שירשור צומי...

Nלי שם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

afeine

New member
אני מסרב להשתתף באורגיית החיבוקים

הוירטואליים הזאת. אני יש לי עקרונות. אז קבלי לחיצת יד וירטואלית ולק לפטמה הימנית.

../images/Emo24.gif צומי ../images/Emo140.gif !!!

מחזור ודיכאון הולך טוב ביחד ... אבל זה עוד מעט יגמר והחיים יהיו יפים יותר !

חיבוקון

New member
מת על נתינת צומי ../images/Emo24.gif

קחי חיבוקון שיחזיר גם את החיוך לשתפייך וגם את החרמנות לשדייך אם החרמנות שלך עברה ופרחה אל תתני לרוחך להיות נכאה חיבוקון יעודד וירים ובכלל יעשה נעים אז אל ייאוש יהיה בסדר נוש (שם חיבה)

בטח!!

אפשר לא להרגיש יותר טוב אחרי שרשור צומי כזה???
אני עדיין חולה, עדיין במחזור <למה? למה הוא לא יכול לעבור אחרי יום אחד?> ועדיין מסכנה... אבל מסכנה עם חיוך על הפנים!
תודה, שוב, לכולם...

צומייייייייייייייייי

צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי צומי מרוצה??

יווווו פרח.....

המוווווווווון זמן לא הייתי אבל.....
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי
צומי כמה שאפשר!!!!!!

נאום...../images/Emo41.gif

אז נכון שאת חולה,במחזור הדיכאון משתלט אך נסי לקחת זאת באהבה ולפרגן לגוף שלך את המנוחה. הוא חולה כי אוליי לא הקשבת לו ואולי גררת אותו לעבר הקצה... והמחזור...חגיגת הנשיות הפרטית שלך... אז אולי זה נאחס וכואב אבל חישבי איזה ברת מזל את שנולדת אישה ובתוכך קיים ניצוץ האלוהות המביא חיים... קבלי חיבוק חם כזה עוטף מכל הכיוונים. מחר שוב תזרח השמש תתעודדי

למעלה