שירשור תמונות

Jerald_Admonds

New member
../images/Emo32.gif שירשור תמונות

אם יש לכם אי אלו תמונות שקשורות למאגיה באופן ישיר או בעקיפין, השירשור נותן לכם מקום לשים אותן!
יש לי אישור מארדן(Rainbird) לשים תמונות שלו אז אני אכלול גם אותן.. בכל אופן Here goes.. התמונה הראשונה היא שלי ושל ארדן אחרי וועידה של מאגים בצפון לפני מספר חודשים. הנוף שהוא נורא יפה -אבל לא קולטים אותו בתמונה- הוא של הכינרת הנשקפת מהמרפסת של ביתו של ארדן.

Jerald_Admonds

New member
התמונה הבאה

היא לכל אלו שפיספסו את ארדן כשהתארח בתוכנית ההיא בערוץ ביפ בכבלים הדיגיטלים.

Jerald_Admonds

New member
הלאה..

התמונה הזאת לא קשורה כל כך למאגיה, אבל מדובר בטבעת בעלת עיצוב דומה לטבעת שפעם הייתה לי. טבעת שנגנבה בזמן כנס פורום מאגיה של האתר פיצוץ ז"ל לפני כמעט שנה. ותהיתי אם מי מהמטאליסטים בינכם יודע איפה אני יכול להשיג אחת חדשה. בתודה מראש.. ו

אני יודע,

תיכנס ל-ebay ותחפש gothic\ rings ותתעלם מכל ה"בלי רינגס"- טבעות בטן כי הן נורא מעצבנות. אגב, בתמונה של האירוח בטלוויזיה, מה ארדן החזיק ביד?

Jerald_Admonds

New member
אתם יבשים

או שאני היחידי עם מצלמה או סורק.. הנה תמונה שצילמתי בעת סיור לילי בעיר. סביר להניח שזה נכתב על ידי צוציקים, אם מישהו מכם מהעיר שלי, והוא מכיר אותי, והוא כתב את זה.. אז תלונות בנוגע לכך שקראתי לכם צוציקים אפשר להפנות ל.. במידה ואתם מחבבים אותי, אליי. במידה ולא, לבצלאל טביב. תודה.

LeeCooper69

New member
אתה יכול להשיג ב....

שינקין- בבוטן (שינקין 4) או בדיזינגוף בחנות שנקראת Koma ליד מועדון הקומה (שהוא מועדון של מטאליסטים, אם תרצה). אגב, תבחין בין הקומה של המטאליסטים לבין הקומה טו (Koma two*) של ההומואים.

Jerald_Admonds

New member
חחח תודה:)

אבל עד שאני אגיע לת"א.. ותודה גם לקינג בצהוב, אבל אני לא קונה דברים מהרשת.

LeeCooper69

New member
במקרה אני גר באיזור ^__^

אני יודע שיש הרבה בדימונה. ואני חושב שיש הרבה שטויות כאלה בהפנינג וחנויות מהסוג הזה. אתה יודע שיש בקניון בב"ש הפנינג בקומה השנייה. חוצמזה צתריך להיות בטח בביג איפהשהו..... לא קרה שחיפשתי משהו ולא מצאתי שם. כל הזבל קיים שם. אני אחפש לך גם חנויות כאלה באופקים.... אה, כן- ויש גם בשוק הבדואי בב"ש. ובשוק הרגיל. אל תשאל אותי ימים... אני לא יודע

Jerald_Admonds

New member
אם נורא ישעמם לי

אני אעלה מחר על מדים ועוזי ואלך מחר לחפש את הטבעת שם. מעניין אם יש לי מספיק כסף.

Unblessed

New member
טבעות כאלה יש בתומר, חנות

בדיזינגוף סנטר, ת"א. אם גם אתה מאלה שנפגשים עם ת"א פעם בשנה (עיר מסריחה) אז אני ראיתי גם בחנות של טורקיז, בקניון הנגב, ב"ש.

ocean gypsy

New member
...

יש הרבה טבעות אצבבע ב"תומר" שבדיזינגוף סנטר, או בשנקין..או בכלל בכל אזור תל אביב תוכל לימצוא הרבה טבעות מסוג זה.

shining moon

New member
שאלות....../images/Emo13.gif

בני כמה אתם?
מי זה מי?
ולמה לעזאזל הוא רוקח שיקוי אהבה למנחה?
לא יודעת למה לי זה לא נראה

Jerald_Admonds

New member
טוב אז:)

אני בן 19 באוגוסט ואם אני לא טועה ארדן הוא בן 19. אני הבחור היותר נמוך שלובש שחור. למה הוא רוקח? זה תוכנית טלוויזיה, כניראה היו צריכים אקשן. תשאלי אותו. מה לא אמור להראות בזה?

shining moon

New member
אההה גם לי יש יומהולדת באוגוסט../images/Emo3.gif

ומה לא נראה לי בזה? אני לא יודעת זה לא נראה לי דבר כזה שצריך להראות בטלוויזה כזה..."תראו יש כאלה שיקויים מגניבים שכול אחד יכול להכין והם מביאים אהבה" אם כבר להכין שיקוי בטלוויזה(שזה כבר לא ממש בסדר מבחינתי אהל איך שבא לו) אז בטח לא שיקוי אהבה כי בדיוק מסיבות כאלה יש אנשים כמו בסקר שנכנסים ואומרים אנחנו צריכים כישוף אהבה זה פשוט להראות לאנשים שלא מבינים בזה כלום ולא יודעים את ההשלכות שזה קל ופשוט וכול אחד יכול להכין שיקוי אהבה ולהיות נערץ ואהוב זה גם מפתח סתם ציפיות אצל אנשים ולדעתי גם מוריד מערכם של השיקויי אהבה
ליבי

למעלה