שיר שכתבתי

Unflushable

New member
../images/Emo32.gifשיר שכתבתי

נתחיל בכך שאני כבר לא כותב פה, אבל אני נכנס לפה כל הזמן, פשוט אין לי מה להגיד, ו-שאני ינסה לכתוב פה יותר שוב ושחזרתי מטיול שנתי, 3 ימים של דיונים אינסופיים על הזהות המינית שלי עם כל מיני נודניקים, וכ"ו. רציתי לשתף אתכם בשיר שכתבתי. תגידו לי מה דעתכם..... זה לפי המנגינה של: Just Be A Woman של לני קרביץ.., וזה נכתב לךסתם חבר שלי, לא בן זוג או משהו (אבל מי יודע...) Just Be A Shai-אני כשאני איתך, אני כה מאושר ואתה גורם לי, לשמוח מהיום ועד מחר באינטרנט, יש לנו כה חיים כל האחרים, לידינו מתגמדים but i just want you to be true just be a shai אוהב ומלטף just be a shai מחבק ותומך אני מודה, לך כל כך כי בגללך, אני לא מרגיש כה מדוכדך כשאנחנו, נפגשים במפגש העולם נהיה, הרבה יותר וורוד כשאנחנו לוחצים את היד, מאושר אני עד דמעות but i just want you to be true just be a shai אוהב ומלטף just be a shai מחבק ותומך JUST BE A SHAI כל הזכויות שמורות לדיסק שלי, אדריאן ברודי, בהוצאת Title Underground 2004

דדיבום

New member
אתה אכן מאוהב../images/Emo99.gif

שי, או מי שאתה, אין ספק שלכתוב שיר או סיפור זו דרך נהדרת להתחבט בלבטים קשים שמלווים את הגיל המטריף הזה,וטוב שאתה עושה זאת. זכור זאת ! עשה את מה שאתה הכי אוהב ואותו אתה רוצה מאד,גם אם יהיה מישהו שיחשוב שזה לא נכון או "לא יפה". אתה צריך להתמודד עם הבחירה שלך, ואם תהיה שלם עם החלטתך לבחור את מה שאתה שאתה הכי אוהב,והכי רוצה, לא תצטער. מחזיק לך אצבעות.

Unflushable

New member
זה חבר שלי...

(לא זה שבשיר) נתתי לו קישור ושכחתי שהשם משתמש שלי מחובר שם, אז לא כתבתי איכסה על עצמי...

TwelveEyes

New member
מממ...

תשמע, אני לא אוהבת קטעים כאלה כי הם מאוד, אה, צ'יזי. לא שאני לא מעריכה את המאמץ שלך, אבל אותי תמיד הביך לקרוא שירים כאלה, אפילו אם הם מדברים על אנשים שאני בכלל לא מכירה. אחד מהפאקים שלי, מה לעשות... אבל סחטיין, שמעתי את זה ביחד עם השיר המקורי ברקע וזה נחמד מאוד

TwelveEyes

New member
../images/Emo32.gif פאקינג וואו!!!

חברע, עשו את השאלון הזה: http://www.okcupid.com אם עונים על כל השאלות בכנות, הם נותנים לכם פרופיל עצמי ממש מדוייק. כך לפחות היה אצלי: מסתבר שאני גרזן מלחמה!
ואל תשכחו לפרסם תוצאות!

DecayCell

New member
אל תהיה חנון? יש לך דרישות, אדוני!

סגרתי את זה, אז אין לי קישור... אני אעשה אותו שוב או משהו ואז אני אשים.

As I Am

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

הממ, הם צדקו, פחות-או-יותר... לא בטוחה. o_O יצאתי - The Nurse. הא..? x.x הו, ואני ההפך הגמור מדנה, מסתבר. :x

למעלה