב...

גם אותי זה לימד הרבה.

המון בכי המון כאב המון שברון והמון המון פחד ממה יהיה ואת כל זה עברתי

Rinattt

New member
אני גיליתי...

שאף אחד לא יכול לשנות אותי, אני זו אני! איפה נכשלתי? ניסיתי להיות מה שהוא רצה, זה בכללי, כמובן שלא אפרט... ולא איבדתי שום אמון, להפך, מאמינה יותר בעצמי, ביכולות שלי, במטרות שלי, ובעתיד שלי. וגם בזוגיות... (שתבוא עלינו לטובה, עוד כמה שנים... כשאגדל)

אגב,

נתקלתי באיזה נתון סטטיסטי משונה, לפיו 80% מהגרושים חיים שוב בקשר זוגי תוך חמש שנים. נשמע לי משונה- אבל אין לי נתונים סותרים. כבר מכינה לי טבלת יאוש.

Rinattt

New member
אם זה ממינה צמח...

אז 80 אחוז שזה נכון חחחחח יופי, יש לי עוד 3 וחצי שנים לעשות חיים, ז"א אהיה בת 32, בהחלט גיל שאפשר להתחיל... ואפרופו פרסומות, הפרסומת האהובה עלי, ג' יפית, מדגימה עם הקטשופ ושאר ליכלוכים על בגד ו... הופ... הכל נקי... והכל בזכות אבקת כביסה ______.

קונה גם את זה

אם 80% מזה נכון, והיא טעתה תמיד לאותו כיוון, זה עדיין מותיר אותנו עם אחוזים די אופטימים
.

לילה טוב לכל המתוקים והמתוקות .

אני הולך ליפגוש את המיטה ולהעניק לה את היחס המגיעה לה .

לילה טוב לכל המתוקים והמתוקות .

אני הולך ליפגוש את המיטה ולהעניק לה את היחס המגיעה לה .בייי

קטע מתוך אוטוביואגרפיה-המין איתו

הוא בא והעיר אותי "קומי" נענתי לו ,משך בשיערות והקים אותי לכיוון המפשעה שלו "קחי אותו כמו שאת יודעת" ביקשתי שיניח לי אבל אצלו אין דבר כזה לא היה מילה "לא"ישר לקח את הסכין מתחת לכרית שלו הצמיד את החוד של הסכין לפה ופתח את הפה משך בשיערות הוריד את ראשי , לא היית ברירה אלה רק לרצות אותו , ואז התקרב וחדר לתוכי ללא שום חשבון כאילו אני בובה ללא רצונות וללא רגשות . כך חייתי 14 שנים ללא חשק לחיות הייתי מהלכת חייה אבל למעשה הייתי מתה, וזה רק קטע קטן מאוד , אנשים מדברים על סבל , צודקים אנשים ! אנשים אל לכם לרחם על עצמיכם תמיד תסתכלו על צרות של אחרים ואז הכל מתגמד לעומת צרותכם . שבוע טוב ! שבוע של שלווה

למעלה