שירשור צומי...

../images/Emo32.gif שירשור צומי...

נכון שלא אכפת לכם להקדיש דקה כדי לתת לפרח טיפה צומי?... אני חולה...
ומסכנה...
ובמחזור...
וטיפונת בדכאון...
והשילוב של שלושתם ביחד... הורג אותי...
אז נכון שלא אכפת לכם להקדיש דקה כדי לתת לפרח טיפה צומי?...

גם וגם וגם..בואי תתקרבי...

כי את חולה
כי את מסכנה
כי את במחזור
כי את בדיכאון...

P u s s i c a t

New member
ברור שלא אכפת!

צומי
לבריאות
למסכנות
נגד כאבים למחזור והמון המון המון
שיחממו לך את ה-
לי תמיד עוזר חיבוק מה-
שלי, מתחת לפוך. אבל אם אין - אז גם כוס תה עם סרט טוב, דיסק הכי קיטשי והכי דביק ומישהו שילטף לך את השיער וינשק לך את הפנים עד שתתעוררי יכול לעזור לי זה עוזר

../images/Emo10.gif

אין לי חתול... ואני בכלל לא אוהבת חתולים... ואין לי מישהו שילטף לי את השיער וינשק לי את הפנים עד שאני אתעורר... אה, והסרטים שראיתי עד כה, כל כך דביקים וכל כך קיטשיים, שזה רק מדכא יותר. אפשר לדבר על סקס בבקשה?

../images/Emo124.gif טוב, המצב החמיר.........

אני לא חרמנית יותר. הייתכן? מי גנב לי את החרמנות? שיחזיר אותה מיד! אחרת... אני אפנה למשטרה, לצבא, לאלוהים... גררררר...

P u s s i c a t

New member
או.... בהחלט יקירתי

העצבות מנקה את החרמנות בהינף יד כלא היתה. Trust me on that one אבל היא חוזרת. ובגדול. יהיה בסדר. אולי זה רק משבר קטן וזה חולף....

לורן29

New member
צומי לפרח+בקשה לצומי גם

קודם כל חיבוקים רבים לפרח, וזאת ללא אייקונים כי רק מחר יהיה לי (בעזרת השם הרחום) אינטרנט מהיר והכל פה צולע. אני חזרתי הביתה מיום מפרך בעבודה העיניים כואבות לי היה לי שבוע קשה מנשוא בעבודה וכשהגעתי הביתה ראיתי התראה מהעיריה לשלם את החשבון (שלא שולם שנה עקב דחיות "מחר אשלם מחר אשלם") תוך 48 שעות או שמקיימים "מיטלטלין", אינעל רבאק. שילמתי מהר במענה ממוחשב. ופה אופטופיק-האם עד מחר יראו נציגי הגביה בעיריה ששילמתי ויעזבו אותי לנפשי? האם זהו? לא יבואו לעקל לי שום מטלטלין ותלתלין? אני פה יושבת רועדת מפחד. בנוסף לכל, גם אני בין המקבלות (לא. לצערי לא זין) כך שההורמונים אף הם משתוללים ואני במצברוח קצת קרבי. אז אודה לעידודים משותפים, אם אפשר והרגעה ש"זה בסדר מפגרת, שילמת. יראו את זה במחשב מחר ולא יעקלו לך את האוטו אהובך) תודה סליחה נשיקה על האף לפרח

luckycharm

New member
טוב. חיבוקים לשתיכן אבל

לא, לא יכול להרגיע בקשר לעיריה. בשום פנים ואופן אל תהיה מופתעת אם ידפקו לך בדלת מחר. וחוץ מזה, מה זה "מקיימים מיטלטלין, אינעל רבאק"? הבטחות מקיימים. מיטלטלין לוקחים, אם לא תוודאי שיודעים ששילמת. וגם שולח מסר מרגיע להורמונים של שתיכן. עד כמה שהם מתחשבים ברצונותי.

לורן29

New member
אמא'לה-אל תפחיד אותי!

היה רשום שאני חייבת לשלם תוך 48 שעות or else! שילמתי עכשיו במענה הממחושב. רציתי רק לשאול אם מחר על הבוקר הנציגים בעיריה יוכלו לראות את התשלום הזה, כדי שאישן בשקט, דחיל רבאק!
(אמא! אמא!אמא!)

לורן29

New member
קיבלתי מס' אישור

אני פשוט עדיין בהלם מההתראה הזו (אשכרה מסתבר שהגיע בן אדם עד פתח דלתי-פשוט הייתי בעבודה) אני מקווה שמחר יאשרו לי ששולם ואוכל להרגיע את הגנים הפולניים המזעזעים שלי. ודובוני-דיר בלאק תן איזה חיבוק לפרח. היא פתחה את השרשור ואני קצת השתלטתי עם ההיסטריה שלי-לא נעים
(וסליחה מראש)

Hendrixon

New member
סתם בשביל להוסיף שמן למדורה../images/Emo98.gif

דו"ח של 250 ש"ח ששילמתי לפני 15 שנה, משום מה צף לו למעלה, וכיום דורשים ממני לשלם למעלה מ-3000ש"ח אחרי ה"הנחה" של החוק החדש. לא חידשו לי את הרישיון נהיגה בעיקבות כך, כי כמוך, גם אני דוחה טיפול בדברים

luckycharm

New member
תרגעי!

שילמת - יש לך אסמכתא - יהיה בסדר. רק ציינתי, שלא תמיד המערכות אצליהם מתקתקות וייתכן שתאלצי להוכיח/לתזכר שאכן שילמת. ואל תערבי את אמא בינתיים.

לורן29

New member
תודה בובה

ואת יודעת משהו? אומרים שאחרי דאון כזה יכול להגיע רק אפ! אז לחיי הסופ"ש שבפתח! ורק טוב

למעלה